Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zamieszczone przez wojtek2295
    @thomas75

Narzekasz, że Corvetta 700 kafli kosztuje, a mówisz, że przejechałeś wyścig Formułą (chyba, że się ją gdzieś zdobywa, to wtedy mój błąd)

Twój WIELbłąd - Nie narzekam na cenę tylko wspomniałem o jej cenie, przejechałem Formułą, bo ją dostałem na FREE, o czym napisałem tutaj na forum.

Komentarz

Odnośnie Like The Wind - tak jak ktoś już pisał w tym temacie "Nissan XANAVI NISMO GT-R (SUPER GT) ‘08" daje radę, chociaż na Indianapolis musiałem się trochę pomęczyć

Komentarz

Like The Wind "Pagani Zonda"daje rady bez żadnych problemów

Komentarz

do niemieckich samochodów turystycznych polecam podrasowanego Lexus IS F Racing Concept ‘08
          jakie auto jest najlepsze do Roadster 4 hours?
          uzbieraj 5 mln kup formułe GT, zdobadz 28 lvl przejedz nią Indy 500 dzięki temu otrzymasz XJ13 Race Car '66 który w salonie kosztuje 20mln doładuj turbo 2+3 i Historic Racing Car Cup przejedziesz bez problemu i dodatkowo dostajesz trofeum "idealny wyścig"
          o to ja spróbuje, jeden wyścig już tam mam, ale na 2 moja toyota jest za słaba

XJ13 Race Car '66 okazał się za slaby ktoś ma jakieś inne propozycje, oprócz tych aut za 20 milionów ??

Komentarz

Ja jechałem - Toyota Toyota 7 Race Car '70 i bez problemu przejechałem.
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
              Ja jechałem - Toyota Toyota 7 Race Car '70 i bez problemu przejechałem.
              na b-spec?

Komentarz

Tak ale w Monaco trzeba Mańka zwalniać przed tunelem, inaczej ładuje się w bandę po wyjeździe.
                A-Spec- 40 lvl
                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
                  Jak tylko skończę endurance (~ 50 min) to podam wraz ze wszystkimi ustawieniami samochodu.

edit:

Aero:
                  p: 25 t: 50

Przełożenia:
                  maks: 380 km/h

Zawieszenie:
                  Wysokość: p: -3 t: -1
                  Twardość: p: 13.5 t: 15.0
                  Amory rozprężanie i sprężanie: p: 5 t: 7
                  Stabilizatory: p: 3 t: 4
                  Pochylnie: p: 0.2 t: 0.3
                  Zbieżność p. 0 t: 0.20

Po tych ustawieniach na Indianapolis nie zdejmujesz nogi z gazu :wink:
                  Bez problemu przejechałem na tym secie oba wyścigi pucharu Like the Wind Mazdą Furai, tak więc również polecam

Komentarz

Jakie auta polecacie na NASCAR Series i Roadster 4h?

Komentarz

Na Nascara, Nascara, na 4h roadster polecam Mazdę...

Komentarz

Zamieszczone przez toxic
                        Jakie auta polecacie na NASCAR Series i Roadster 4h?
                        A jest tu w ogóle jakiś wybór ?? Nascara masz jednego, w wyścigu roadsterów nie wiadomo czemu ograniczono się do mazdy z serii mx5 a szkoda bo mogła by być też s2k toć to też roadster

Komentarz

Jakim samochodem można wygrać mistrzostwa gwiazdy granturismo? Mam około 2 mln.

Dobra poczytałem już pierwsze strony i chyba musze jakoś dociągnąć do 21 lvl, pojechać pare eventów na expercie i kupie sobie audi lemans.

Komentarz

Wystarczy przejechać Like the wind bez niepotrzebnego wydawania kasy na samochód, który wcześniej czy później dostaniesz zależnie od Twojego zapału do aspeca.

Komentarz

Zamieszczone przez kubus199115

Dobra poczytałem już pierwsze strony i chyba musze jakoś dociągnąć do 21 lvl, pojechać pare eventów na expercie i kupie sobie audi lemans.
                              przejedź sobie zawody sezonowe 3 i 4 powinieneś dodać do konta ok 4-5mln, kup formułę 1 i przejedziesz większość wyścigów również w endurance...
                              co ciekawe przy 35lvl bspec dostaje się red bull x1

powiedzcie mi, czy te wyścigi Nascar w extreme wygrywa się tylko odpowiedni ustawieniami skrzyni, czy trzeba też kierowcy porywczego? chodzi o B-Spec
                              Gran Turismo 5

Komentarz

Zamieszczone przez Rogal_7
                                Zamieszczone przez kubus199115

przejedź sobie zawody sezonowe 3 i 4 powinieneś dodać do konta ok 4-5mln, kup formułę 1 i przejedziesz większość wyścigów również w endurance...
                                co ciekawe przy 35lvl bspec dostaje się red bull x1

powiedzcie mi, czy te wyścigi Nascar w extreme wygrywa się tylko odpowiedni ustawieniami skrzyni, czy trzeba też kierowcy porywczego? chodzi o B-Spec
                                u siebie pamietam ze nic nie zmieniałem, jechał seryjnym. Tylko komendy podawałem i da sie wygrac spokojnie. Ja mam kierowce bardzo opanowanego.
                                A-spec- 32
                                B-spec- 33
                                http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Pracuję...
                                X