Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

o kim mowisz?

Komentarz

Nie kierowałem do jednej osoby moich słów ale tak ogólnie.

Ale thooorn ma troche racji bo jak ktos by się wysrał duże gónwo na forum i by śmierdziało to tez nikomu by nie przeszkadzało??
      Ten zegar jest czasem wkurwiający bo akurat chyba jestem jedną z nie licznych osób na tym forum która kika na czas i gdy nie działa tak jak trzeba to mnie wkur***a.
      Normalnie godzinę mamy w rogu na kompach ale czasem jest tak że właśnie częściej spoglądam na ten na forum i wydaje mi się że nie jest tak późno a tu lipa.

Ale i tak nic nie zdziałamy tak mi się wydaje.

Admin jest codziennie na GG a nie ma czasu nawet dla nas, a jak ktoś zapoda jakimś pomysłem czasem przydatnym i jak ludzie poinformuja Piotra o tym fakcie to on odrzuca pomysł albo nic w tej sprawie nie robi.

Jak się 3 miechy temu pojawił i nagle cos na forum napisał to miał nam cos pokazać miał powstać jakiś portal a tu kicha na zimno

Komentarz

jezeli ja zaliczam sie do tych osob to chyba nie wychwyciles mojej ironii. jestem jak najbardziej z toba. zegar mi jest potrzebny bo nieraz patrze o ktorej post zostal napisany i wychodzi kicha.

Komentarz

dokładnie też mi o to chodzi i to też nieziemsko potrafi zjeżyć
          unas na kompach masz 23 a tam już dawno po północy

Komentarz

Zamieszczone przez Milten
            taaa "dobre jest..jebac zegar kto na to patrzy"
            Nie chce być niegrzeczny ale jestem na forum trochę dłużej niż Ty. I nie mam o to do Ciebie pretensji bo z wcześniej wymienionego powodu nie miałeś możliwości prześledzić rozmowy na identyczny temat. (przeprowadzanej jakiś czas temu)
            Dyskusja prowadzona była ogólnikowo na temat zmian gdzie wyraziłem pozytywną opinię o koncepcji i zaangażowania thooorna.

Więc daruj sobie te ignoranckie teksty.

Momentalnie wywiązała się kłótnia o zegar. Macie racje że nie działa poprawnie ale moim zdaniem jest wiele innych ważniejszych rzeczy do zrobienia przy których jest on błahostką.
            Swoją drogą mam wrażenie że to walka z wiatrakami,strzelacie do wszystkich i wszystkiego byleby postawić na swoim. Ok.
            Ale paranoją jest to że unosicie lament na forumowy zegar podczas gdy na każdym kroku można sprawdzić która jest godzina...na pulpicie czasu niema? Budzików nie macie?

O zegarkach nie wspomnę bo na komunie pewnie dostaliście mp3 i hulajnoge zamiast zegarka i górala xD

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              Momentalnie wywiązała się kłótnia o zegar. Macie racje że nie działa poprawnie ale moim zdaniem jest wiele innych ważniejszych rzeczy do zrobienia przy których jest on błahostką.
              Swoją drogą mam wrażenie że to walka z wiatrakami,strzelacie do wszystkich i wszystkiego byleby postawić na swoim. Ok.
              Ale paranoją jest to że unosicie lament na forumowy zegar podczas gdy na każdym kroku można sprawdzić która jest godzina...na pulpicie czasu niema? Budzików nie macie?
              sam wiesz jak jest ja tylko się przypomniałem i powiedziałem to czego wcześniej nie powiedziałem :wink:

O zegarkach nie wspomnę bo na komunie pewnie dostaliście mp3 i hulajnoge zamiast zegarka i górala xD
              dobre ja jak pamiętam to dostałem pegazłoma i piłkę do nogi którą w ten sam roz**** i miałem cykora do domu wrócic :mrgreen:

A teraz trochę poważnie. Masz racje że to drobnostka w porównaniu do innych spraw. Ale i tak nic nie zrobimy baz admina (obecnie jak to piszę to admin jest na GG) on siedzi caly dzień przy kompie więc łatwo można z nim zagadać ale on nic nie chce zrobić na forum nie wiem czemu może brak czasu.
              Był świetny pomysł z buttonem o posiadaniu danej części GT ale powiedział że to głupie. Jedyną sprawa którą jak narazie zmienił to avki i kolor forum o i jeszcze dodał dział GT-PSP i to wszystko Nie będe na niego najeżdżał bo nie wiem dokładnie co on robi w wolnych chwilach :mrgreen: ale skoro nie ma czasu na poprawianie forum to trudno

Komentarz

taaa "dobre jest..jebac zegar kto na to patrzy"

stawiam na swoim bo mam racje. widze ze nie czytasz wypowiedzi dokladnie. nie chodzi mi tylko o sprawdzanie ktora jest godzina ale tez o ktorej posty zostaly napisane - zegar w kompie mi tego nie powie. co do tych duzo wazniejszych spraw.. jakos nie widze zeby cos z waznych spraw bylo zrobione. po prostu nic nie jest robione a ty sie burzysz jakby byl nie wiadomo jaki zapierd*l z robotą i my nowi uzytkownicy nie dajemy czasu, ludziom odpowiedzialnym za zmiany, na dokończenie czy zrobienie tych waznych spraw bo zawracamy im dupe na prawo i lewo takimi pierdołami jak zegar. i ty sobie daruj te wycieczki w przeszłosc.

