Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Zamieszczone przez thooorn
    Michala Sokola
    Mikołaja :wink:

Komentarz mu się udał, nie przeczę :mrgreen:

Ogólnie wyścig nie był zły. Brawn za kilka wyścigów będzie miał majstra wśród konstruktorów, podobnie jak Button w klasyfikacji indywidualnej. Myślę, że Jenson na pewno zasłużył na MŚ, nawet dominację, bo te lata niepowodzeń i zamiatania tyłów na pewno potrafią dać w kość.

Cieszy mnie Ferrari, które powoli zaczyna się odradzać. Oby nie skończyli jak Tyrrell po wprowadzeniu silników turbo (dwa, trzy dobre występy na cały sezon). Kimi i Felipe dzisiaj bardzo pozytywnie.

Hamilton zamiatał tyły. I bardzo dobrze, może to go nauczy trochę pokory.

Odnośnie komentarzy, to przed Grand Prix Hiszpanii rozwalił mnie komentarz Zientarskiego:

"A za Robertem, Jezus Maria, Nakajima! Mr. Boom-boom!"

Komentarz

Ogólnie wyścig nie był zły.
      Procesja, jak zazwyczaj w Monaco, i F1... Chyba się na coś innego przerzucę

Komentarz

http://www.f1portal.pl/1/aktualnosci/12 ... -kierowcow

hahahaha, weteran F1 się znalazł
        i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
          Ogólnie wyścig nie był zły.
          Procesja, jak zazwyczaj w Monaco, i F1... Chyba się na coś innego przerzucę
          Zapominasz o prawie do własnej opinii. Mnie wyścig nie zanudził w przeciwieństwie do Grand Prix Hiszpanii. Jak na Monaco, to było sporo wyprzedzeń w trakcie wyścigu i, o dziwo, ani razu Safety Cara. Wyścig był lepszy chociażby od dzisiejszej rywalizacji w Superpucharze Porsche.

Zamieszczone przez Overseer
          A który był Małysz?
          Jeśli chodzi Ci o Kubicę, to DNF. Powód - awaria układu hamulcowego.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
            Zamieszczone przez Overseer
            A który był Małysz?
            Jeśli chodzi Ci o Kubicę, to DNF. Powód - awaria układu hamulcowego.

Wiem, jak zawsze oglądałem

Tak sobie tylko żartuję.

Komentarz

Zapominasz o prawie do własnej opinii.
              Ok, ale wytłumacz mi co może się podobać w wyścigu, gdzie tylko na początku trochę się działo, a później tylko procesja samochód za samochodem ?

Komentarz

Oglądałeś go do końca? Ja widziałem jeszcze Glocka wyprzedzającego na Grand Hotel Heidfelda i Hamiltona Trullego. Jak na Monako to dla mnie sporo.

Komentarz

Thooorn - to raczej Buemi się wpakował w Piqueta.

Wyścig jak na Monako mnie zawiódł... jakoś zupełnie nie czułem tej typowo monakijkiej otoczki, która towarzyszy temu GP.
                  Poza tym wyprzedzenia były nieliczne, kraks jak na lekarstwo... nudy. :mrgreen:

No to BrawnGP myśle, że ma już mistrzostwo. W obu klasyfikacjach. Po prostu wymiata całą stawke... Jeszcze troche i Button będzie biegł nie tylko z pitów na podium, ale też przez ostatnie okrążenie.
                  Fajnie, że sie troche Ferrari odrodziło Oczywiście konkurencji BGP nie zrobią, nie mniej jednak sie ciesze.
                  BMW? <facepalm>. Niedługo będzie ich wyprzedzac ten medical car, co jedzie na pierwszym kółku za całą stawką. :mrgreen:
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                    Zamieszczone przez thooorn
                    Michala Sokola
                    Mikołaja :wink:
                    Racja, znow mi sie jakis Michal przytoczyl...

Zamieszczone przez Toyo
                    Odnośnie komentarzy, to przed Grand Prix Hiszpanii rozwalił mnie komentarz Zientarskiego:

"A za Robertem, Jezus Maria, Nakajima! Mr. Boom-boom!"
                    Tez dobre

Zamieszczone przez Witek Enzo
                    Thooorn - to raczej Buemi się wpakował w Piqueta.
                    Aj, tez prawda. To Piket mial rozwalony tyl. Wskoczyl na niego :mrgreen: Ale i tak wina Piketa. Po co on hamowal? :mrgreen:

Komentarz

"Niecałe 24 godziny po spotkaniu FOTA, po którym zapewniano, że zespoły są zjednoczone w walce ze zmianami przepisów proponowanymi przez FIA, zespół Williams poinformował o złożeniu wniosku na starty w sezonie 2010."

Williams jest taki pewny, ze regulamin zostanie zmieniony czy mamy pierwszego zdrajce?

Komentarz

A Williams też groził odejściem (nie pamiętam)?

Ogólnie teamom, które grożą odejściem, a po prostu dają się złamać i przystępują do następnego sezonu powinniśmy się śmiać w twarz. Trzeba być stanowczym, jak się stawia jakieś ultimatum, to trzeba go dotrzymać. Moje skromne zdanie.

Komentarz

Z tego co sobie przypominam to Williams nigdy nie mowil stanowczo o odejsciu z F1. Team ma podpisany kontrakt z FIA i FOM i musi startowac, a ze nigdy sie nie odgrazali to maja czyste rece.

No ale kurde, jak wszyscy to wszyscy. FOTA po cos istnieje, co nie?

Komentarz

"Stowarzyszenie Zespołów Formuły 1 FOTA zawiesiło podczas dzisiejszego spotkania na lotnisku Heatrow członkostwo zespołu Williams F1 w organizacji. "

No i mamy odpowiedz FOTA.

Komentarz

Nie byli solidarni to dostali kicka ze związku. Zobaczymy co będzie dalej.

Komentarz

Wszystkie zespoły FOTA zapisały się na sezon 2010

''Stowarzyszenie zespołów Formuły 1, FOTA potwierdziło dzisiaj, że wszystkie aktualnie ścigające się w mistrzostwach zespoły zgłosiły swój udział w sezonie 2010.

W swoim oświadczeniu FOTA informuje jednak, że zapisy wszystkich teamów są uwarunkowane podpisaniem nowego Concorde Agreement przez wszystkie strony do 12 czerwca 2009.

„Odnowienie Concorde Agreement zapewni bezpieczeństwo przyszłości sportu wiążąc wszystkie strony formalnym związkiem, który zapewni stabilność głosem zarządzania” napisano w oświadczeniu.

Dodatkowo zespoły uwarunkowały przystąpienie do przyszłorocznych mistrzostw pozostawieniem regulaminów na bazie tych z sezonu 2009, „identycznych dla wszystkich konkurentów i zgodne z propozycjami FOTA, które zostały przedstawione FIA.”

„Wszystkie zespoły zrzeszone w FOTA złożyły dzisiaj wnioski na udział w Mistrzostwach Świata Formuły 1 w sezonie 2010 rozumiejąc, że (a) wszystkie zespoły FOTA zostaną dopuszczone do mistrzostw w Formule 1 w sezonie 2010 na tych samych zasadach oraz (b), że mogą być one zaakceptowane jedynie przez wszystkich.”

„Wszystkie zespoły FOTA czekają teraz z optymizmem na aktywną i produktywną współpracę z FIA, aby ustabilizować solidne podstawy na których przyszłość zdrowia Formuły 1 może być zbudowana, dostarczając stabilność i zarządzanie.”

Dzisiaj mija termin składania wniosków na starty w sezonie 2010.
                                ''

Komentarz

Pracuję...
                                X