Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Witam.
    Wstępnie gadałem z Piotrem na temat granturismo.pl i kazał napisać co tak faktycznie jest jeszcze na forum potrzebna.
    Piszcie o tym dokładnie w tym temacie.

Pozdrawiam Igi
    Prosto jest zbyt prosto

Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Witam

Na wstępie chciałbym Ci powiedzieć, że masz mój szacunek, za to, że dbasz o dobro forum, oraz jak czytam także jego rozwój.

Myślę, że w związku z tym, że od jakiegoś czasu na rynku jest GT5 Prologue, a za jakiś czas będzie na nim również GT5 w wersji finalnej przydały by się dodatkowe działy w forum "Gran Turismo 5" :wink:

Poza tym myślę, że forum potrzebowałoby jeszcze moderatora/ów, po prostu nie zawsze macie czas, i to jest dla mnie zupełnie zrozumiałe, a przy tak dużym forum....wiesz sam co się dzieje :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Większe avatary i sygnaturki? :mrgreen:

No przydałoby się ożywic to forum... może warto by aktywowac system turniejów oraz ten zapowiadany na czerwono system photo mode?

Lukas - GT5 w swoim czasie
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dobrą sprawą był by ShoutBox. Nie wiem czy było już to poruszane bo jestem od niedawna

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
          Większe avatary i sygnaturki? :mrgreen:

No przydałoby się ożywic to forum... może warto by aktywowac system turniejów oraz ten zapowiadany na czerwono system photo mode?

Lukas - GT5 w swoim czasie
          Dobrze gada jestem za avatarami i sygnaturkami. A o co tak właściewie chodzi z tym nowym systemie photo mode? Jakich zmian się spodziewać?

Jak dla mnie to forum jest całkowicie ok tylko można by zmienić trochę design na fajniejszy :mrgreen: Co prawda obecny jest genialny w swojej prostocie ale można by to jakoś przybajeżyć.

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
            Dobrą sprawą był by ShoutBox. Nie wiem czy było już to poruszane bo jestem od niedawna
            Popieram w 100%.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              A o co tak właściewie chodzi z tym nowym systemie photo mode? Jakich zmian się spodziewać?
              Początkowo to miało być coś takiego, że ludzie by wrzucali Swoje zdjęcia do Swoich galerii a pozostali mogli by wystawiać oceny, klikając na poszczególne elementy tego całego interfejsu...ale nie wyszło z powodu braku czasu

A co do wyglądu forum, to ja myślę, że właśnie proste rozwiązania są najlepsze i jeśli miałby być to jakiś denny szablon to nie byłbym szczęśliwy...

Zamieszczone przez Witek Enzo
              Popieram w 100%.
              No właśnie, również dołączam się do tej prośby, Shoutbox byłby wspaniały

Pozdrawiam

Komentarz

Najlepiej z licznikiem postów, wtedy mógłbyś tłuc głupoty 24/7.
                narancs alternativa

Komentarz

Można by też wyłączyć licznik postów w dziale "Na luzie" :wink: Bo potem ktoś napisze 2500 postów, a połowa to gry i zabawy...

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                    Można by też wyłączyć licznik postów w dziale "Na luzie" :wink: Bo potem ktoś napisze 2500 postów, a połowa to gry i zabawy...

Pozdrawiam
                    Bo tak w sumie jest i tak najwięcej postów nabite jest w tym właśnie dziale. Nie oszukujmy się tematy związane z GT4 już nieco się wypaliły. A GT5 jeszcze niema i tych którzy mają prolog i ps3 można by pewnie na palcach jednej ręki policzyć. Cala nadzieja w nowych userach i tym że jak najszybciej będziemy posiadaczami ps3 i gt5 (ale w to w najbliższym czasie nie wierze) wtedy forum przeżyło by drugą młodość. Pisze tak jak mi się wydaje wszak jestem tu z wami dość krótko, została garstka "starych" nadal aktywnych użytkowników.

Komentarz

Przydała by się opcja łączenia postów bo niektórzy userzy zapominają o takiej opcji jak edytowanie potów.

Komentarz

Przyłączam się również do prośby o ShoutBox'a

Komentarz

Nasze prośby, prośbami.....miejmy nadzieję, że ktoś je kiedyś usłyszy

Bo najłatwiej żywić nadzieję :wink: Pytanie tylko ile poczekamy :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Co jeszcze pe ootrzeba forum? Piszcna i tym tutaj!

Można byłoby jeszcze umieścic w działach o GT1,2,3,4 tabele z najlepszymi czasami na każdym torze które wrzucali by użytkownicy wraz z potwierdzajacym screenem

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                            Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                            Jabol punk!

Komentarz

Kiedyś już była wspominana tutaj taka opcja. Przy każdym userze byłby przycisk "pomógł" jeśli jego post był wartościowy i zawarte w nim informacje przydały się innym. I oczywiście widoczny stan czy user jest pomocny czy tylko zwykłym spamerem.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X