Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zamieszczone przez Loki91
    Na PW do sędziów? Czy na forum? Bo tak to inni widzą jak pojechałem i- jakby nie patrzeć- mają pewne porównanie jak muszą oni pojechać aby być lepszym Dobra. Dam filmik przedostatniego dnia i tyle
    A może jednak LOKI91 ma rację żeby wszystkie przejazdy wysyłać na PW do sędziów...
    A druga sprawa, to taka moja mała prośba Panowie abyście wrzucali filmiki z przejazdów tylko na YT bo problemy natury technicznej nie pozwalają mi na odtw. filmu na jakiejś wrzucie.pl itp. itd. OKI???
    rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Nikt nie karze tu uzytkownikowi wrzucac swojego przejazdu juz pierwszego dnia. Kazdy daje tu 100% z siebie. Nawet jesli zobaczysz jak inni pojechali to i tak swoich mozliwosci nie przeskoczysz.

O swoich problemach natury technicznej napisz np w Czaterii. Moze da sie cos z tym zrobic

Komentarz

Co myślicie o przelocie Dreadlocka? Dla mnie bomba! może być na pudle jeśli go nie przeskoczycie :wink:

Komentarz

Zrobil duze postepy.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn

O swoich problemach natury technicznej napisz np w Czaterii. Moze da sie cos z tym zrobic
            Głodnemu zawsze chleb na myśli

Komentarz

ponawiam pytanie czy mogę zmienić samochód bo mój przejazd został zdyskwalifikowany

Komentarz

A kto Ci przyjacielu zrobił DSQ bo kolega biesiadnik ani tym bardziej JA(!!!) takiej decyzji nie podjeliśmy :mrgreen:
                Jeżeli zrobiłeś save replay'a to wstaw na YT tylko regulaminowo(!) kamera za samochodem (FAR) i ze wszystkimi wskaźnikami na display'u.
                Pozdrawiam.

Komentarz

Zamieszczone przez mleczny87
                  A kto Ci przyjacielu zrobił DSQ bo kolega biesiadnik ani tym bardziej JA(!!!) takiej decyzji nie podjeliśmy :mrgreen:
                  Właśnie problemem była kamera. A decyzje podjął Ji.

Komentarz

JISAW powiedział że przejazd się nie liczy

Komentarz

To przepraszam kto tu sędziuje??? Ja czy Ji?!

Komentarz

Mleczny87:
                        -Jisaw jest organizatorem turnieju, wiec stoi wyzej niz sedziowie.
                        -Problem z odtwarzaniem filmikow na innych potralach to nie pierwszy raz. Sam mialem z tym problemy. Odeslalem Cie grzecznie do innego tematu, dzialu, zeby nie robic OT.

Janki96:
                        -Napisz PW do Jisaw'a w sprawie samochodu. Czesto sie pojawia na forum i mysle, ze szybko dostaniesz odpowiedz.

Komentarz

Janki co do samochodu to nie mam nic przeciw chyba że inni sie nie zgodzą.

Ja jako organizator pilnuje porzadku i żeby stosowano sie do regulaminu :wink: co do przejazdu jankiego to tylko ta kamera nie była właściwa :wink: nawet samochodu nie musi zmieniac jak dobrze mu się jechało tą mazdą tylko żeby kamera była oddalona na maxa :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                            Janki co do samochodu to nie mam nic przeciw chyba że inni sie nie zgodzą.
                            Oczywiście jeśli chce to niech zmieni. Oczywiście przestrzegając regulaminowych wytycznych.

EDIT:
                            Zamieszczone przez JISAW
                            Co myślicie o przelocie Dreadlocka? Dla mnie bomba! może być na pudle jeśli go nie przeskoczycie :wink:
                            Zamieszczone przez thooorn
                            Zrobil duze postepy.
                            Dziękuje starałem się Myślę że w miarę turnieju wczuje się w auto.

Komentarz

Oba przejazdy- Dreada i Jisawa bardzo się podobały. Janka niestety ze względu na jakość trudno ocenić...

Mój przejazd gotowy, ale muszę go posklejać jeszcze.

Ehh zły samochód mam:/ Race Car'y lepiej się prowadzą a stockowe fury tylko stuningowane to tak średnio Wnioskuję po Waszych replayach- samochód stawiacie łatwo ponad 45* i nie odbijacie a ta silvia to przy 30* przy pólsekundowej nieuwadze potrafi wywinąć bączka No ale cóż- będę się męczył aby to jakoś wychodziło.

Kuurde wyskakuje mi "nieznany błąd" podczas próby przesłania filmiku na YT:/ Muszę czekać aż to naprawią.

Komentarz

Zamieszczone przez Loki91
                                Oba przejazdy- Dreada i Jisawa bardzo się podobały. Janka niestety ze względu na jakość trudno ocenić...
                                Ale to niestety(!) nie wam ma się podobać tylko sędziom drodzy Panowie :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X