Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zamieszczone przez cobajerol
    Ja polecam do zaliczenia: puchar samochodów historycznych ,super auto BUICK Specjal62r. pewnie kazdy go ma ale jest trudny w prowadzeniu zwłaszcza jak ma 870KM i robi 3 sek. do 100km/h. (nie stety bez trakcji na 1 ,nie da się jezdzić)ja się męczyłem z ustawieniami ale się udało i wygrałem te 2 wyścigi...
    Ps. jak by ktoś potrzebował i chciał spróbować to mogę pożyczyć :wink:
    To auto jest wypas. Ja tam nic nie ustawiałem i jeszcze morda mi sie jarała na wyjściu z zakrętu co to auto robi :mrgreen:

Komentarz

500konna Impreza potrafi to samo, a jest duzo latwiejsza w prowadzeniu

Komentarz

Ponawiam pytanie! Czym przejechać "Like the Wind"?

Powiedzmy, że omijamy opcje z Peugeotem HDi FAP

Szczęśliwy posiadacz G25

Komentarz

Zamieszczone przez GucciHigh
          Ponawiam pytanie! Czym przejechać "Like the Wind"?

Powiedzmy, że omijamy opcje z Peugeotem HDi FAP
          Mój kierowca B-Spec wygrał Toyote MINTOLA'e z '89. Tuning do 1005 KM i z palcem w nosie się da. Wygrałem ją za kupon z samochodem poziom 17.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Mistrzostwa ameryki: jakie auto podkręcić aby z łatwością jeździć po owalu i nabijać kasę?
            Zawody przejechałem 2J Race Carem ale byli blisko mnie, bardziej sie nadaje na ten 2 wyścig.
            A-spec- 32
            B-spec- 33
            http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Zamieszczone przez bartek123
              Mistrzostwa ameryki: jakie auto podkręcić aby z łatwością jeździć po owalu i nabijać kasę?
              Zawody przejechałem 2J Race Carem ale byli blisko mnie, bardziej sie nadaje na ten 2 wyścig.
              Pobaw się skrzynią biegów. Wydłuż trochę maksymalną prędkość i dasz rade bez problemu. To maleństwo nieźle ciśnie w tunelu aerodynamicznym. :wink:
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez GucciHigh
                Zamieszczone przez oktan

Nie trzeba jakiś cudów
                Kupujesz nowiutkie (bo z salonu) Camaro Z28 '69.
                Zakładasz mu Racing Modifications
                potem tuningujesz co zostało + opony Racing Soft
                Ja tym autem ich zlałem jak dzieciaki tylko trzeba do każdego wyścigu ustawiać skrzynię do prędkości jakie na danej trasie się osiąga.
                Jakie polecasz ustawienia skrzyni? Auto świetne!! Polecam!!
                Jakieś ustawienia polecasz??bo coś ich nie zlewam jak dzieciaki

Komentarz

Polecam Cadillac Cien full tuning + lotka i ich lykasz jak dzieci na zakretach troche tracisz ale nie duzo i na proostej lecisz jak rakieta. Kreci sie do ok. 1000 km

Komentarz

Cien do pucharu zabytkowych aut?? :wink:

btw. też zrobiłem sobie to Camaro i na prostych odchodzą mi jak chcą...

Komentarz

Dokładnie.

Camaro to największy fuck up tego tematu

Mili,
                      nie kupujcie tego, bo ja tylko wywaliłem 400K na to i nie dało to dosłownie NIC.
                      Nie wiem czy autor tego posta kłamał, czy moze po prostu jest takim dobrym kierowcą (nie wykluczam), ale ja osobiście jestem totalnie zawiedziony tym autem i wkurzony, że wywaliłem na to tyle kasy.

Ja osobiście przejechałem na brąz moją mazdą Furai na full tuningu. Samochód niestety jest Standard, ale prowadzi się rewelacyjnie (mazda robiła go własnie z myślą o Le Mans). Niemożna zrobić tam wiele modyfikacji, chyba tylko turbo stage 3, ale daje radę. Jest słabsza na długich prostych z racji niskiego jak na tę moc, momentu obrotowego, ale na zakrętach, a zwłaszcza na wyjściu z nich wymiata WSZYSTKIE inne jakie jadą ze mną w wyścigu.

Na Nordschleife należy ustawić dość długą skrzynię, bo inaczej całą ewentualną przewagę wypracowaną na krętej części stracimy na długiej prostej pod koniec trasy.

Dodam, że najprawdopodobniej wygrałbym całe mistrzostwa gdybym nie popełnił dwóch błędów, jeden w pierwszym i drugi w przedostatnim wyścigu.
                      Dziś wieczorem spróbuję znów

Dla lepszych kierowców na pewno będzie dobra i co najważniejsze jest za free, bo wygrywa ją kierowca B-Spec po przejechaniu chyba 10 levelu.

Komentarz

Mazdę Furai wygrywasz już na 7 poziomie b-spec event mazdy roadster. Nie wiem po co męczyć się jeżeli w Like The Wind wygrywamy Toyote Minolte

Komentarz

W moim przypadku Camaro było idealne, po modyfikacjach wystarczyło zwiększyć prędkość maksymalna w ustawieniach skrzyni (230 km/h). Dla ułatwienia sobie zadania przy starcie wyścigu trzeba zwracać uwagę na pozycje 2J Race Car, tzn. jeżeli nie wyprzedzimy go od razu na początku to później może być ciężko, lepiej wyjść i zacząć wyścig od nowa

Komentarz

Ja to przejechałem (Szybsze od wiatru) bez problemu Chappralem.

Komentarz

Odblokowałem nareszcie Dream Cars, które auto polecacie?
                              Mam do wyboru:
                              Nissan R91CP
                              Mercedes Sauber C9
                              Nissan R89C
                              Minolta Toyota 88C-V
                              Peugeot 905
                              A-spec- 32
                              B-spec- 33
                              http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Też dałem się zrobić na Camaro, 415 tysi w dupę
                                Przynajmniej udało mi się nim wygrać event na lvlu 14...

Komentarz

Pracuję...
                                X