Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zamieszczone przez Loki91
    Nie wkurzać się na mnie. Po prostu te kwestie nie są dla mnie wyraziste, a chcę znać dobrze zasady przed turniejem.
    Napisałem czemu się o to spytałem. Po prostu chciałem wyjaśnić niektóre niejasne punkty regulaminu. Jisaw- wcale się nie czepiam Ciebie i doceniam to, iż zechciałeś zorganizować takowy turniej. Wiem, że jest to sporo roboty ale nie musissz od razu na wszystkich najeżdżać^^
    Do ciebie nic nie mam bo o to co sie pytałeś to mniej więcej ci odpowiedziałem i dobrze że zuwarzyłeś moje małe nie dociągnięcia ale widze że pan MLECZNY ma jakieś problemy :wink:
    Więc się wku.............
    Bo to miała być wspólna robota a nie jak coś nie dopisze albo coś pominę to zaraz jakieś fochy :mrgreen:

Komentarz

Jisaw ale ja na samym początku proponowałem napisanie regulaminu ale propozycja została odrzucona przez thooorna więc nie miej do mnie pretensji że się czepiam bo jest o co.
      rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Ten regulamin starałem się ułozyć w taki sposób żeby od każdego z was był uwzględniony pomysł. Od ciebie jak sie nie mylę to wszła opcja oceniania i sędziowie która na prawdę mi się podobała. Żeby inne sprawy dodać do regulaminu i jeszcze przed ruszeniem turnieju pytałem się duzo razy.
        Ale nie które żeczy trzeba było pominąć bo sam wiesz że chętnych za dużo nie było. Więc trzeba było okroić sprawę :wink: Jeszcze jedna sprawa bo ten turniej nie jest ostatnim(mam nadzieje) i że będzie ciągniętym do upadłego. Zawsze w kolejnej edycji można coś zmienić. Może następną edycję założysz ty albo ktoś inny nie musze ja cały czas być zakładającym kolejną edycje mógłby ktoś inny zakładać :wink: Tylko jednym wrunkiem by była nazwa za kazdym razem taka sama np. teraz mamy [GTDC] A zaś druga edycja 2[GTDC] i tak aż się odechce driftować. Zliczanie tytułów itd... kto więcej ośiągnoł.. a w przyszłości może więcej pokarze się uczestników,
        Na dzień dzisiejsz jest cięko z zawodnikami thooorn wysłał zaproszenia do ponad 100 osób którzy by mogli wziąść udział a tu nic zero, nikt nie chce albo przychodzą na forum żeby zadać jakieś pytanie na które odpowiedź juz jest od dawna. :mrgreen:

Komentarz

nie otrzymałem odpowiedzi na ostatnie pytanie- kiedy i jak podajemy filmiki? Wrzucamy na YT i dajemy link na forum czy uploadujemy na rapida czy jak?

Komentarz

Wszystko klasycznie YouTube i link do filmiku w wątku [TURNIEJ] Gran Turismo Drifting Championship

Komentarz

Na PW do sędziów? Czy na forum? Bo tak to inni widzą jak pojechałem i- jakby nie patrzeć- mają pewne porównanie jak muszą oni pojechać aby być lepszym Dobra. Dam filmik przedostatniego dnia i tyle

Komentarz

Tu na forum a napewno każdy tak zrobi że na sam koniec coś wciśnie :wink:
                Ja jako pierwszy zapodam dzisiaj albo jutro bo moja kobieta mnie pogania bo sama musi jakiś ładny przejazd zrobić. Więc ja juz mam gotowy przejazd ale muszę tylko na YT wysłać :wink:

Komentarz

Ja mam pytanie apropo tego regulaminu, bo jak dla mnie to on jest niejasny...
                  Zawodnik musi podać jeden filmik z swojego przejazdu (okrążenia się są brane pod uwagę ) żeby zostać ocenionym.
                  -tam miało być "nie są brane pod uwagę"?
                  [quote:2dv97xw1] Gdy[zawodnik] poda filmik pokazowy wcześniej przed upływem terminu ten że filmik będzie brany do oceny!!!
                  - tego to całkowicie nie ogarniam... Niech ktoś to napisze po ludzku. Bo albo tu znów jakiś błąd stylistyczny jest albo sam nie wiem...
                  Zabronione jest podawania pokazowych przejazdów pod czas trwania turnieju.
                  - To kiedy i jak mamy dawać filmiki?[/quote:2dv97xw1]

1. Mozesz zrobic dowolna ilosc okrazen, tysiac piecset sto dziewiecset i nakrecic filmik z okrazenia tysiac piecset sto dziewiecset jeden...

2. W czasie trwania turnieju podajesz TYLKO filmiki konkursowe.

3. Runda trwa 21dni od daty podanej przez organizatora. Filmiki wysylasz na jakikolwiek portal (YT, wrzuta, GoogleVideo...) i wklejasz link do tematu [Turniej].

Mam nadzieje, ze wszystko jasne. :wink:

Komentarz

Czasami z pośpiechu człowiek nie jasno napisze i zaś problemy są Ale mam nadziej że wszystko mniej więcej jest zrozumiałe :mrgreen:

EDIT
                    Jak wam widział sie przejazd? Bo ogólną ocenę to sedziowie podadzą. Może my miedzy sobą będziemy wymieniać sie wrażeniami?? Co wy na to? Bo sedziowie swoje a my swoje? :mrgreen:

Ja cos o filmiku jankiego źle nie wygladało ale ten mały bład z kamerą :wink:

Komentarz

Janki96

1. Kamera miala byc maksymalnie oddalona, z tylu

2. Na tym filmie nic nie widac, straszna jakosc

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                        Janki96

1. Kamera miala byc maksymalnie oddalona, z tylu

2. Na tym filmie nic nie widac, straszna jakosc
                        Tak jakośc do piz....... ale napewno telefonem nagrane więc kolega lepszych nie zrobi

Komentarz

Nie mam pojecia, w jaki sposob sedziowie ocenia przejazd nagrany telefonem, gdzie FPS spadaja ponizej 10.

Komentarz

Nie bedzie tak źle jako tako widać :wink: A janki gra na psx i nie kupi specjalnie na ten turniej jakiejs kamerki. Jakoś sędziowie sobie poradzą. Tylko musi zapodać z innej kamery

Komentarz

jeszcze raz spróbuje nagrać
                              jeśli ten film jest nieważny to mogę zmienić samochód tylko nie wyzywajcie mnie od debili i innych

Komentarz

Spokojnie. Nikt nie ma prawa Ci tu ublizac. Co do zmiany samochodu to nie wiem. Turniej juz sie zaczal. Musisz zapytac organizatora, JISAWa.

Komentarz

Pracuję...
                                X