Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!
wiemy i tak kto gdzie i najwięcej się udziela. Co niektórzy nie są tu dla GT tylko dla pierdołów ale jak trzeba się gdzieś udzielić to nikogo niema tylko są po to żeby przykładowo parę fotek zamieścić czy pogadać se tak z dupy o czymś :wink:
ja bym proponowal posprzatac troche w tematach..np w dziale gt 5 ktos zrobil temat ktory od razu zostal zamkniety: viewtopic.php?f=16&t=5585 i tak sobie siedzi na samej gorze listy tematow, osobiscie bardzo mnie to irytuje, nie da sie zrobic jakiegos kosza albo czegos i tam wrzucac tego typu tematy? albo chociaz przesunac to na sam dol w dziale gt5, wygladaloby to bardziej estetycznie :mrgreen:
Zamieszczone przez Milten
ja bym proponowal posprzatac troche w tematach..np w dziale gt 5 ktos zrobil temat ktory od razu zostal zamkniety: viewtopic.php?f=16&t=5585 i tak sobie siedzi na samej gorze listy tematow, osobiscie bardzo mnie to irytuje, nie da sie zrobic jakiegos kosza albo czegos i tam wrzucac tego typu tematy? albo chociaz przesunac to na sam dol w dziale gt5, wygladaloby to bardziej estetycznie :mrgreen:
Jest na samej górze, bo tam są najnowsze posty. Usunąłem wątek, żeby nie przeszkadzało, ale po jakimś czasie sam by zszedł na dół.
Ano kosz też fajna sprawa...
Przed chwilką gadałem z Piotrem i mówił że nie podoba mu sie ten pomysł z KOSZEM że lepiej jest tak jak teraz :wink: więc nici z pomysłu :wink:
Zamieszczone przez Dreadlock89
Ja wnioskuje za wstawieniem do regulaminu zakazu umieszczania w podpisie linków do gier typu, zbuduj miasto, menelgame, my brute itp.itd.
Przeszkadzają Ci one ? Nie chcesz, nie klikaj. Gorzej jak ktoś umieszcza to w każdym poście,ale z czyms takim się nie spotkałem .. Jestem na nie :wink:
Komentarz