Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

wlasnie o to mi chodzi zeby bez zadnego klikania bylo widac tytul tematu, ktos jak nie ma chęci wchodzic do dzialu to nie wejdzie ale mozna liczyc na to ze tytul tematu go zainteresuje i napisze jakiegos posta albo zaglosuje w ankiecie. wg mnie jest to dobre rozwiazanie ktore funkcjonuje na forum 4clubbers.pl , nieraz przez przypadek rzucal mi sie w oczy jakis tytul w dziale do ktorego nie mialem zamiaru wchodzic i zazwyczaj pisalem w nim jakies posty. ale jak nie chcecie to nie. widze ze na forum panuje niechec do zmian. szkoda.

Komentarz

Ja tam jestem za. Swoją drogą, również jestem tam zarejestrowany
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Przestawic zegar

Komentarz

Walczysz o ten zegar już n-ty raz. Tak bardzo Ci zależy czy tak bardzo Ci przeszkadza?
          Osobiście nigdy nie spoglądam na forumowy zegarek bo on podobnie jak użytkownicy jest przestawiony :wink:
          Z resztą godzinę masz na pulpicie na pasku startu więc nie widzę problemu.

Komentarz

Wiesz... glownie chodzi mi o to, ze awaria byla juz jakis (SPORY) czas temu, a nikt nawet sie nie pokwapil, by zrobic cos tak banalnego. Moderacja spi

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
              Wiesz... glownie chodzi mi o to, ze awaria byla juz jakis (SPORY) czas temu, a nikt nawet sie nie pokwapil, by zrobic cos tak banalnego. Moderacja spi
              Moderacja? Już nie pierwszy raz mówie - moderatorzy nie mają żadnego wpływu na stronę techniczną forum.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Małe sprostowanie kolegi thooorna Administrator Śpi :mrgreen:

Komentarz

Piotr powinnien nam poświęcać więcej czasu. A co do zegarka to ja bym był za jego przestawieniem.

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                    Zamieszczone przez thooorn
                    Moderacja? Już nie pierwszy raz mówie - moderatorzy nie mają żadnego wpływu na stronę techniczną forum.
                    Tego nie powiedzialem. Mialem na mysli to, ze moderator ma wieksze kwalifikacje niz przecietny uzytkownik. Gdyby moderacja choc troche zajmowala sie forum, zglosilaby ten fakt osobie (czyt. Piotr), ktora takowy wiekszy wplyw na dzialanie forum MA.

A co do samej moderacji... tematy kazdego nowego uzytkownika pt. "Witam" w "Poczatkujacy" nadal istnieja

Komentarz

Postaw sobie wielki budzik na monitor i będzie okej.

Komentarz

Zrobił się szum o forumowy zegarek, a pewnie i tak większość aktywnych userów z niego nie korzysta

Jak dla mnie, to forum aktualnie jest w porządku. Nie mam zastrzeżeń.

Komentarz

Temu forum potrzeba parę banów dla niektórych kretynów.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                            Walczysz o ten zegar już n-ty raz. Tak bardzo Ci zależy czy tak bardzo Ci przeszkadza?
                            Osobiście nigdy nie spoglądam na forumowy zegarek bo on podobnie jak użytkownicy jest przestawiony :wink:
                            Z resztą godzinę masz na pulpicie na pasku startu więc nie widzę problemu.
                            taaa "dobre jest..jebac zegar kto na to patrzy"

Komentarz

Dobrze jest. Wazne, ze dziala. Wazne, ze jest gdzie pieprzyc glupoty. Przyjsc, nasrac i nie posprzatac po sobie, a potem do usranej smierci tarzac sie w tym g*wnie.

Wygodnickie pokolenie...

Komentarz

Nie które osoby mają zajebiste podejście do różnych spraw W życiu codziennym pewnie też tak wszystko na odpiedal się robi :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X