Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Ciezka d**a. Zapas mocy sie przyda JISAW w poprzednim turnieju wyczynial cuda ta maszyna. Co prawda, wtedy miala duzo wiecej mocy, ale i z taka nie powinno byc problemow.

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=yIMDHmKHUsQ

O to mój przejazd to są na razie próbne bo muszę wyczuć ten samochód :mrgreen:

Jak by co to ja będe filmiki podawać z konta mojego misia, bo niechce mi sie zakładać :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Mycha
        http://www.youtube.com/watch?v=yIMDHmKHUsQ

O to mój przejazd to są na razie próbne bo muszę wyczuć ten samochód :mrgreen:

Jak by co to ja będe filmiki podawać z konta mojego misia, bo niechce mi sie zakładać :wink:
        Ostatni zakręt

Komentarz

super ostatni zakręt

Komentarz

Ładnie, ładnie

BTW pytanie do sędziów- jak jest lepiej?- gdy z zakrętu wyjdę gładko na prostą od razu czy jak machnie w drugą stronę jeszcze trochę?

Komentarz

Juz nie przesadzajcie z tym ostatnim zakretem ...ale ogolnie przejazd dobry. Rosnie Nam konkurencja. Widze "nalecialosci" mistrza J

Ps. Jesli jeszcze ktos nie widzial to "biale jest moje" :mrgreen:
              http://maniak300.wrzuta.pl/film/5Zyfdkq ... rt_reverse

JDM + D1 + JRock = 100% Japan

Komentarz

Pięknie thooorn

Komentarz

Zamieszczone przez Loki91
                  Ładnie, ładnie

BTW pytanie do sędziów- jak jest lepiej?- gdy z zakrętu wyjdę gładko na prostą od razu czy jak machnie w drugą stronę jeszcze trochę?
                  Oczywiście że lepiej gdy wyjdziesz z zakrętu gładko prościutko bo jasna sprawa że za takie machanie punkty będą lecieć w dół na łeb na szyje.
                  rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Ok panowie już jutro ruszamy!!! Więc będziemy sobie bokiem latać :mrgreen:

Komentarz

Ja mam pytanie apropo tego regulaminu, bo jak dla mnie to on jest niejasny...
                      Zawodnik musi podać jeden filmik z swojego przejazdu (okrążenia się są brane pod uwagę ) żeby zostać ocenionym.
                      -tam miało być "nie są brane pod uwagę"?
                      Gdy[zawodnik] poda filmik pokazowy wcześniej przed upływem terminu ten że filmik będzie brany do oceny!!!
                      - tego to całkowicie nie ogarniam... Niech ktoś to napisze po ludzku. Bo albo tu znów jakiś błąd stylistyczny jest albo sam nie wiem...
                      Zabronione jest podawania pokazowych przejazdów pod czas trwania turnieju.
                      - To kiedy i jak mamy dawać filmiki?

Nie wkurzać się na mnie. Po prostu te kwestie nie są dla mnie wyraziste, a chcę znać dobrze zasady przed turniejem.

Komentarz

Zawodnik musi podać jeden filmik z swojego przejazdu (okrążenia się są brane pod uwagę ) żeby zostać ocenionym.
                        -tam miało być "nie są brane pod uwagę"?
                        Tak tam jest bład za chwilkę poprawie :wink:

Gdy[zawodnik] poda filmik pokazowy wcześniej przed upływem terminu ten że filmik będzie brany do oceny!!!
                        - tego to całkowicie nie ogarniam... Niech ktoś to napisze po ludzku. Bo albo tu znów jakiś błąd stylistyczny jest albo sam nie wiem...
                        Bo nie będzie można podawać filmików pokazowych pod czas trwania udziału bo one zostaną uznane jako konkursowe.
                        Po prostu żadnych filmików o drifcie podczas trwania turnieju!!!!!!!!!!!!!!

Komentarz

Taaak kolega loki 91 ma dużą rację... Bo regulamin to cza umieć pisać Panowie!!!
                          I wcale się lokiemu nie dziwie bo nawet Skłodowska Curie by się zamotała :mrgreen:
                          rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Nie denerwować mnie!!! Pytałem się 10razy czy chcecie cos pozmieniać!!!!!!! a teraz mi tu coś sapiecie!? To trzeba było samemu coś zrobić a nie mi tu teraz pod koniec terminu gadać.
                            Miałem wyszystko w pliku tekstowym i chciałem zapodać ale nawet by wam się nie chciało ściągnąć. Przyjdziecie raz na tydzień cos napiszecie i wielkie fochy.
                            Sorry jak kogoś obraziłem ale h** mnie bierze na to wszystko!!

i8: Weź mi tu nie przeklinaj, bo zgarniesz warna. Trochę to złagodniłem, ale bez takich wybryków na następny raz.

Komentarz

Ji-rozumiem Twoją złość zawsze znajdzie się ktoś komu zawsze coś będzie nie w serek. A to kolor nie ładny a to krzywo stoi a to brzydko pachnie.
                              Narobisz się jak głupi a na koniec taki zrezygnuje z Turnieju bo mu się nie chce ale marudził za 10ciu.

Wszystko to mam na uwadze. Ale mogłeś się pohamować z tymi wulgaryzmami.
                              Oprócz pogorszenia atmosfery i obniżenia walorów intelektualnych dyskusji może sprowadzić na Ciebie warna za bluzgi. A szkoda za taki drobiazg.
                              Spróbujmy na spokojnie, sposobem :wink:

Komentarz

Nie wkurzać się na mnie. Po prostu te kwestie nie są dla mnie wyraziste, a chcę znać dobrze zasady przed turniejem.
                                Napisałem czemu się o to spytałem. Po prostu chciałem wyjaśnić niektóre niejasne punkty regulaminu. Jisaw- wcale się nie czepiam Ciebie i doceniam to, iż zechciałeś zorganizować takowy turniej. Wiem, że jest to sporo roboty ale nie musissz od razu na wszystkich najeżdżać^^

Komentarz

Pracuję...
                                X