Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Zamieszczone przez lord_andre
    Pokrop 1 - Kyjger 0
    Powiedz mi gdzie w moim nicku jest r ?

Komentarz

Przekręcanie Twoje nicku chyba nigdy się nie skończy
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ups, sorry, a specjalnie patrzyłem, na twój nick drugi raz, żeby napisać przez "l" jednak i tak wpisałem "r".
        Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

To teraz się konkretnie pochwale (sam zdjęcia robiłem)

Coś na wzór hdr

Komentarz

mmm, jest fajnie, ale trochę niżej jednak mogłaby siedzieć. Wtedy bym się zakochał
            BTW, nie lubię tego jak w tych civicach jest tłumik końcowy zrobiony, że jest tak długa końcówka od puszki tłumika. Widziałem na którymś forum civa z krótszą końcówką, za to dłuższą puszką. I oczywiście pojedynczą końcówką

Komentarz

PP89
              Kocham ostatnie zdjęcie
              Fajne fele i halogeny, szykownie obniżenie wiele by jej dodało, ale to nie taka prosta sprawa. Sam planuje zglebić moją Almere, ale bardziej żeby poprawić prowadzenie...

Aaa, jeździsz bez przedniej tablicy?

Komentarz

TomakBanan, dokładnie tak jak piszesz, ze 2cm krótsze rurki i wpasowanie wyżej i byłoby git. Ale tłumik zostaje taki jak jest, bo fajne mruczy i jest w dobrym stanie.

Koleshiya nie jeżdże, coś Ty, zdjęta tylko do zdjęć :wink:

Komentarz

Mnie się podoba i chętnie bym taką przytulił Ten prześwit spory, gdyby ją zwindować nabrałaby charakteru. Ale na Polskie warunki to należy przemyśleć a i bez tego jest b.dobrze. Felgi masz tam bardzo ładne!
                  Tylko mało mocy jak na taką skorupkę :/

Komentarz

ooo genialna jest! faktycznie wizualnie trochę za wysoko stoi, może ciut większą felgę ewentualnie do tego, ale jest baardzo sympatycznie, całość gustowna.. zazdroszczę tak fajnego wozidła.
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Na glebie wcale ciężko się nie jeździ. W Gtv miałem sprężyny Eibacha -3 cm i żadnego problemu nie miałem do póki się nie wpierdzieliłem w dziurę po roztopach i nie powyginałem 2 felg xD Generalnie nawet przy parkowaniu i krawężnikach żadnych większych "zgrzytów" nie miałem trzeba złapać swój sposób.

Komentarz

PP89 bardzo fajny wózek W tym nadwoziu zakochałem się jeszcze jako małolat pracujący w serwisie Hondy.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          No patrz- Kubica się znalazł

BTW- bardzo przyjemne wozidełko. <zakochany w wszechobecnej czerni>

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                            Zamieszczone przez Dreadlock89
                            No patrz- Kubica się znalazł
                            Zamieszczone przez TERMINATOR
                            Znam całą zasadę blokady w wariatorze sama blokada jest prosta jak budowa cepa Nie trzeba specjalnego klucza,a wystarczy zablokować te koło napędowe czym innym lub ja zrobię tak,że podjadę do firmy transportowej 300 metrów dalej i koleś mi pistoletem pneumatycznym odkręci :wink:
                            No patrz-Mechanik tuner od skuterów się znalazł

Chodzi o to że z tego co się orientuje to te autko mimo Vtec ma 125koni. Miałem okazje jechac identyczną i wiem że tez ma odejście ale podejrzewam że już trochę inaczej niż w hatchu.

PP-A mama wie że ćpiesz? :mrgreen:

Komentarz

Dzięki za pozytywne opinie.

Cel był taki: czarne coupe 1.6vtec w fajnym stylu i się udało. Wiadomo, można jeszcze w cholere zrobić, ale najważniejsze już jest.
                              Świetne jest uczucie tej satysfakcji, jak się spełni swoje marzenie i potem czyta takie wypowiedzi.

Dzięki.

Dreadlock89, jest troche cięższa niż hatch, więc siłą rzeczy będzie wolniej i u mnie silnik sądząc po oleju przy jego wymianie i apetycie na niego to chyba nie miał lekko i wątpie żeby było to seryjne 125KM. Ale nie ma tragedii, odpycha się ładnie. Może kiedyś, mały remont, doprężenie, wydech i ponad 140KM bedzie spokojnie :wink:

Komentarz

Tak czy inaczej wielkie Big up ode mnie

Komentarz

PracujÄ™...
                                X