Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Jest jeszcze sędzia rezerwowy. Więc spoko

Komentarz

Panowie napiszcie na GG do biesiadnika, jeżeli będzie puste echo to zamieniamy sędziego na MAJKELA, ale nie wcześniej niż do końca deadline.
      Drugą sprawą jest zmiana samochodu... Panowie nie można zmieniać sobie samochodu jak wam się tylko podoba bo regulamin i zasady fair play na to nie pozwalają!
      Miał być to turniej dopięty na ostatni guzik a zrobił się z tego kisiel jak w poprzedniej edycji turnieju driftu!!!
      A więc informuję wszystkich kierowców iż oceniam PIERWSZY przejazd Lokiego i żaden inny przejazd nie będzie brany pod uwagę.
      rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Wedlug nowego zapisu w regulaminie kazdy uczestnik moze zmienic JEDEN RAZ swoj samochod podczas trwania calego turnieju za zgoda pozostalych uczestnikow. Z tego co mi wiadomo, Loki nie zmienial jeszcze swojego samochodu, wiec ma takie prawo. Nastepne zmiany beda karane.

Komentarz

Czyli- zmiana możliwa jeden jedyny raz i ten filmik co jest już zostaje i dopiero w 2 rundzie mogę wystartować inym autem, mam rację?

Komentarz

Wg mnie nie, bo np Janki podal swoj przejazd z Mazda RX-7. Potem za zgoda organizatora i uczestnikow zmienil woz na TRD 3000GT i znow nakrecil filmik.

Komentarz

Przypuszczam iż powodem zmiany auta w rundzie jest nie zadowolenie z przejazdu i tym samym z samego siebie więc po ''kiego grzyba'' ktoś puszcza filmik nie będąc przekonanym że z tego przejazdu będzie zadowolony. Skoro nie jestem pewien jak wypadne to nie daje przejazdu na YT tylko poświęcam pare dni na testy, przemyślenia i różne inne pierdoły, kiedy mam już wybrane autko w którym czuję się jak ryba wtedy startuje i DOPIERO WTEDY daję filmik na YT...

Myślę że się zrozumieliśmy Panowie

Komentarz

No więc krótko i konkretnie:
                mleczny-Nie unoś się zbytnio. Loki zmienił auto za zgodą Jii i reszty zawodników. Wykorzystał tą możliwość i już teraz musi trzymać się tego auta.
                Wszyscy przymrużyli oko na pierwszy przejazd więc oceniasz drugi filmik.

Co do Bieśka to sprawa jest jasna. Trzeba szukać innego sędziny bo Biesiek zapadł się pod ziemię pisałem na gg ale chyba wyparował. Mówił coś o wyjeździe do Holandii i zapewne właśnie to jest powodem jego nieobecności.

Komentarz

No to kolega MAJKEL zostaje głównym z sędziów a Biesiadnik na obecną chwile zostaje rezerwowym :wink:

Prośba do zawodników ! Chodzi o jednego z nas który jest nie obecny od miesiąca i wraca nie długo, Czy macie coś przeciw tem żeby kolega TOYO miał parę dni dodatkowo??

Komentarz

Wg mnie wyjazd na wakacje nikogo nie usprawiedliwia. Sam, gdybym byl w podobnej sytuacji, po prostu wystartowalbym w kolejnej rundzie. Jest sporo rund i szans na zdobycie punktow.

Komentarz

Upierdliwość za upierdliwość !!!
                      Tak, zgadzam się na przesunięcie deadline drogiemu koledze TOYO' wi

Komentarz

tu tylko chodzi o kolegę TOYO nasz deadline minie ale dla toyo by został przedłużony :wink:

Ale i tak trzeba czekać za toyo

Komentarz

Tak tak rozumiem i zgadzam się bez większych namysłów!

Komentarz

Jeśli chodzi o mnie to mogę poczekać na przejazd Toyo. Nigdzie mi się nie spieszy.

Komentarz

Jak wyglada sprawa sedziow? Mamy przeciez dwoch. Kazdy bedzie ocenial przejazdy. Ich oceny moga sie nieco roznic. Bedzie brana jakas srednia? Wg mnie to chyba najlepsze rozwiazanie.

Oceny przejazdow beda opublikowane? Chodzi mi o szczegolowe oceny w czterech ustalonych kryteriach. Mogloby to wygladac tak:

nazwa uzytkownika = ilosc punktow - kat/predkosc/linia/ogolny fun

thooorn = 20p - 5/5/5/5
                              xxx = 19,5p - 5/5/4,5/5
                              xxx = 19,25p - 4,25/5/5/5

itd. Tak wyglada najprzejrzysciej. Sedziowie przed podaniem wynikow oczywiscie policzyliby srednie swoich ocen, zeby nie robic dodatkowego zamieszania w prezentacji wynikow. Mogliby tez np wysylac do organizatora gotowy post. Organizator tylko by go wklejal, podpisujac "wyniki rundy x".

Komentarz

Dziękuje thooorn'ie za propozycję ale pozwolisz iż zrobie to po swojemu. Ja zajmę się sędziowaniem a Ty driftingiem, OK???

Komentarz

Pracuję...
                                X