Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi
Skąd wziąć samochód do wyścigu w klasie amatorskiej SPORTS TRUCK RACE - wyścig pick-upów
czy ktoś wie gdzie można zdobyć jeden z tych kilku wymaganych samochodów ???
Za zaliczenie licencji IA na brąz dostajesz Dodge RAM 1500 LARAMIE Hemi Quad Cab '04 - dosyć dobry do tego eventu jeśli tylko trochę go podkręcisz mechanicznie i ustawisz precyzyjnie przełożenia skrzyni biegów
Próbowałem zmodzonym TVR Tuscan Speed 6 '00 - bez złota, najwidoczniej miękkie komfortowe są dla niego za mało przyczepne, na każdym wyjściu pali kapcie. Jutro spróbuję Espritem V8 GT choć mam podstawy, żeby sądzić ze powtórzy się historia z TVR
witam!
mam problem z drugim wyścigiem B-spec Historic Racing Car Cup "Lazurowe wybrzeże" mój szofer jest na 22 lev i na metę dociera 6,pierwszy wyścig bez problemu wygrał Toyotą 7, jakim autem to wygrac i gdzie go znalezc
Pozdrawiam
Zamieszczone przez neo813
witam!
mam problem z drugim wyścigiem B-spec Historic Racing Car Cup "Lazurowe wybrzeże" mój szofer jest na 22 lev i na metę dociera 6,pierwszy wyścig bez problemu wygrał Toyotą 7, jakim autem to wygrac i gdzie go znalezc
Pozdrawiam
Też nie mogłem wygrać Toyotą 7, wygrałem dopiero Fordem GT40 '69 Race Carem. Jakbyś chciał pożyczyć to pisz na PSN, mogę nawet na coś wymienić bo mam dwa. Ewentualnie możesz kupić Chapparala 2j za 14mln z haczykiem. Bezpłatną opcją jest też Jaguar XJ13 Race Car '66 który możesz zdobyć mając Level 28 po przejechaniu wyścigu Indianapolis 500 miles.
Komentarz