Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Pytasz czy stwierdzasz?

Ji jesteś dużym chłopcem i powinieneś wiedzieć że panowanie nad słownictwem i emocjami leży w Twoim interesie. Chyba nie potrzebujesz niańki która będzie za Tobą chodziła i wiecznie upominała lub cenzurowała wykwity radosnej twórczości.

Tym że zaprzestaniesz przeklinać lub usuniesz obraźliwego posta nie robisz nikomu łaski. Tym bardziej że usłyszałeś brutalną prawdę.
    Na forum panuje specyficzne uczucie luzu ale minimum kultury jest jak najbardziej wskazane.

Powtórzę coś o czym często mówię że nie bawię się w księdza na ambonie dlatego że moje liryczne wyczyny możecie podziwiać do dziś. Ale suma sumarą niektóre sytuacje przekraczają ludzkie pojęcie.

Zastanów się nad tym.

Komentarz

dobra, jestes dluzej na forum masz racje hahaah, Ji no wez nie przeklinaj bo jeszcze zgorszysz Dreadlocka :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

:wink: dobra już nie bede

Komentarz

Jisaw, a miałem Cię za porządnego chłopa...

Komentarz

ale co ja takiego zrobiłe? że trochę się wku***? no sorry

Komentarz

I najbardziej boli fakt że nie rozumiesz tego, dlaczego zmieniłem zdanie o Tobie.

Komentarz

Wielkie sorry za to co zrobiłem i powiedziałem i wszystkich którzy poczuli się dotknięci

Komentarz

Co do zegara: zegar jest ustawiany odgórnie na serwerze, nie wiadomo kiedy zostanie poprawnie ustawiony, nie leży to w kwestii Piotra

Co do portalu: narazie wszystko idzie dobrze, layout jest, część artykułów jest, system też, najprawdopodobniej w lutym ruszy.

Tak więc nie pieprzcie na ekipę, jak nie wiecie jaka jest sytuacja. Czasem trzeba po prostu poczekać.
                  1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Milten
                    dobra, jestes dluzej na forum masz racje hahaah, Ji no wez nie przeklinaj bo jeszcze zgorszysz Dreadlocka :mrgreen: :mrgreen:
                    Rozumuj to jak chcesz. Nie mam ochoty dalej się przekomarzać.

Zamieszczone przez ignac8
                    Tak więc nie pieprzcie na ekipę, jak nie wiecie jaka jest sytuacja. Czasem trzeba po prostu poczekać.
                    To warto by ekipa od czasu do czasu dawała znać o postępach w pracy.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      To warto by ekipa od czasu do czasu dawała znać o postępach w pracy.
                      tez tak mysle.

Komentarz

Jakis czas temu chyba Witek wyszedl z pomyslem zrobienia FAQ do kazdej z czeci GT. Powstalo niewielkie FAQ w GT4, jednak zostalo przykryte innymi topicami. Przydaloby sie je przykleic, by znow sie nie zapodzialo. Wymaga rowniez aktualizacji.

FAQ forumowskie (glowne) jest w 3/4 po angielsku. Daloby sie cos z tym zrobic?

Komentarz

ja dodam coś jeszcze i nie wiem co na to reszta? bo może to było.

Chodzi o to że jest dział Motoryzacja tak?
                          To dlaczego by nie zrobić ogólnego działu sportowego??hmmm?

Człowiek nie tylko żyje motoryzacją.
                          Ja np. bardzo lubię piłkę i nawet Toyo razem kibicujemy tej samej drużynie.
                          Teraz też Batman ma nowy sezon.
                          Ogólny dział SPORT Był by na miejscu i do niego wsadzić właśnie dział Motoryzacja.
                          Jeśli mnie Moderatorsi wyprzedzą i poinformują Piotra to dobrze jeśli nie to ja z nim pogadam dzisiaj wieczorem :mrgreen:

Ale nie poddam sie tak łatwo jak z tymi buttonami. Sport to obowiązkowo musi być przynajmniej będzie więcej miejsca i tematów na nowe spamy :wink:

Komentarz

IMEO, jestem przeciw, a zwłaszcza jeśli mamy tam wsadzić temat o Motoryzacji. Nos jest dla tabakiery czy tabakiera dla nosa? Jesteśmy, jak to ktoś ostatnio wspominał, forum o GRAN TURISMO. Nie o piłce nożnej, hokeju, siatkówce czy koszykówce. Osobiście mi to wisi, najwyżej tam nie będę wchodził - ale nie zgadzam się na przelokowywanie w takie miejsce tematów motoryzacyjnych. To forum o grach (a raczej Grze) i samochodach. Nie o kopaniu czy macaniu balona.

Komentarz

Motoryzacje do sportu? A co ma temat o naszych samochodach do sportu? Poza tym to IMO NIE. Nie jest to forum wielotematyczne tylko w pierwszej kolejności o GRAN TURISMO, potem o rzeczach związany a dopiero na końcu o reszcie.
                              1+1=10

Komentarz

Dajcie sobie temat o nożnej w "Na luzie". Jakiś problem?

Komentarz

PracujÄ™...
                                X