Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowied

Jestem w stanie zrobic wyzwanie Vettela na padzie?Czy od razu mozna kupowac kierownice?

Komentarz

I tak i nie. Na Monzy trzeba ostro ścinać - tam gdzie to mozliwe. Na Nurburgringu juz trzeba miec skilla i naprawdę wspaniale mieć wycwiczoną ostatnią szykanę. Na Suzuce nigdy nie jechałem na 100% lecz na kierownicy jest znacznie latwiej manewrowac 'eski'.
      GT5 - 100%
      GT6 - 100%
      GTS - 100%
      GT7 - 100%

Komentarz

Bolid jest juz ustawiony czy moge zrobic sam ustawienia?Jak moge sam to czy mozecie mi podac ustawienia ?

Komentarz

Bolidu nie da sie ustawic :/
          GT5 - 100%
          GT6 - 100%
          GTS - 100%
          GT7 - 100%

Komentarz

Dzieki wielkie za info.Wiec moge zapomniec z padem .

Komentarz

Arti mam jeszcze 1 pytanko dotyczace Formuly Gran Turismo.czy na wyscig A-spec ustawiac bolid jak tak to czy moze znasz ustawienia zebym mogl padem to przejsc?

Komentarz

Tutaj masz rozpiskę na każdy tor mistrzostw - http://www.gtplanet.net/forum/thread...or-you.142091/

Jechałem na tym i A-Spec i B-Spec. Powodzenia ^^
                GT5 - 100%
                GT6 - 100%
                GTS - 100%
                GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez artur7330
                  Jestem w stanie zrobic wyzwanie Vettela na padzie?
                  pytanie trochę bez sensu zadane bo niby skąd mam to wiedzieć - nie jestem wróżką, nie znam ciebie ani twoich możliwości Poza tym samo wyzwanie spokojnie zrobisz na padzie - na brąz na pewno się uda
                  A poważnie to osobiście nie znam nikogo co by wyzłocił to na padzie, chodzą legendy o takich cyborgach, ale na naszym forum nie ma takiej osoby (albo się ukrywa )

Komentarz

Wiesz SINIAK zadalem to pytanie moze dla Ciebie jest ono dziwne ale czytajac owe forum napotykam sie na kierowcow jezdzacych na kierownicy.Mnie akurat nie stac na takie cacko i stad moje glupie pytanie.

Komentarz

Ja próbowałem wyzłocić. Od tego czasu L1 i L2 nie działa mi w padzie

Komentarz

Zamieszczone przez artur7330
                        Wiesz SINIAK zadalem to pytanie moze dla Ciebie jest ono dziwne
                        Nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi - może napiszę prościej: wiem o co chodziło w twoim pytaniu, tyle że zadałeś w nie do końca sensownej formie. Przeczytaj jeszcze raz swoje pytanie i moją odpowiedź - jeśli nadal nie załapiesz to zapomnij o temacie

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
                          Tutaj masz rozpiskę na każdy tor mistrzostw - http://www.gtplanet.net/forum/thread...or-you.142091/

Jechałem na tym i A-Spec i B-Spec. Powodzenia ^^
                          Wielkie dzięki za linka. W kocu przejechałem formułę na złoto <figielek>

Komentarz

Pracuję...
                          X