Panowie napiszcie na GG do biesiadnika, jeżeli będzie puste echo to zamieniamy sędziego na MAJKELA, ale nie wcześniej niż do końca deadline.
Drugą sprawą jest zmiana samochodu... Panowie nie można zmieniać sobie samochodu jak wam się tylko podoba bo regulamin i zasady fair play na to nie pozwalają!
Miał być to turniej dopięty na ostatni guzik a zrobił się z tego kisiel jak w poprzedniej edycji turnieju driftu!!!
A więc informuję wszystkich kierowców iż oceniam PIERWSZY przejazd Lokiego i żaden inny przejazd nie będzie brany pod uwagę.
Wedlug nowego zapisu w regulaminie kazdy uczestnik moze zmienic JEDEN RAZ swoj samochod podczas trwania calego turnieju za zgoda pozostalych uczestnikow. Z tego co mi wiadomo, Loki nie zmienial jeszcze swojego samochodu, wiec ma takie prawo. Nastepne zmiany beda karane.
Przypuszczam iż powodem zmiany auta w rundzie jest nie zadowolenie z przejazdu i tym samym z samego siebie więc po ''kiego grzyba'' ktoś puszcza filmik nie będąc przekonanym że z tego przejazdu będzie zadowolony. Skoro nie jestem pewien jak wypadne to nie daje przejazdu na YT tylko poświęcam pare dni na testy, przemyślenia i różne inne pierdoły, kiedy mam już wybrane autko w którym czuję się jak ryba wtedy startuje i DOPIERO WTEDY daję filmik na YT...
No więc krótko i konkretnie:
mleczny-Nie unoś się zbytnio. Loki zmienił auto za zgodą Jii i reszty zawodników. Wykorzystał tą możliwość i już teraz musi trzymać się tego auta.
Wszyscy przymrużyli oko na pierwszy przejazd więc oceniasz drugi filmik.
Co do Bieśka to sprawa jest jasna. Trzeba szukać innego sędziny bo Biesiek zapadł się pod ziemię pisałem na gg ale chyba wyparował. Mówił coś o wyjeździe do Holandii i zapewne właśnie to jest powodem jego nieobecności.
No to kolega MAJKEL zostaje głównym z sędziów a Biesiadnik na obecną chwile zostaje rezerwowym :wink:
Prośba do zawodników ! Chodzi o jednego z nas który jest nie obecny od miesiąca i wraca nie długo, Czy macie coś przeciw tem żeby kolega TOYO miał parę dni dodatkowo??
Wg mnie wyjazd na wakacje nikogo nie usprawiedliwia. Sam, gdybym byl w podobnej sytuacji, po prostu wystartowalbym w kolejnej rundzie. Jest sporo rund i szans na zdobycie punktow.
Jak wyglada sprawa sedziow? Mamy przeciez dwoch. Kazdy bedzie ocenial przejazdy. Ich oceny moga sie nieco roznic. Bedzie brana jakas srednia? Wg mnie to chyba najlepsze rozwiazanie.
Oceny przejazdow beda opublikowane? Chodzi mi o szczegolowe oceny w czterech ustalonych kryteriach. Mogloby to wygladac tak:
nazwa uzytkownika = ilosc punktow - kat/predkosc/linia/ogolny fun
itd. Tak wyglada najprzejrzysciej. Sedziowie przed podaniem wynikow oczywiscie policzyliby srednie swoich ocen, zeby nie robic dodatkowego zamieszania w prezentacji wynikow. Mogliby tez np wysylac do organizatora gotowy post. Organizator tylko by go wklejal, podpisujac "wyniki rundy x".
Komentarz