Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

ja tez jestem zdecydowanie za shoutboxem. nieraz mam jakies pytania ktore moga zostac uznane za nabijanie postow tak ze wole ich nie pisac, shoutbox rozwiazalby sprawe. przydalby sie chociaz na probe..jak sie nie przyjmie to co za problem wylczyc.

Komentarz

Zamieszczone przez Milten
      nieraz mam jakies pytania ktore moga zostac uznane za nabijanie postow tak ze wole ich nie pisac
      Napisz je w czaterii, ona i tak "raz za czas" jest odświeżana, więc wszystkie posty-spam są usuwane. Dopóki nie ma shoutbox'a można z tego korzystac.
      Jaki więc macie problem?

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
        Przeszkadzają Ci one ?
        Jeśli irytacje którą wywołują można tak nazwać to, tak przeszkadzają mi.
        Zamieszczone przez Kamil 12
        Nie chcesz, nie klikaj.
        Masz racje ale tego typu nakłanianie przypomina wizytę akwizytora. To jakbyś wychodził z domu i na schodach spotykał stragan, kupić nic nie musisz ale po jakimś czasie Cię to irytuje.
        Podobnie tutaj wchodzę kliknąć nie muszę ale mimo woli widzę Xracery,Mybrute etc. Wydaje mi się że i tak już zbyt duży bałagan żeby bawić się w takie linki.
        Zamieszczone przez Witek Enzo
        Co do tych linków w podpisie - będą wciąż dozwolone.
        Ok to tylko propozycja była. Bawcie się dobrze szkoda tylko że już mała grupa pamięta o jakiej tematyce jest to forum.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          (...) szkoda tylko że już mała grupa pamięta o jakiej tematyce jest to forum.
          Wynik fali dzieci neo i coraz wiekszych przyzwolen moderacji i samego admina. To forum juz dawno zatracilo swoja pierwotna funkcje. Stalo sie forum wielotematycznym z watkiem serii Gran Turismo w tle.

Komentarz

Ok to tylko propozycja była. Bawcie się dobrze szkoda tylko że już mała grupa pamięta o jakiej tematyce jest to forum.
            A daj spokój, jeden link zmienia oblicze forum? Na każdym forum można sie spotkac z takimi linkami w podpisach.

@down
            okej, jak chcesz.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie było tematu. Enjoy Yourself.

Komentarz

Jeśli chodzi o pytania a nie wiadomo gdzie napisać jest już stworzony dział Początkujący i tam jest miejsce na pytania. Co do nabijania postów to jest indywidualna sprawa jeśli masz 3000 postów czy 30 to nie zmienia nic nie będziesz lepiej grał czy myślał.

Co do linków to ja zaraz swojego usunę. Tylko tak dla kasy zapodalem stronę z tą gierką mam włączoną ale udzielam się z wami nic minie nie kosztuje z minimalizowanie okienka kliknąć tu i tam i wrócić :mrgreen:

Syf był od dawna na tym forum parę pomysłów odrzucił Piotr np. ten kosz jeśli nie kosz to coś takiego jak dział ARCHIWUM i w nim zrobić coś w stylu kopię strony głównej z działami GT1, GT2......wraz z tymi podziałami turnieje, foto tak żeby było wiadomo gdzie szukać jakiegoś tematu. Piotr mi mówił że nie bardzo mu leży ten pomysł ze względu na to że nie ktore rzeczy sa ważne i po przeniesieniu każy by musiał szukać a tak teraz jest łatwiej dotrzeć do tych wątków. Więc mój taki pomysl z rozbudowanym archiwum w którym nie można by było pisać tylko odczytać dane wątki. Jesli by to przypominało szkielet strony głównej to wątpie żeby jakieś mózgi nie wiedział gdzie szukać danego tematu. Tematy przyklejone i bardzo ważne tematy nie zostawały by przenoszone :mrgreen:

Co myślicie?

Komentarz

Bawcie się dobrze szkoda tylko że już mała grupa pamięta o jakiej tematyce jest to forum.
                  Zamieszczone przez thooorn
                  To forum juz dawno zatracilo swoja pierwotna funkcje
                  Macie troche racji, ale za bardzo wszystko wyolbrzymiacie. Granturismo to tylko gra, nie jest az tak bardzo rozbudowana, więc nie ma co się tak duzo nad tym wszystkim rozwodzic. Gdyby to było forum TYLKO o gt, to od stronki wiałoby bidą z nędzą, byłaby tak mała że nie atrakcyjna.
                  Nie da się cały czas wałkowac o gt.
                  Poza tym trzeba to zrozumiec że to jest forum o grze, a w gry głównie grają dzieci/nastolatki, które niekoniecznie szukają tu merytorycznych rozmówek na temat serii, czy udziału w turniejach, tylko najróżniejszych rzeczy (wiecie do czego zmierzam )

Ja żałuje, że nie ma takiego zainteresowania turniejami w gt4, jakie było jak się tu pojawiłem (to mnie zainteresowało stroną), ale za to czynnie rozwija się photo mode i są tury w gt2.

