Taak. Testówka którą jeździliśmy była czarna - I felgi miała nieco inne. Ogólnie...super się zbiera - Od 150 do 200...idzie w takim tempie w jakim diesel między 80 a 120. :mrgreen: Ładnie brzmi...pomimo, że nie jest to już potężne V8 z poprzednika - Dźwięk turbiny miły dla ucha...cóż jeszcze mam powiedzieć? Chcieliśmy go na 3 dni...ale szkoda było tych 900 złotych, pojeździliśmy kilka godzin, i wcale nie żałujemy.
W salonie na Krańcowej już stoi R8 V10...
Ogólnie...sporo już tych nowych S4 pojawiło się w Poznaniu - W samym Auto Premium widziałem ze sześć egzemplarzy - Salon Porsche również posiada kilka sztuk.
Wczoraj na A2 mierzyliśmy czas przyspieszenia tej naszej...i według mojego pomiaru - Sprint od 0 do 100km/h zajmuje mu 8,5s.
Ostatnio będąc w Walii jak zwykle jeździłem na garaż z bratem i tak się złożyło, że przyjechała nowa TT 2.0 Turbo - myślę sobie, że to całkiem fajne do czasu gdy się nie przyjrzałem. W środku całkiem ładnie, ale co mnie zdziwiło to przetarta skóra na fotelu kierowcy. Nie tak sobie lekko wytarte, ale w pewnym miejscu już nie było w ogóle skóry...W dodatku silnik przerywa... Komputer diagnostyczny znalazł 5 błędów. Nie wiem który to był rok, ale maksymalnie to auto może mieć przecież 3 lata...
Ostatnio będąc w Walii jak zwykle jeździłem na garaż z bratem i tak się złożyło, że przyjechała nowa TT 2.0 Turbo - myślę sobie, że to całkiem fajne do czasu gdy się nie przyjrzałem. W środku całkiem ładnie, ale co mnie zdziwiło to przetarta skóra na fotelu kierowcy. Nie tak sobie lekko wytarte, ale w pewnym miejscu już nie było w ogóle skóry...W dodatku silnik przerywa... Komputer diagnostyczny znalazł 5 błędów. Nie wiem który to był rok, ale maksymalnie to auto może mieć przecież 3 lata...
Mnie jakoś w ogóle nie podchodzi ten samochód, chyba jedyna Audi którego bym nie chciał.
Tylko sprzątasz (Twój podpis)i robisz syf na forum...miałem na myśli obecnie produkowane samochody, bo A2 już nie jest produkowana. BTW. Audi A8, Jaguar XJ tez są zrobione z puszek aluminiowych. BTW, takie A2 1.4 TDI spalał mniej paliwa od Lupo 3L, samochód dosyć ciekawy, sam miałem okazję się przejechać wersją benzynową i muszę przyznać że to bardzo ciekawe autko, przestronne, ekonomiczne, materiały o wiele lepsze niż w chociażby Golfach, Hondach i Citroenach razem wziętych, jedynie co to ten nieszczęsny design i cena a tak poza tym to całkiem fajne autko...
Komentarz