Komentarz

Popieram przedmowce. Skoro tak proste i blahe sprawy nie sa rozwiazywane na bierzaco to trudno oczekiwac, ze jakiekolwiek wieksze projekty beda podejmowane. Aktualnie nic sie nie dzieje konkretnego na forum. Byly jakies przejawy zwiazane z nowa strona GT, ale szybko to ucichlo...

Rozumiem, ze admin nie jest robotem. Ma swoje zycie, swoje sprawy i problemy. Ostatnio na forum panuje totalne lenistwo i niechec do wszelkich przejawow ze strony osob, ktore maja jakis pomysl na zmiany. Zjezdzamy po rowni pochylej, a jesli ten stan sie nie zmieni, przyjdzie taki dzien, gdy na forum nikomu juz nie bedzie sie chcialo bywac.

Komentarz

Me wyrazi swoje zdanie. Moim zdaniem na forum panuje brak poczucia pilnowania porządku na forum. Narzekamy na brak jakichkolwiek konsekwencji wyciąganych przez modów za nieprzestrzeganie regulaminu. A sami nie staramy się go przestrzegać (chociażby niecenzuralny język Jisawa, intensywne spamowanie przez pewną grupę ludzi, choć wszyscy w jakiś sposób przyczyniają się do tego. Niewielu powinno pamiętać moment kiedy na forum były reklamy i linki Adsense. Piotr prosił by od czasu żebyśmy klikali na nie, żeby zasilić fundusze przeznaczone na koszty hostingu. I co? Piotr zrezygnował z tego pomysłu, bo daliśmy ciała. Do czego dążę? Ano, do tego byśmy sami postarali się o porządek i formę na forum, trochę dyscypliny nikomu nie zaszkodziło, a dla modów mam jedno słowo: konsekwentność. Dziękuję za uwagę.

Komentarz

Przyznaje mam kolorowe słownictwo i jak z pośpiechu i złości nie ocenzuruje to i tak Witek mnie skarci i się cenzuruje :mrgreen:

Komentarz

...

Komentarz

stawiam na swoim bo mam racje.
                          Ty to powiedziałeś ale ok nie spieram się żyj dalej w przekonaniach które sobie sam budujesz.
                          Nigdy nie zaprzeczyłem że zegara nie należy naprawić. Neguje sens wyżynania na oślep wszystkiego żeby tylko udowodnić swoją racje.
                          widze ze nie czytasz wypowiedzi dokladnie.
                          Niestety czytam i dobrze wiem co masz na myśli. Teraz postaraj się przeczytać to co ja powiem i równie dobrze to przyjąć.
                          a ty sie burzysz
                          Otóż nie. Gdybym się burzył byłbym zapewne o wiele mniej liberalny.
                          i ty sobie daruj te wycieczki w przeszłosc.
                          Szkoda że tak uważasz bo gdybyś uszanował zdanie kogoś kto na forum jest nieco dłużej i brał udział w niejednym sporze widziałbyś że pewne sprawy (łącznie z zegarkiem) były niejednokrotnie omawiane. A wałkowanie tych samych kwestii staje się irytujące.

Jestem gotów dalej wymieniać się w wami poglądami i uszczypliwościami ale nie widzę sensu.
                          Jak już mówiłem ta cała krucjata na Admina jest bezskuteczna. Chcecie to nabijajcie kolejne 3strony swoimi żalami i bólami ale dopóki Piotr nie ruszy palcem to naprawę zegara możecie wpisać na listę i położyć pod choinką wraz z innymi życzeniami.
                          Wbrew pozorom nie jestem przeciw zmianą na forum wręcz odwrotnie chętnie zobaczyłbym pozytywną aktywność Admina no niestety ale czytajcie wyżej.

W takiej sytuacji foch z przytupem na pewno nie pomoże.

Komentarz

no, to mamy naszą chęc zmian...
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie no Ji do tej pory dawałeś różne popisy ale teraz to przeszedłeś samego siebie. Argumentujesz wulgaryzmy pośpiechem lub emocjami po czym z pełną premedytacją wyzywasz innych.
                              Nie wtrącałbym się gdyby nie to że jako kolega kiedyś Cię prosiłem byś w takich sytuacjach wychodził pobiegać i wracał do klawki jak ochłoniesz.

Porażające jest też to że PP ma dużo racji. Nagminnie naginasz zasady netykiety i nic sobie z tego nie robisz a gdy ktoś słusznie zwróci Ci uwagę urządzasz teatrzyk.
                              Rozumiem że być może tak rozwiązujesz konflikty ale rób to na podwórku bo nie każdy ma ochotę czytać Twoje kwiatki.

Macie co chcieliście zaczęło się od zegarka skończyło na skurwielach.

Komentarz

Tak może być

Komentarz

PracujÄ™...
                                X