Ta po lewej kijowa. Ale rekinek jest super. Miałem okazje przejechać się tym autem, niestety tylko jako pasażer ale wrażenia pozytywne. Stylistyka tej BMW niema sobie równych, no a to pod maską też nie śpi
Nie no, Honda jest super, normalnie, jakbym oglądał screeny z GT5. Ja niestety nie mam czym się pochwalić, za młody gówniarz jestem. Ale jak nie zapomnę, to pokaże, chociaż, nie wiem, czy będę miał co pokazać.
Ciesze sie ze Honda sie wam podoba. To dzieki grze Gran turismo wybor padl akurat na to auto. Przyznam ze podobnie sie prowadzi w realu jak i w grze chociaz brakuje wirtualnej wersji europejskiej. Felgi kupione przez znajomosci to znane z Gran turismo 5 złote Advany RG II w rozmiarze 17'' Fajnie jest spelnic chociaz jedno marzenie z mlodych lat kiedy takimi samochodami mozna bylo jezdzic tylko za pomocą pada
Nasz rodzinny czołg
Rok produkcji - 2006
Pierwsza rejestracja - grudzień 2007
Silnik - 3,5l
Moc - 250 KM
Ilość miejsc - 5
Spalanie miasto / trasa - 15l - 18l / 9l - 11l
Pojemność bagażnika fotele rozłożone / fotele złożone - ogromna / po złożeniu siedzeń można przewieźć 8 sztuk drzwi i ościeżnic
Zapierdziela aż miło, bardzo dużo miejsca i świetny komfort jazdy.
Bardzo dobrze zachowuje się na naszych drogach, nie czuć jazdy po dziurach, auto po prostu po nich pływa.
Podczas jazdy w kabinie panuje cisza a córeczka w spokoju może oglądać bajki na DVD.
Komentarz