Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

znam ten ból ... też mi się to zdarzyło

Komentarz

Kilka nowych zdjęć Audi...

Komentarz

Miałem okazję przejechać się tym modelem z silnikiem 1.8 T (163km.)

Piękna masznyna :wink:

Komentarz

No my niedawno byliśmy z ojcem na jazdach testowych nową S4 - Ten to jest dopiero fajny...

A ogólnie...taka A4'ka jak nasza, powinna mieć 3.0TDI i napęd Quattro - Bo to jest świetne połączenie. :wink:

Komentarz

Jeżeli jeździłeś tą : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... an--DC.jpg , to zazdroszcze :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
              Jeżeli jeździłeś tą : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... an--DC.jpg , to zazdroszcze :mrgreen:
              Taak. Testówka którą jeździliśmy była czarna - I felgi miała nieco inne. Ogólnie...super się zbiera - Od 150 do 200...idzie w takim tempie w jakim diesel między 80 a 120. :mrgreen: Ładnie brzmi...pomimo, że nie jest to już potężne V8 z poprzednika - Dźwięk turbiny miły dla ucha...cóż jeszcze mam powiedzieć? Chcieliśmy go na 3 dni...ale szkoda było tych 900 złotych, pojeździliśmy kilka godzin, i wcale nie żałujemy.

W salonie na Krańcowej już stoi R8 V10...

Ogólnie...sporo już tych nowych S4 pojawiło się w Poznaniu - W samym Auto Premium widziałem ze sześć egzemplarzy - Salon Porsche również posiada kilka sztuk.

Wczoraj na A2 mierzyliśmy czas przyspieszenia tej naszej...i według mojego pomiaru - Sprint od 0 do 100km/h zajmuje mu 8,5s.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                Sprint od 0 do 100km/h zajmuje mu 8,5s.
                Tak długo ? :mrgreen:

Ale autko zacne, trzeba przyznać że się prezentuje... :wink:

Komentarz

Ostatnio będąc w Walii jak zwykle jeździłem na garaż z bratem i tak się złożyło, że przyjechała nowa TT 2.0 Turbo - myślę sobie, że to całkiem fajne do czasu gdy się nie przyjrzałem. W środku całkiem ładnie, ale co mnie zdziwiło to przetarta skóra na fotelu kierowcy. Nie tak sobie lekko wytarte, ale w pewnym miejscu już nie było w ogóle skóry...W dodatku silnik przerywa... Komputer diagnostyczny znalazł 5 błędów. Nie wiem który to był rok, ale maksymalnie to auto może mieć przecież 3 lata...

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                    Ostatnio będąc w Walii jak zwykle jeździłem na garaż z bratem i tak się złożyło, że przyjechała nowa TT 2.0 Turbo - myślę sobie, że to całkiem fajne do czasu gdy się nie przyjrzałem. W środku całkiem ładnie, ale co mnie zdziwiło to przetarta skóra na fotelu kierowcy. Nie tak sobie lekko wytarte, ale w pewnym miejscu już nie było w ogóle skóry...W dodatku silnik przerywa... Komputer diagnostyczny znalazł 5 błędów. Nie wiem który to był rok, ale maksymalnie to auto może mieć przecież 3 lata...
                    Mnie jakoś w ogóle nie podchodzi ten samochód, chyba jedyna Audi którego bym nie chciał.

Komentarz

A A2 byś chciał ??

Komentarz

Zamieszczone przez VSpeed
                        A A2 byś chciał ??
                        Samochód z puszek aluminiowych heheh ^^ (TopGear; albo Merc A, nie pamiętam).

Ja bym chciał nówke za darmo... sprzedał bym i bym miał zysk .
                        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                          sprzedał bym i bym miał zysk .
                          A kto by to kupił ? :mrgreen:

Komentarz

Choćby złom?
                            1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                              Choćby złom?
                              Tylko sprzątasz (Twój podpis)i robisz syf na forum...miałem na myśli obecnie produkowane samochody, bo A2 już nie jest produkowana. BTW. Audi A8, Jaguar XJ tez są zrobione z puszek aluminiowych. BTW, takie A2 1.4 TDI spalał mniej paliwa od Lupo 3L, samochód dosyć ciekawy, sam miałem okazję się przejechać wersją benzynową i muszę przyznać że to bardzo ciekawe autko, przestronne, ekonomiczne, materiały o wiele lepsze niż w chociażby Golfach, Hondach i Citroenach razem wziętych, jedynie co to ten nieszczęsny design i cena a tak poza tym to całkiem fajne autko...

Komentarz

A ja kusza chcę EE9 lub ED7 '91

Komentarz

Pracuję...
                                X