Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wasze auto
Zwiń
X
-
Re: Wasze auto
Śliczna jest.
Ale dwa pytania...
Czy to jest seryjny wydech?
I drugie...dlaczego masz na rejestracji flagę Polską - przecież auto kupiłeś chwilę temu, a już od dłuższego czasu wydają tablice z gwiazdkami unijnymi. :wink: Czy po prostu auto zostało w tym samym mieście, i wymiana tablic nie była konieczna?
Ps. Na jednym foto widać kawałek tego Infiniti waszego...mógłbyś się pochwalić fotkami wszystkich aut z tego podjazdu.
Komentarz
-
Alfa Gtv 2,0TS N/A
Moc 150KM
Moment obr. 180Nm
Przy 0-100 8,5sek
Waga w stanie gotowym do jazdy 1365kg
Koła R16/205/50
Wyposażenie:
Elektryczne szyby
Xenony
Półskórzana tapicerka
Kubełkowe fotele
Infiniti FX37S
http://www.samar.pl/__/__la/pl/__ac/sec ... ti-FX.html specyfikacja mechaniki
Wyposażenie:
Bixenon
Nagłośnienie Bose
Automat+Sekwencja 7Biegów
Felgi Enkei 21"
Komentarz
-
Wyższe osoby w Infiniti nie mogą siedzieć na tyleOpadająca linia nie zostawia dużo miejsca nad ich głowami. A właściwości jezdne nie są złe jeździłem nim nie dużo może ze 20km nim zrobiłem i samo depnięcie już jest fajne pomimo 2ton wagi
Alfa natomiast prowadzi się idealnie jest twarda i niska do tego dosyć szerokie opony więc idzie jak po sznurku.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kyjgelA miałem już kupować CRXę 1.6 16V 150km (Były takie?), ale brat wybił mi to z głowy, bo na paliwo nie zrobiłbym :mrgreen:Zamieszczone przez cmlPLTaki Rex w mieście nie skopci więcej niż 10, 10.5 litra.Z ręką na sercu... Moja nie pali więcej niż 6.5 w mieście...
Tzn.. Jak bytuje to nawet i 13 spali... :mrgreen: Ale przy normalnej jeździe 10 nie ma mowy...
Zamieszczone przez Dreadlock89Ciekaw jestem gdyby tak:
BiesioCiv VS ViluAlfaWięc równo by było :wink:
Alfa ładna... Ale ten wydech trochę nie teges... No i Alfa... Legendy różne o tym krążą... :mrgreen:
Komentarz
-
Mmmm... śliczne to Infiniti... Widze Vilu że bogato tam u was :mrgreen:ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
Komentarz
Komentarz