Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyÅ›cig? - pytania i odpowiedzi

Sorki, w A spec nie miałem problemu, nic nie ustawiam i kończę z 5 sekundową przewagą ...

Komentarz

Hmm....

to teraz ja mam pytanko. Niedawno zacząłem B-Spec'a. Nie było większych problemów dopóki nie dotarłem do zawodów ,,Nostalgiczny puchar Supersamochodów" Mój kierowca ma 10lev.

Jaki samochód polecacie do tych zawodów?

Pozdrawiam

Komentarz

Aspec przejechałem Corvette Stingray, Bspec (kierowca ok 10 poziomu) przejechał podrasowanym Ferrari 512BB - nie miał większych problemów, trza tylko go pilnować bo Miura czycha na jego poślizgi dlatego zwalniałem go przed szykaną po długiej prostej w połowie toru (bo często wpada na bandy i Lambo niebezpiecznie sie zbliżało) i zaraz potem przyspieszałem

Komentarz

Ok, dzięki. Zaraz kupię Właśnie miałem problem z tymi poślizgami bo dałem mu AC Cobre.

Jakby ktoś miał jeszcze jakieś propozycje to piszcie bo za ok 10min zaczynam

Komentarz

Ja to mam straszny problem z zawodami Nascar. Przy szybkich torach w miarę sobie radzę, ale już przy torach typu Laguna seca nie ogę sobie poradzić. Koła mojego auta ciągle buksują i nie jestem w stanie wygrać, czy można coś na to poradzić?
            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Faktycznie, zawody Nascar do najłatwiejszych nie należą. Cały sekret polega na tym, żeby na pierwszym zakręcie się dobrze wybić do przodu. Jeżeli będziesz już na tym 3 miejscu, wtedy staraj się wykorzystywać tunel aerodynamiczny pojazdu przed Tobą i go wyprzedzaj.

Dobrą medotą jest to - wygrywasz wyścigi szybkie czyt: HSR czy Daytona, a inne zaliczasz na 2 - 3 - 4 miejscu.

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
                Ja to mam straszny problem z zawodami Nascar.
                Szczerze mówiąc zaliczyłem kręte tory za pierwszym razem (grałem na padzie). Tajemnicą mojego sukcesu było chyba to, że zmniejszyłem ustawienia skrzyni biegów na jakieś 320-330 km, ABS - 1, kontrola trakcji - 1.
                Na owalach (Indianapolis i Daytona) ABS i Kontrola trakcji koniecznie musi być wyłączona.

Życzę powodzenia. jak będziesz miał dalej problem z zaliczeniem tego to pisz na PW, wtedy przejadę tor Laguna Seca i powiem o co chodziło

Komentarz

Wyścigowe miękkie, do tego troche zabawy ze skrzynią - na normalnych torach skrócić, na owalach wydłużyć. Przeszedłem na złoto za pierwszym razem, wszędzie 1 miejsce, poza Daytoną, ale tam zaliczyłem spina i już nie dałem rady dogonić stawki.
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                    Przeszedłem na złoto za pierwszym razem, wszędzie 1 miejsce, poza Daytoną, ale tam zaliczyłem spina i już nie dałem rady dogonić stawki.
                    Miałem tak samo ale już nie pojechałem nigdy drugi raz
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Z tymi nascarami przesadzacie nie jest tak trudno ja wszystko nie chwalac sie za 1 badz 2 razem co prawda na kierownicy ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia

Komentarz

Jestem załamany, próbuję przejść Historic Racing Cup (16 lvl) w B-spec. pierwszy wyścig wygrałem bez problemu Toyotą 7, natomiast drugi (Cote D'Azur) to dla mnie jakaś magia. Wyczytałem że na ten tor najlepszy jest Chaparral 2J, więc zaopatrzyłem się w takiego. Pełny tuning, najlepsze możliwe opony, kierowcę mam opanowanego na 24lvl. I co? Ten debil prawie zawsze musi spieprzyć dwa zakręty... Pierwszy to ten zaraz za tunelem (szykana), zawsze zamiast przejechać tak jak inni to wpie*doli w bandę przy skręcie w lewo... na czym traci prawie 10 sekund... drugi zakręt to ostatni przed prostą startową, też zamiast przejechać normalnie to na każdym okrążeniu musi zahaczyć o bandę (tak jakby chciał go ściąć? nie mogę ku*wa....) próbowałem wszystkich opcji, kazać mu zwolnić, przyspieszyć zawsze to samo... Jestem załamany bo trochę się namęczyłem żeby zdobyć tego furacza a tutaj taki wałek... Też mieliście podobny problem czy jestem jedyny?

Komentarz

Na szykanie za tunelem problem z bandą pojawiał się u mnie jedynie przy wyprzedzaniu innego kierowcy w tym miejscu, przeciwnik spychał go właśnie na lewą stronę - radziłbym może nie podejmować walki w tym miejscu chociaż ja ryzykowałem i było w porządku. Na drugim zakręcie z kolei taki problem występował rzadziej, chyba tylko podczas walki. Ten wyścig przejechałem Toyotą 7 z dodatkowym turbo dla wysokiego zakresu obrotów. Chyba nie od razu się udało, starałem się dostrzegać co jest nie tak i poprawiałem ustawienia. W końcu się udało...

Komentarz

Wilhelm - stwórz nowego kierowcę, wylosuj takiego co będzie miał najlepsze pokonywanie zakrętów. Ja się męczyłem z moim, aż się wkurzyłem i stworzyłem nowego. Na 5 levelu jeździł lepiej niż poprzedni na 15.

Komentarz

Czym przejechaliście zawody specjalne- Rajdy poziom drugi? Pierwsze do 250KM przejechałem AUDI tt (to 250KM w serii), resztę stunowałem i bez problemu dało radę za pierwszym razem na złoto.

Komentarz

Stworzyłem nowego kierowcę i wylosowałem tak przeciwników że przede mną nie jechał żaden Chapparal 2J (ciężko go wyprzedzić ). Po 2 okrążeniach mam przewagę 400 metrów i rzeczywiście jak kierowca jedzie sam to każdy zakręt pokonuje bezbłędnie. Dzięki

Babka Kiepska napisał(a):
                                Czym przejechaliście zawody specjalne- Rajdy poziom drugi? Pierwsze do 250KM przejechałem AUDI tt (to 250KM w serii), resztę stunowałem i bez problemu dało radę za pierwszym razem na złoto.

ja przejechałem czerwonym EVO (premium) chyba VI. Moc do 350 i wszystkie możliwe upgrade'y.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X