Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Wyniki pierwszego treningu przed Grand Prix Monako:

1. Rubens Barrichello 1:17,189
    2. Felipe Massa 1.17,499
    3. Lewis Hamilton 1.17,578
    4. Heikki Kovalainen 1.17,686
    5. Kimi Raikkonen 1.17,839
    6. Kazuki Nakajima 1.18,000
    7. Nico Rosberg 1.18,024
    8. Jenson Button 1.18,080
    9. Fernando Alonso 1.18,283
    10. Mark Webber 1.18,348
    11. Sebastien Buemi 1.18,695
    12. Nelson Piquet Jr. 1.19,204
    13. Sebastian Vettel 1.19,233
    14. Sebastien Bourdais 1.19,255
    15. Giancarlo Fisichella 1.19,534
    16. Robert Kubica 1.19,560
    17. Nick Heidfeld 1.19,579
    18. Adrian Sutil 1.19,600
    19. Timo Glock 1.19,698
    20. Jarno Trulli 1.19,831

Niestety Robert Kubica się nie najeździł, ponieważ w jego bolidzie nastąpiła awaria silnika, przez co nad torem w Monte Carlo uniosła się smuga dymu. To już drugi stracony silnik przez Polaka, pozostało tylko 6 na pozostałą część sezonu. Nick Heidfeld oczywiście bez żadnych problemów, prócz kłopotów z hamulcami, które trapiły też Roberta.

Odnośnie ilości dostępnych silników dla Roberta można już zacząć śpiewać: kara będzie kara.

Komentarz

1 N.Rosberg Williams 1:15.243
      2 L.Hamilton McLaren 1:15.445
      3 R.Barrichello Brawn GP 1:15.590
      4 J.Button Brawn GP 1:15.774
      5 F.Massa Ferrari 1:15.832
      6 S.Vettel Red Bull 1:15.847
      7 H.Kovalainen McLaren 1:15.984
      8 K.Raikkonen Ferrari 1:15.985
      9 K. Nakajima Williams 1:16.260
      10 N.Piquet Renault 1:16.286 43
      11 F.Alonso Renault 1:16.552 39
      12 M.Webber Red Bull 1:16.579
      13 A.Sutil Force India 1:16.675
      14 J.Trulli Toyota 1:16.915 43
      15 S.Buemi Toro Rosso 1:16.983
      16 S.Bourdais Toro Rosso 1:17.052
      17 N.Heidfeld BMW Sauber 1:17.109
      18 T.Glock Toyota 1:17.207 45
      19 G.Fisichella Force India 1:17.504
      20 R.Kubica BMW Sauber -:--.---

Niestety nie widzialem calego zajscia, ale po zdjeciach widac, ze ciekawie to to nie bylo. Tak czy siak BMW ma nikle szanse na jakies przyzwoite miejsce. Startujac z konca stawki na 99,9% wpakowaliby sie w sam srodek karambolu. A tak najwyzej Kwik ucierpi.

Rosberg znow szaleje na treningach. Ciekawe czyja to zasluga? Kierowcy? Ustawien? Kilku kropel w baku? A co myslicie o plotkach zwiazanych z Rosbergiem i BMW Sauber? Szwaby dopieliby swego. Niemiecki team, niemieccy kierowcy, a nie jakis... Polak Po za tym, czytalem gdzies, ze Frank Williams chce zrezygnowac z "mlodej sily" (czyt. Rosberg i Nakajima) i powrocic do starych rozwiazan, czyli doswiadczenie ponad mlode talenty.

Nie wiem ile z tego prawdy. Jedno jest pewne. Czarne chmury nad glowa Roberta. Przydalby sie jakis "sukces" w najblizszych wyscigach Polakowi. Seria defektow, nieukonczone wyscigi rzucaja cien na kierowce, kimkolwiek jest.

Komentarz

A wy dalej snujecie teorie spiskowe przeciwko polaczkowi...

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
          polaczkowi

A Ty to kto? Szanuj naród swój, albowiem z niego pochodzisz.
          Takie określenie jest dla mnie nie do przyjęcia.. polaczek

Komentarz

A wy dalej snujecie teorie spiskowe przeciwko polaczkowi...
            Wiesz, ja jestem Polakiem, Robert Kubica jest Polakiem, wszyscy na tym forum są Polakami (chyba, że mamy jakiegoś zagranicznego usera), ale jak Ty jesteś polaczkiem, to zostaw to dla siebie. Jak Ci się nie podoba, to nikt Cię w Polsce nie trzyma siłą.

Apeluję do pozostałych, by takie komentarze ignorowali.

Komentarz

Dżizas, nie widzicie, że napisał to dosyc ironicznie? Odczytałem to jako przytyk do wypowiedzi, że to wszystko to specjalnie przeciw Kubicy Tak więc nie spinajcie sie, patrioci. :mrgreen: No, chyba że sie myle... whatever.

No cóż... z takich wyników zadowolonym byc nie można... jakoś nawet trudno mi byc optymistą, o punkty będzie bardzo bardzo ciężko. Oby przynajmniej wyścig stał na wysokim, monakijskim poziomie.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                Dżizas, nie widzicie, że napisał to dosyc ironicznie? Odczytałem to jako przytyk do wypowiedzi, że to wszystko to specjalnie przeciw Kubicy Tak więc nie spinajcie sie, patrioci. :mrgreen: No, chyba że sie myle... whatever.

No cóż... z takich wyników zadowolonym byc nie można... jakoś nawet trudno mi byc optymistą, o punkty będzie bardzo bardzo ciężko. Oby przynajmniej wyścig stał na wysokim, monakijskim poziomie.
                Denerwuje mnie słowo "polaczek", "polaczki". Chyba, że jest to wypowiedziane w kontekście "niedzielnego kibica", który gnoi swoich sportowców bez względu na to, czy odnoszą sukcesy, czy nie (patrz: Onet.pl).

Mnie na przykład daje do myślenia to, że Heidfeld cały czas ma bolid bezawaryjny, a Robert jak nie awarie, to zespół na postoju mu jaja robi.

Ogólnie BMW zaczynam traktować jak outsidera, na pewno nie będę płakał, jak choć raz dotrzymają obietnicy, czyli odejdą z F1.

Komentarz

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! Chociaż jeden normalny który wszystko zrozumiał !

Tak więc nie spinajcie sie, patrioci.

Komentarz

W sobote ostatnia sesja treningowa. Tylko 1h na wyczarowanie ustawien dla Kubika, zeby chlopak sie nie zblaznil w Qual. Przepasc miedzy 1st a BMW i tak jest ogromna. 2s na kolku? To jak dwa lata swietlne.

Komentarz

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! Chociaż jeden normalny który wszystko zrozumiał !
                      Yo, nie mogłeś napisać Polaka?

Polaczek jest strasznie pogardliwie i kojarzy mi się tylko z Hitlerem i Stalinem

Co do wyścigu, będę oglądać tylko dla przyjemności, bo, że któryś z moich faworytów (Robert, Kimi) wygra, to raczej nie mam co liczyć

Komentarz

Nie chcę nic gadać ale ja mam niemiecki paszport

Komentarz

No to organizujemy obławę :mrgreen:

Żartowałem, żeby nie było.

Komentarz

No to Robert w jutrzejszym wyścigu znowu bez punktów.

Komentarz

Najlepszy żart F1 ?
                              Robert Kubica ma świetnie przygotowany bolid...

Komentarz

:mrgreen:

Jutro wygra bez dwóch zdań :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X