Panowie... kruca, trochę cierpliwości! Ja mam naprawdę w cholerę innej roboty, ale ocenię jak tylko znajdę wolną chwilę - myślę o dzisiejszym wieczorze.
Od wtedy kiedy sędzia nr.4 Olał swoje obowiązki. Wiadomo o kogo chodzi. Pan L.
Musiało go zastępować dwóch na zmianę gdy sędzia rezerwowy Pan B. też się nie wywiązywał po sprzeczce z panem L.
Wilku już oceniał w poprzedniej rundzie i jeszcze wcześniej.
Dredziku mój drogi nie przejmuj się bo na 70% już wygrywasz.
PS. Ale pilnuj się jak ci rzucę wyzwanie to możesz, ale nie musisz stracić tytuł.
Pierwsi są zawodnicy z podium a potem mogą atakować cię pozostali zawodnicy i pozostali kierowcy z GT2 :mrgreen:
Oraz Wycieczkę dokoła świata wraz z towarzyszem przyznanym przez fundatora nagrody.
i oczywiście bonus który zostanie wysłany na Priv.
2 miejsce JISAW
Otrzymuje:
Super brykę
Wyjazd nad może wraz z towarzyską
+ bonus
3 miejsce Loki91
Otrzymuje:
Półroczne towarzystwo
+ bonus przesłany na priv
Mam nadzieje że wszyscy uczestnicy mieli trochę zabawy z zawodów. Zapraszam do kolejnej edycji Gran Turismo Drifting Championship oznaczone numerkiem 2
Która ruszy kiedyś tam :wink: Dziękuje wszystkim którzy brali udział i tym którzy zrezygnowali :wink:
Cóż, przyznam się szczerze, że z początku ocenianie mnie męczyło i było raczej przykrym obowiązkiem, ale z każdym kolejnym konkursem coraz bardziej wnikałem w tą zabawę ^^ Cóż, gdybym ponownie miał te 14-15 lat i tyle czasu, ile wtedy miałem, moje oceny były by na pewno bardziej żywiołowe, lepiej opisane - wszystko to kwestia czasu, którego zawsze mam za mało.
Trochę przykro mi się zrobiło, gdy padały oskarżenia o naszą (sędziów) stronniczość. Oceniałem przejazdy, a nie ludzi, wóz czy muzykę. Jeżeli podchodziło to pod MÓJ OSOBISTY GUST, mój styl dryfu, jaki uprawiam np. w GRID'zie, jeśli przypominało to wyczyny prawdziwych drifterów, lub ujmowało mnie w inny sposób - szły punkty. Wybaczcie, jeśli kogoś w ten sposób skrzywdziłem.
Żałuję też, że nie wszyscy dotrzymali do normalnego zakończenia turnieju. I że Luk trochę (sorry stary, że to mówię) dał dupy z ocenami. Ale cóż - życie.
A ja chciałem podziękować i wyrazić zaskoczenie.
Zaskoczenie dlatego że nigdy nie myślałem że dotrzymam kroku a co dopiero wygram z takimi weteranami GT2 :wink: Prowadzenie i styl konkursu były odpowiednie a poziom bardzo wysoki.
Co prawda jestem leniwy i czasem nie chciało mi się jeździć to jak już usiadłem to kręciłem do upadłego by w miarę wypaść Z tego miejsca chciałem podziękować wszystkim zawodnikom zarówno tym którzy zrezygnowali i tym którzy wytrzymali bo jak na forumowe warunki zabawa toczyła się dość długo i zacięcie.
Wielkie Thx dla Jii który to podsunął mi sety do Subaryny.
Na osobne gratki zasługują też sędziowie pomijając sprawę Mlecznego który poleciał po całości to dziękuje wszystkim którzy za moją namową zgodzili się poświęcić czas by ocenić nasze wypociny.
Za wszelkie niemiłe incydenty serdecznie przepraszam.
Nie ukrywam że ciesze się z 1 miejsca i możecie mówić do mnie Dorikin
Pewnie nie na długo...
Komentarz