Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyÅ›cig? - pytania i odpowiedzi

Witam wszystkich po przeczytaniu wszystkich wątków widzę że najwięcej problemów koledzy mają na drugim wyścigu Like The Wind więc ja poszłem tą stroną tu Tutorial http://www.youtube.com/watch?v=rELrLCXj1yc poza tym używam tego do zarobków w niecałe 5 minut 118 tys ważne by wyłączyć wszystkie wspomagacze typu ASR,ESP wszystko na off i tak nie jest to do niczego potrzebne na tym torze a co do wyścigów historycznych no ja niestety nie dostałem żadnego starego race cara więc kupiłem na giełdzie starą corvette race car za jakieś 700 tysi do tego full tuning i costa a zur 1 miejsce bez problemu a na tym drugim torze brąz zawsze na srebro trzeba troszkę się pomęczyć zn.blokować idealnej lini jazdy na tym kawałku prostego Pozdrawiam.

Komentarz

Historic Car Cup

Toyota 7 Race Car

Areo: p 60, t 85
      Turbo: Stage 2
      LSD: 30,55,30
      Zawieszenie:
      -przeswit: p -30, t -30
      -twardosc: p 20, t 20
      -rozprezanie i sprezanie: p 10, t 10
      -stabilizatory: p 7, t 7
      -pochylenie: p 7, t 0
      -zbieznosc: p 0.10, t 0.15
      Hamulce: p 9, t 8

Dla tych ktorzy maja problemy z wyprzedzeniem Vaccum Car Tak ustawionym autem przejechalem wyscig, chodz nie bylo latwo szczegolnie w Monako. Dopiero na 6 kolku wskoczylem na 1 miejsce
      Zycze milej zabawy

Komentarz

Zamieszczone przez Babka Kiepska
        Czym przejechaliście SPECJALNE zawody Rajdy do 250KM. Nie wiem czym to przejechać;/
        Ja sie tutaj troche natrudzilem miałem clio sport i nie dawal rady na szutrze na 1 OS potem był Ford Focus RS troche lepiej ale znow ciezko w koncu postanowilem kupic S3 naped 4x4 bodajze niecałe 250 KM i zdobyłem na szutrze srebro, narazie dalem sobie spokój. Za to na sniegu i asfalcie nisczysz przeciwników.

Komentarz

Zamieszczone przez Algirdas
          Zamieszczone przez Babka Kiepska
          Czym przejechaliście SPECJALNE zawody Rajdy do 250KM. Nie wiem czym to przejechać;/
          Ja sie tutaj troche natrudzilem miałem clio sport i nie dawal rady na szutrze na 1 OS potem był Ford Focus RS troche lepiej ale znow ciezko w koncu postanowilem kupic S3 naped 4x4 bodajze niecałe 250 KM i zdobyłem na szutrze srebro, narazie dalem sobie spokój. Za to na sniegu i asfalcie nisczysz przeciwników.
          a ja to ogarnalem Honda Integra TYpe R kupiona w salonie i zrobiona na rowne 250 km
          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold
          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

ja dałem radę Fiatem 500 1.2 8V

Komentarz

Zamieszczone przez lukasz6386
              Historic Car Cup

Toyota 7 Race Car

Areo: p 60, t 85
              Turbo: Stage 2
              LSD: 30,55,30
              Zawieszenie:
              -przeswit: p -30, t -30
              -twardosc: p 20, t 20
              -rozprezanie i sprezanie: p 10, t 10
              -stabilizatory: p 7, t 7
              -pochylenie: p 7, t 0
              -zbieznosc: p 0.10, t 0.15
              Hamulce: p 9, t 8

Dla tych ktorzy maja problemy z wyprzedzeniem Vaccum Car Tak ustawionym autem przejechalem wyscig, chodz nie bylo latwo szczegolnie w Monako. Dopiero na 6 kolku wskoczylem na 1 miejsce
              Zycze milej zabawy
              RESPECT! Ja ani na A ani na B specu nie mogę wygrać tą Toyotą na torze Monaco (na tym 1 zero problemu było)

Komentarz

• turbo

samochód z turbo do wyscigu turbo w eksperckej

Komentarz

Dla wszystkich, którzy mają problemy z kasą polecam wyścigi sezonowe, szczególnie te najnowsze, gdzie wystarczy stuningować samochód, który jest wymagany nawet nie na max i wygrać wyścig, w sumie do zgarnięcia chyba ponad 2mln Cr. A poza tym B-spec to świetna opcja, mój driver jeździ prawie non-stop w extreme ten event american na indianapolis 117tys. Cr w jakieś 15 min. + 11tys. expa
                  Gran Turismo 5

Komentarz

A propos wyścigów sezonowych. To z tymi ostatnimi co się pojawiły to jakiś "śmiech na sali" po prostu... Można tuningować samochód jak się chce, bo nie ma ograniczeń co do przystąpienia do wyzwania. Przecież to każdy teraz przejedzie. Maks tuning i się zostawia wszystkich w tyle już na 3 kółku z 5-ciu...
                    I may be slow but I'm still ahead of you.
                    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Widocznie stwierdzili, że muszą być też zawody dla dzieci Bo pewnie miały wcześniej problemy z przejściem.
                      A-Spec- 40 lvl
                      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Jakim autem przejechać like the wind?

Komentarz

Zamieszczone przez drambo2000
                          Ja pierwszą trasę przejechałem Veyronem max tuning, a owal...Formułą GT mniemam, że jej nie masz, ja za cholerę nie mogłem owala "zrobić", tą formułą na 5 okrążeniu dublowałem! (wspaniałe uczucie po zmarnowanych godzinach i dziesiątkach godzin nieudanych prób). Przeczytaj TEN temat od początku są inne wozy podane, ja nie dałem nimi rady ale może Tobie się uda. (sposób Corvettą na 100% działa, ale 700.000 kosztuje).

Komentarz

Peugot 905 tez daje rade drogi ale wart swej ceny

Komentarz

oplem tigrą 1.6i, ale trzeba ustawić skrzynie na 400km/h...

a na przyszłość polecam czytać, internet już wręcz jest przepełniony pomysłami na ten wyścig, a da się go przejechać baaaardzo tanio pewną Mazdą...
                              Gran Turismo 5

Komentarz

@thomas75

Narzekasz, że Corvetta 700 kafli kosztuje, a mówisz, że przejechałeś wyścig Formułą (chyba, że się ją gdzieś zdobywa, to wtedy mój błąd)

Komentarz

PracujÄ™...
                                X