Uważam, że forum trzyma standard.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                    (...) szkoda tylko że już mała grupa pamięta o jakiej tematyce jest to forum.
                    Wynik fali dzieci neo i coraz wiekszych przyzwolen moderacji i samego admina. To forum juz dawno zatracilo swoja pierwotna funkcje. Stalo sie forum wielotematycznym z watkiem serii Gran Turismo w tle.
                    To, co teraz powiem, jest tylko i wyłącznie moim zdaniem. Mogę się mylić, mogę nie mieć racji:

1. Seria Gran Turismo nigdy nie była, nie jest i (mam nadzieję) - nie będzie grą dla wszystkich, casualem. To nie jest NFS czy inny PGR, w którego gra pół świata. Gdyby forum skupiało się TYLKO i WYŁĄCZNIE na GT - padło by.
                    2. Gran Turismo jest obecnie w momencie niejako "zatrzymania" - w GT 1,2 i 3 grają już tylko fani (w sumie nie znam tu ani jednego zagorzałego fana "trójki"), GT4 powoli odchodzi do lamusa, jako gra stara, na starą platformę (mówię to z żalem, bo sam dołączyłem do Was przeszło dwa lata temu, jako świeżo upieczony właściciel PS2 i GT4), a GT5 Prologue to niejako demo, owszem - mocno rozwinięte i świetnie się sprzedające, ale ceny PS3 i samego GT5P (w stosunku do tego, co oferują) nie wszystkim pozwalają na jego zakup. Forum być może odżyje, gdy wyjdzie GT5. I tego mu życzę.
                    3. Forum nie powinno, w moim odczuciu, skupiać się wyłącznie na Gran Turismo i tylko Gran Turismo. Dyskusje o innych grach, duchach, zdjęciach, filmach, muzyce, życiu, dowcipach, a choćby i o dupie Maryny są normalnymi rzeczami w każdym dobrym forum. Oznacza to ni mniej ni więcej, że wykształciła się tu grupa ludzi, którzy lubią ze sobą podyskutować nie tylko o ulubionej gierce, ale też o czymś więcej. Mi to osobiście nie przeszkadza.
                    4. Być może na forum brakuje kilku osób, które dawno, dawno temu były jego motorem. Wspomnę tutaj tylko mojego imiennika, nieodżałowanego szymońca - cholernie inteligentnego, niezwykle cynicznego i ironicznego, ale zawsze aktywnego, Mistrza Celnej Riposty, prześmiewcy, ale nie trolla. Rozkręcał dyskusje, zaginał, zmuszał do myślenia... brakuje mi go tu.
                    5. A może czas na małą reklamę? Wymianę buttonów? Może sami powinniśmy polecać nasze forum wszystkim tym, którzy wchodzą w świat GT, albo grają w tą świetną serię, a o naszym forum nie słyszeli? Ja tak czynię przy każdej okazji - i Wam to również polecam.

Pozdrawiam
                    BelegU$

Komentarz

Co myślicie o statystykach dotyczących grania w GT5 P.Konkretnie wyniki w time trial i drift i porównanie się z innymi graczami.Polskiej strony na ten temat nie ma,a oficjalne wyniki podawane na stronie http://eu.gran-turismo.com/pl/ są mało szczegółowe.Osobiście korzystam ze strony http://granturismostats.no-ip.org:8080/ .Ale jest mały problem ,bo strona często jest niedostępna.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                        (w sumie nie znam tu ani jednego zagorzałego fana "trójki"),
                        Ja aktualnie z serii GT najwięcej męcze trójkę (GT1 i GT2 ukończyłem pięćset razy, a na czwórkę obraziło sie moje ps2), ale dział jest martwy, więc się tam nie wypowiadam, bo nie ma po co :wink:

W sumie, w swoim poście Beleguś ma 100% racji
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kiedy zegar zostanie przestawiony ...w koncu?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                            Ja żałuje, że nie ma takiego zainteresowania turniejami w gt4, jakie było jak się tu pojawiłem (to mnie zainteresowało stroną), ale za to czynnie rozwija się photo mode i są tury w gt2.
                            O to mi chodziło. Osobiście trafiłem tu później od wielu z was. Ale jeszcze do nie dawna działy GT4 tętniły życiem. Lukasowski Nurb,Photo Mode i mój pierwszy Turniej w który z czasem umarł śmiercią naturalną ale startowali najlepsi a największą przyjemność sprawił mi Battle Kairą i Civic na Autumn cóż było minęło. Człowiek się bawił mimo że jestem dużo gorszy od Koleshyi czy Slika jeździłem jak potrafiłem robiąc po 100-200 okrążeń żeby wyśrubować czas na miarę moich możliwości. Teraz zróbcie coś to odbędą się 3rundy po czym połowa odsunie się bez słowa a reszta jawnie wyłoży genitalia.Poza offtopem który jest u nas normalny działo się coś związanego z tematem.

Nie chce mi się polemizować na ten temat bo jaka jest sytuacja każdy widzi. Nie muszę tłumaczyć.
                            Zamieszczone przez BelegU$
                            "Wspomnę tutaj tylko mojego imiennika, nieodżałowanego szymońca -... brakuje mi go tu."
                            Wyślij mu kartkę na walentynki.
                            Mimo że był dość charakterystyczny to osobiście wymieniłbym kilka o wiele wartościowszych osobistości.

Komentarz

To były czasy, szkoda że nie wrócą, ech... 3 turnieje w 5 m-cy
                              viewtopic.php?f=24&t=1654
                              viewtopic.php?f=24&t=2090
                              viewtopic.php?f=24&t=2916

Teraz coś takiego jest w GT5

:wink:

Komentarz

Co do linków polecających - sam nad tym myślałem.

Co do shoutboxa - mamy czaterie.
                                1+1=10

Komentarz

Pracuję...
                                X