Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wasze auto
Zwiń
X
-
Re: Wasze auto
Dwulitrowy Diesel w mocniejszej odmianie - 143KM :wink: .
Clio całkiem przyjemne.
http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Clio pokochałem za spalanie, w mieście trudno przekroczyć 5,5. :-) a i osiągi wsyatrczające 100 koni i 1075kg masy :-) Co do Madzi - to masz raczej na pewno identyczna jak brachol, jedyna różnica to chyba ksenony, które brachol posiada, miałem okazję sobie nią tydzień pomykać, bardzo fajne duże, oszczędne auto, szkoda, że ta nowa nie jest tak dobra (według mnie).
Komentarz
-
mati91, mój kumpel ma taką, tylko mniejszy silnik, ale też sobie chwali niskie spalanie. Troche ciasnawo w środku, ale całkiem przyjemnie się tym jeździ.
Dokładnie, nowa "5" jest okropna zwłaszcza z tyłu. Ogólnie wg mnie najbardziej udane były pierwsze modele nowej linii mazdy "zoom-zoom"- idealne po prostu, te nowe to przeprojektowane, a "3"... :mrgreen:
PS. Serwer, odkładasz kase na jaką subarke?
Komentarz
-
Mnie tam się nowa Piątka całkiem podoba. A wnętrze ma dużo ładniejsze od starszej :wink:http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Taki sam silnik jest w moim "służbowym" Kangoo i daje rade super silnik. BTW ile cenisz te Clio bo może bym łyknął.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PP89PS. Serwer, odkładasz kase na jaką subarke?Pożyjemy zobaczymy, jeśli już to jakiegoś anglika do przekładki, w UK Subaru są tanie i gdybym nawet coś już szukał to conajmniej WRXa :wink: Oczywiście mowa w sensie drugiego samochodu, bo Peugeota nie mam zamiaru sprzedawać
Póki co jeżdżę tym co mam, a przy obecnych cenach paliwa zastanawiam się czy miałoby to sens
Zreszta wszyscy znamy ten ból :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez ViluC36Taki sam silnik jest w moim "służbowym" Kangoo i daje rade super silnik. BTW ile cenisz te Clio bo może bym łyknął.Mysle, ze kolo 15tys. bym chcial dostac. Auto na biezaco serwisowane, dobrze wyposazone (fotele z wersji sport, automatyczna klima, radio z cd i zmieniarka na 6 plyt, szyba odblaskowa).
Co do Mazdy 5 - stylistycznie mi nie odpowiada ta nowa, wlasciwosci jezdne ma bardzo dobre jak na minivana, szkoda, ze nie ma dobrego diesla. Ogolnie auto w sumie na plus gdyby nie to, ze ma tylko 1,6 pod maska. I tak zakochalem sie bo jezdzilem tydzien mazda mx-5 najnowsza, mysle, ze w przeciagu 2-3 lat taka sobie sprawie
Komentarz
-
W Kangoo jest mniej koni na pewno ponad 70 więc nie ten sam silnik ale zbiera się ładnie nawet z ładunkiem a często na pace jest 60 litrów paliwa + graty do maszyn i klucze więc sporo a spalanie jest dosyć symboliczne pomimo mojej ciężkiej nogi i ciągłego gonienia przez operatorów xD Generalnie przekonałem się do Renault po jeździe Kangoo.
Komentarz
-
I oto stało się. Prawko od jakiegoś czasu mam, jako, że euforia jeszcze nie minęła jeżdżę czym się da.
Rozpocząłem też poszukiwania samochodu, takiego szybkiego dupowozu, którego będę głównym użytkownikiem, lecz nie jedynym, więc budżet i wymagania są dość duże.
Jako, że w bliskiej rodzinie mam osobę która troszkę handlem samochodów się zajmuje, a w rozliczeniu za coś tam dostał zupełnie mu nie potrzebne auto, pożyczono mi je na czas dopóki się nie sprzeda.
Subaru Impreza 1.6, rok 1999ma napęd na cztery łapy, elektryczne szyby/lusterka, odtwarzacz CD, aluminiowe felgi i... pierdzący wydech
pozostałość po poprzednim właścicielu. W sumie auto zadbane, czyste, nawet żwawe ale ten wydech... ja pierniczę, na początku wstydziłem się tym jechać;D
A wyglÄ…da tak:
zdjęcie robione telefonem, jak będą chęci i czas to zrobię jakieś sensowne zdjęcia. Czekam też na deszcz, żeby w pełni 4x4 wykorzystać;D
Komentarz
-
Zamieszczone przez TomakBananSubaru Impreza 1.6, rok 1999ma napęd na cztery łapy, elektryczne szyby/lusterka, odtwarzacz CD, aluminiowe felgi i... pierdzący wydech
pozostałość po poprzednim właścicielu. W sumie auto zadbane, czyste, nawet żwawe ale ten wydech... ja pierniczę, na początku wstydziłem się tym jechać;D
Ja cały czas czekam, aż moja się gdzieś znajdzie ^^ Też mi się GC marzy, jak na razie Justy Mamy jeżdżę... 4WD to potęga
Na marginesie - możesz zdradzić, ile za nią? ^^
Komentarz
-
Ciężko mi określić ile pali, bo od niedawna jeżdżę, ale pewnie nieco więcej niż fwd.
Na suchym przy mocy samochodu wynoszącej 95 koni bodajże nie czuć przewagi 4x4, no może przy dynamicznym ruszaniu. Za to jak spadnie deszcz, to frajda niesamowita
Mam tylko problem, bo w aucie jest jakieś "fajne" radio, któreś z tych starszych alpine. To takie które się jakby wysuwa by móc włożyć płytę. Problem w tym, że płyty nie chce wciągnąć- cały czas ma takie bolce zblokowane, że nie da się nawet ciut głębiej jej wsunąć. W bagażniku jest też skrzynia basowa, wzmacniacz i zmieniarka, ale tej ostatniej nie potrafię ogarnąć. Muszę na spokojnie siąść do tego któregoś dnia... :wink: wkurza mnie też wiejski tłumik końcowy, chociaż brzmi bardziej rasowo niż pierdząco, mimo to wolałbym ciszę.
Auto jest wystawione na sprzedaż, 7400zł
Komentarz
Komentarz