Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Dlatego od f1 chyba zaczne się bardziej interesować DTM i LeMans bo to schodzi już na psy.Auta wyprzedzają się raz na rok a niedługo będą jeździć z silnikami o pojemności 1 dm2 i z 1 cylindrem
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

DTMy są nudniejsze ale są bardzo dostępne dla przeciętnego człowieka, to wielki plus tej serii.
      Co do brzmienia to sama poezja
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

W czym niby przejawia się ta dostępność ??? Przecież te auta kosztują po kilka milionów
        Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Chodzi o wyścigi możesz sobie chodzić po paddocku, spotkać Ralfika jak gada z kolegami z Mercedesa. Poprosić o autograf
          Podczas każdej rundy pit lane jest otwierana na jakąś godzinę i każdy może pooglądać auta z bliska.
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Aha . To wszystko zmienia.
            Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=20050

Ciekawe, co z tego wyjdzie. Oby się nie przejechali na tych zapowiedziach.

Komentarz

Zeby wygrywac, trzeba te granice przekraczac.

Komentarz

Tu nie chodzi o przekraczanie granic. Tylko o to, że będą gadać a dalej nie będą się liczyć w wyścigach.
                  A-Spec- 40 lvl
                  B-Spec- 40 lvl

Komentarz

A ja myślę ,że ten sezon 2011 dla Kubicy będzie spartolony, zresztą Polak ma szczęście bo zawsze musi trafiać w nieodpowiednim miejscu (syndrom Harry'ego Pottera, tak to nazywam).
                    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Dlaczego spartolony? Mógłbyś jakoś bardziej sprecyzować swój pogląd?

Pierwsze zdjęcie Ferrari F150
                      http://www.formula1.pl/F1_news-10692-Pi ... _F150.html

Na żywo prezentacja w tej chwili, trwa od 10:00
                      http://newferrarif1.ferrari.com/standard/eng.html

Komentarz

Tak mój kolega ze studiów mi powiedział i tak uznał , stwierdził ,że miał za długą przerwę Lotus by móc dorównać poza tym ,że Lotusy są jednymi z najcięższych bolidów, a Renault już nie jest takie idealne jak w poprzednich latach ,nadal mu brakuje do McLaren'a ,Ferrari czy RedBulli.

Poza tym swoją drogą to ja mam mieszane zdanie co to będzie.

Komentarz

Wątpię, żeby "kolega ze studiów" był ekspertem w tej dziedzinie.

To, że Lotus miał przerwę, o niczym nie świadczy. To nie ma żadnego znaczenia. Lotus to marka, to kasa, która płynie do teamu. Nie Lotus, a Lotus Renault. Pewnie pokręcił z drugim teamem Lotusa.

Wg mnie LRGP będzie w tym samym miejscu, co rok temu Renault. Wciąż na równi z Mercedesem. RBR, Ferrari i Mclaren zaklepana czołówka.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                            To, że Lotus miał przerwę, o niczym nie świadczy. To nie ma żadnego znaczenia. Lotus to marka, to kasa, która płynie do teamu. Nie Lotus, a Lotus Renault. Pewnie pokręcił z drugim teamem Lotusa.
                            Dokładnie tak. Oni kupili całe zaplecze Renault i bolid na 2011. Bo przecież od połowy poprzedniego sezonu(jeśli nie wcześniej) prace nad bolidem trwały.

Myślę, że Mercedes trochę im odskoczy w tym sezonie.
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Bez sensu jest stawianie który zespół będzie szybki... Wszystkiego dowiemy się dopiero na pierwszym GP. Nawet po testach nie możemy być pewni formy jakiegoś teamu.

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092

Bez sensu jest stawianie który zespół będzie szybki... Wszystkiego dowiemy się dopiero na pierwszym GP. Nawet po testach nie możemy być pewni formy jakiegoś teamu.
                                Dokładnie.

Zobaczymy, może jednak Lotus Renault okaże się tym czarnym koniem i będą the best, albo inaczej, nie wiemy tak na prawdę, bo to wszystko są założenia hipotetyczne.

Teoretycznie to Robert ma majstra ,a praktycznie to morduje się z zespołach w których jak zwykle coś się chrzani ,albo zmienia na gorsze zazwyczaj. Nadal najbardziej udanym sezonem był rok 2008 wtedy BMW Sauberem z Quick Nickiem.

Wymarzony duet to byłby Kubica i Rosberg ,albo Massa.

Komentarz

Pracuję...
                                X