Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Aż chce się patrzeć na takie auta, nic, tylko dawać takie na pulpit.

Komentarz

Śliczna hanka. Nie wiem czemu, ale ten model wyglądem pasuje na tylny napęd, a tu kiepa bo przód.
      Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Mój pierwszy w sumie śmigacz

Komentarz

Nawet niezly. Jaki to ma silnik?

Komentarz

2.0 benzyna, 136KM

Komentarz

Kurcze jak na pierwsze auto to nieżle :mrgreen: ja popylam autem rodziców Ford Mondeo Mk1 kombi 1.8 TD zdjęcia wkrótce

Komentarz

Przód w aucie jest nienaturalnie do przodu, dziwnie to wygląda.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                  Przód w aucie jest nienaturalnie do przodu, dziwnie to wygląda.
                  Zwis jest bardzo nienaturalny, to trzeba przyznać, choć ogólnie podoba mi się to auto. I dobrze że benzyna, ja żałuję że kupiłem Diesla, przy takich przebiegach co robię to oszczędność znikoma. A części droższe.

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                    Mój pierwszy w sumie śmigacz
                    Tylko pogratulować. Fajne cacko jak na pierwsze auto

Komentarz

PP89 - Co do przodu, domyślam się o co może chodzić, chociaż nie przeszkadza mi to i podoba mi się tak jak jest
                      Kyjgel - Z jednej strony wole benzyne od diesla z uwagi na osiągi, cichą i równą pracę, ale z drugiej strony 2.0 HDi pali dużo mniej. Fakt, że części są droższe i po tym co widziałem ostatnio u znajomych w dieslach, utwierdziłem się w przekonaniu, że jednak benzyna to dobry wybór(w mojej sytuacji nie było wyboru, po prostu trafiła się okazja takiego auta z takim silnikiem). Szkoda tylko, że akurat do tego samochodu z benzyną jest tak mało części.

Generalnie szukałem 406 Coupe, ale akurat znajomi we Walii pozbywali się tego 407. Cena była atrakcyjna, po kalkulacji ile wyniesie przełożenie itd. stwierdziliśmy, że opłaca się. Tym bardziej, że auto jest pewne, a sama przekładka nie powoduje żadnej ingerencji w karoserie poza wycięciem w ścianie grodziowej (wytłoczonych już z tego co wiem, ściana jest uniwersalna) miejsc na otwory po stronie lewej i zamontowanie części od "europejczyka". Lista potrzebnych części jest krótka, a elementy takie jak bezpieczniki, linka od maski czy ręczny są już fabrycznie montowane po stronie lewej. Zresztą to jedno z najłatwiejszych i najmniej problemowych aut do przełożenia dlatego uznałem, że jest sens w to zainwestować Na pół samochodu sam zarobiłem w wakacje/ferie itd. drugie pół dołożyli rodzice no i jakoś tak odebrałem go po przełożeniu w zeszły czwartek

Dzięki za opinie :wink:

Komentarz

a to rzuć jakieś z wnętrza zdjęcia

kiedyś mieliśmy 406 też z 2.0 benzyną, to sprawnie jeździło.

a 407 mimo specyficznych kształtów jest samochodem ładnym i świeżym, a jeśli cena wyszła fajna to tylko pozazdrościć

Komentarz

@Serwer Ile kosztuje taka przekładka jeśli można zapytać?

Komentarz

Zdjęć wnętrza za bardzo nie mam, nie wspominając już o tym, że brakuje mi do niego 2 elementów. Mianowicie poduszki kolanowej (kwestia kupna, ale na razie się spłukałem), i boczki w drzwiach przednich, które są jeszcze od anglika, a jedynie sterowanie szybami i lusterkami przeniesione na lewo. Ogólnie z wyposażenia to biedna wersja, ale mi wystarcza Ze środka mam tylko coś tego typu:

Kyjgel - za przełożenie średnio trzeba liczyć te 2500 zł + części oczywiście. Ewentualnie można oddać komuś do przełożenia wraz z kupnem części, wtedy całość wynosi różnie, w przypadku tego samochodu jakieś 8, nawet 10 tyś. Ja części kupowałem sam i troche na tym zaoszczędziłem. Ogólnie z wszystkich części jakie kupowałem najdroższa była deska rozdzielcza.

Komentarz

Ostatnio zrobiłem kilka zdjęć Maździe, o której kiedyś tam wspominałem :wink: . Już pół roku z nami
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kamil 12, no co Ci będe dużo mówił - feel the zoom-zoom

Komentarz

PracujÄ™...
                                X