Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Zawody sezonowe - wyścigi

Jak dla mnie beznadzieja. dali wyscigi ktore daja mniej niz zwykle wyscigi. za 1 trzy wyscigi razem mialem ok 10 tysiecy expa. CR tez jakies symboliczne, osobiscie wolalem stare wyscigi sezonmowe zroznicowane do wyboru jednego samochodu z pokaznym exp i CR
    A spec= 37 lvl
    B spec= 40 lvl

Komentarz

Dokładnie.. tylko F1 ciekawe, ale też łatwe do przejścia i za wyścig dostaje się nieco ponad 100 tysięcy Cr..
      Ogólnie wolałem tamtą formułę tych zawodów, bo teraz nawet zarobić sobie nie można.. A nadal jest bez limitów, jedyne ograniczenie to rodzaj napędu.. i mimo że w opisie napisane że 'auta FF do 200KM' to mogę pojechać czym chcę, byleby było FF..
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Te ograniczenia powinny być bardziej rygorystyczne

Komentarz

Dla mnie zrobili jakieś niezrozumiałe posunięcie w zawodach sezonowych, teraz zamiast zgarniać pokaźne pieniądze i doświadczenie jednorazowo, teraz jeździ się w nieskończoność zdobywając mało pieniędzy i doświadczenia.
          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
            tylko F1 ciekawe
            Zgadzam się, bo reszta to nuda, chyba, że weźmiemy fabryczną furę z delikatną modyfikacją bez podnoszenia mocy wówczas są jakiś emocje :wink:
            Czy można "farmić" w tych zawodach sezonowych

Komentarz

Zepsuli zawody sezonowe masakra.... kasa to mi lotto, ale liczyłem na nabijanie expa.
              A-Spec- 40 lvl
              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Rzeczywiście czekałem aż pokażą się te nowe zawody, ale jestem zawiedziony. Nie o kasę mi chodzi, bo tej nigdy nie brakuje, ale o expa. A teraz te wyścigi są nic nie warte. Gdyby wrócili do starej formuły zawodów byłoby chociaż trochę łatwiej nabijać expa w levelach 30 i w górę, a nie jeździć w endurance po 10 razy.

Komentarz

Szczerze mówiąc (pisząc) to poprzednie ograniczenie co do konkretnej marki i modelu było dobre, bo im mniej wydałeś tym więcej zarobiłeś ale co się z tym wiązało - było troszkę trudniej :wink:
                  Zgadzam się, że akurat w tych zawodach nie kasa była na pierwszym miejscu lecz zdobywanie expa. :wink:

Komentarz

i mogłem przejechać się autami, których normalnie pewnie nigdy bym nie kupił... :wink:

Komentarz

Ma ktoś na chwilę pożyczyć Ferrari F1 ? Przejde tylko te nowe sezonowe ...

Komentarz

Zamieszczone przez Emre
                        i mogłem przejechać się autami, których normalnie pewnie nigdy bym nie kupił... :wink:
                        po części się zgodzę może i bym je kiedyś kupił ale na pewno nimi bym nie jeździł
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zawiodłem się zawodami sezonowymi. Są bardzo słabo płatne i dostaje się za nie za mało doświadczenia. Wolałbym stare rozwiązania wyścigów sezonowych. Nie rozumiem natomiast tego zabiegu PD, przecież każdy przeciętny gracz, który już trochę czasu spędził w grze i ma w miarę wysoki poziom ma dość jeżdżenia tych samych eventów i nabijania pieniędzy ciągle w tym samym miejscu. Poprzednie sezonowe były ok, można było sobie przejechać kilka mniej lub bardziej wymagających zawodów i zdobyć niezły zastrzyk gotówki, aby kupić sobie kolejne ciekawe samochody z salonu używanych. Nie ma sensu upalania tych samych eventów bo dostaje się za nie za mało pieniędzy w porównaniu z wyścigiem amerykańskich po ovalu. Ogólnie czekam na powrót poprzednich rozwiązań.
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Moim zdaniem, przegięcie to były zawody sezonowe które przejeżdżało się za pierwszym razem w 10 minut i zgarniało więcej expa i kasy niż na kilkugodzinny wyścigi wytrzymałościowe. Teraz przynajmniej jest zachowany balans między stopniem trudności a nagrodą.
                            Ja nie narzekam, bo jak by nie patrzeć dostaliśmy 12 nowych wyścigów za darmo. Wziąłem więc kilka wozów, które kupiłem w ramach mojego turnieju "do 20 000 Cr" i koszty mi się zwróciły :-) Na oponach komfortowych wcale tak łatwo nie było, niektóre wyścigi musiałem powtarzać parę razy, zwłaszcza na Eigerze. W końcu go przeszedłem 260 - konną integrą z 95 roku.

Komentarz

Spodziewałem się czegoś ciekawszego, takie wyścigi przecież mogę sobie zrobić każdego dnia, 30 różnych i na ciekawszych zasadach odpalając Arcade mode

Komentarz

Na szczęście znowu powrócili do dawnej formuły i znów należy wybrać określony samochód i za jednym razem otrzymuje się dużo kasy i doświadczenia.
                                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

PracujÄ™...
                                X