Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

W związku z ostatnim atakiem SPAM-Botów:
    Zamieszczone przez weaddyHeeniah
    Having adequate teeth is aparaty ortodontyczne. Teeth that are twisted or exposed of cross-section (misaligned) disorganize the way a living soul chews and talks and how their grin looks. Because they possess aberrant spaces, interdicted teeth are harder to bathe a exhaust and are more fit to obtain cavities.
    Choćby tutaj:
    viewtopic.php?f=52&t=6772&p=105409#p105409
    (NIE KASOWAĆ TEGO POSTU!)

I moim upierdliwym humorem, napisałem do tych pożal-się-boże stomatologów:
    Witam

W imieniu swoim i społeczności Forum Gran Turismo Polska:
    www.granturismo.pl
    Chciałem ostrzec Państwa z bożej łaski firmę, że podobne zagrania, jakie pojawiły się tutaj:
    viewtopic.php?f=52&t=6772&p=105404#p105404
    Mam na myśli używanie tak zwanych "spambotów reklamowych" są nielegalne i karane prawnie.
    Co więcej, jeżeli sytuacja ta powtórzy się, i nasze Forum zostanie po raz kolejny zaatakowane przez spamboty - i naprawdę, mało nas tu obchodzi, od kogo i gdzie wykupili Państwo tą formę "reklamy" - to podejmiemy niezbędne działania, aby raz i na zawsze zapobiec takiej Państwa "reklamie" i dalszej działalności.
    Proszę dokładniej wybierać sobie strony do reklamowania tych Państwa "usług", bo nie wiemy, czy zszargana opinia, utrata zaufania klientów i antyreklama w każdym dostępnym dla nas miejscu (a jest tego trochę) to Państwa cel w tym przypadku.
    Zachęcamy do rozsądniejszego podejmowania decyzji o reklamie w internecie. Zwłaszcza nielegalnej.

Pozdrawiam.
    LiczÄ™ na Wasze wsparcie. Ordnung must sein.

Komentarz

To prawda, teraz forum jest dużo szybsze

BelegU$ dobra robota

Komentarz

Nabiorą wody w usta, obrócą się na pięcie, a maila wyrzucą do kosza.

Komentarz

Prosiłem kurna żeby tamtego posta od SPAM-Bot'a nie kasować...

Komentarz

To moja wina nie bij

Wstałem i wlazłem na forum i widzę jakies spamy(49 sztuk)
            Napisałem do kierownika i zaraz wywalił gościa z jego postami

Komentarz

Forum szybciej chodzi i chyba autologowanie działa nawet. Jest na plus.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Wgralem reCaptcha. Teraz jest latwiej zalozyc u nas konto. :-)

Wczoraj otrzymalismy 900 unikatowych odwiedzin i 6800 obejrzanych stron!

Komentarz

a u mnie autolog nie działa, co gorsza kilka razy przy próbie logowania wyskakiwał dzisiaj niesławny błąd 404...

Komentarz

U mnie wszystko działa dobrze. Nie podobają mi się tylko nowe emoty, ale przyzwyczaje się. Z mechaniki forum zauważyłem błąd. "Zobacz aktywne wątki" z poziomu gościa nie jest tożsame z "Zobacz nowe posty". Search unread daje chyba też lekko inne wyniki.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      Z mechaniki forum zauważyłem błąd. "Zobacz aktywne wątki" z poziomu gościa nie jest tożsame z "Zobacz nowe posty". Search unread daje chyba też lekko inne wyniki.
                      Bo to wszystko co innego, nowe posty to nie to samo co aktywne wątki chyba, a search unread znajduje nam wszystkie nieprzeczytane posty - jak dla mnie opcja która bardzo była potrzebna.

nowe emotki..? ja mam te same..
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

To prawie to samo. Tyle że zobacz nowe posty selekcjonuje tylko wątki w których pojawiły się nowe wpisy. A zobacz aktywne wątki to bliźniacza opcja tyle że z poziomu gościa. Też pokazuje listę topiców, od góry zawsze są aktywne (czyli te w których pojawiły się ostatnie posty) tak samo wzdłóż listy. Różnica taka że niema czerwonego znacznika nowej pozycji i nie odznacza przejrzanych wątków.

Skomplikowałem, ale jestem pewien swego. Bo wcześniej zawsze tak robiłem, gdy nie chciało mi się logować i tak byłem na bierząco jako gość. Teraz wyniki się różnią i muszę specjalnie się logować by realnie śledzić tematy.

Komentarz

A ja chciałbym zapytać o dwie rzeczy które mnie na forum drażnią, może już o tym było, ale nie znalazłem w wyszukiwarce a nie chce mi się czytać wszystkich 21 podstron.
                          1) "Zobacz swoje posty" - dlaczego to odsyła do całego wątku a nie do konkretnego posta?? Przecież to bez sensu, jak mam znaleźć jakieś swoje posty szczególnie w rozbudowanych wątkach? Równie dobrze mogłoby nie być tego "udogodnienia". Chyba że coś źle robię - w takim razie bardzo proszę o korektę
                          2) "Powiadom mnie jeśli ktoś odpowie" - tego to już w ogóle nie jarzę. Działa to w ogóle? Gdzie przychodzą te powiadomienia?

To tyle, będę wdzięczny za jakieś rzeczowe odpowiedzi

Komentarz

A może zrobić stronę w wersji mobilnej
                            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

W wersji mobilnej Hahaha wchodzÄ™ sobie w przeglÄ…darkÄ™ telefonu i mam stronkÄ™ jak w kompie ...

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                                W wersji mobilnej Hahaha wchodzÄ™ sobie w przeglÄ…darkÄ™ telefonu i mam stronkÄ™ jak w kompie ...
                                Widziałeś aplikację z GTPlanet lub głupi FB? Właśnie o to chodzi żeby nie wyglądała jak na kompie, bo scrollowanie i zoomowanie strony nie jest wygodne.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X