Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Zawody sezonowe - wyścigi

Ja po poprostu nie lubię tego toru, na 3 próby raz chyba dokończyłem wyścig. Teraz czeka mnie 4h na nim wiec specjalnie wezmę do tego nascara i sobie poćwiczę przy okazji jazdę.
    A-spec- 32
    B-spec- 33
    http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Najtrudniejsza była Mazda na Tsukubie. Reszta za łatwa. NASCAR na Nordschleife to imo dziecinada. Wyprzedziłem wszystkich przed 2 minutą drugiego kółka.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

A mnie irytuje tylko wyścig focusem, cały czas drugi a chce mieć same złota!

Komentarz

Zamieszczone przez Gucio
          A mnie irytuje tylko wyścig focusem, cały czas drugi a chce mieć same złota!
          Dokładnie, to jest mission impossible. Reszta łatwa/średnia ale do przejścia.

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
            Najtrudniejsza była Mazda na Tsukubie. Reszta za łatwa. NASCAR na Nordschleife to imo dziecinada. Wyprzedziłem wszystkich przed 2 minutą drugiego kółka.
            To ja jestem jakiś słaby bo nascara bez wychodzenia z poślizgu nie udalo mi się zaliczyć. Z wychodzeniem to miałem jakąś gigant przewage, Zaś mazda była banalna wystarczyła dobra fura

Komentarz

Re: Zawody sezonowe

Zamieszczone przez Sqad
              Pojawiły się nowe wyzwania , przeszedł ktoś 2 kółka nascarem po nurburgringu?? Wyścig za bańke ale chyba ciężki próbowałem z 10 razy i jest cieżko
              Nie do przejścia cały weekend prawie poświęciłem i najlepsze co uzyskałem to 6 pozycja

Komentarz

Ogólnie te zawody sa dość proste,większość przejeżdża się za 1 razem na złoto, trzeba tylko dobrze ustawić auto i nie popełniać błędów.
                A-spec- 32
                B-spec- 33

Komentarz

Re: Zawody sezonowe

Zamieszczone przez icetom77
                  Zamieszczone przez Sqad
                  Pojawiły się nowe wyzwania , przeszedł ktoś 2 kółka nascarem po nurburgringu?? Wyścig za bańke ale chyba ciężki próbowałem z 10 razy i jest cieżko
                  Nie do przejścia cały weekend prawie poświęciłem i najlepsze co uzyskałem to 6 pozycja
                  Jak będę w domu to zgram powtórkę i wrzucę na YT, bo widzę, że nie możecie sobie poradzić z tym NASCARem. Całość bez asyst jechałem. Poza ABS na 1.

Jaką Mazdą jechaliście na Tsukubie? Ja leciałem RX-7-ką z Salonu i tylko 4 sekundy nad drugim miałem. Łyknąłem Skyline'a na ostatnim kółku jak się biedak na Nissanie 300zx zawiesił.

Komentarz

Najpierw efini RX-7 Type RZ (FD) bo miałem w garażu ale koszmarnie sie prowadziła, po 20-25min męczarni kupiłem Bathurst i odrazu bylem 2 ze strata nie całych 2 sekund.

Najlepsze bylo jak jechałem pierwszy raz, bylem 2 jeszcze sporo do mety zostało a już widziałem ostatniego rywala ucieszony ze tak szybko da sie to wygrać a to okazało sie ze jednego się dubluje najpierw i później jest ten 1
                    A-spec- 32
                    B-spec- 33

Komentarz

Zamieszczone przez bartek123
                      Najlepsze bylo jak jechałem pierwszy raz, bylem 2 jeszcze sporo do mety zostało a już widziałem ostatniego rywala ucieszony ze tak szybko da sie to wygrać a to okazało sie ze jednego się dubluje najpierw i później jest ten 1
                      Miałem to samo. Jak się zbliżyłem okazało się, że to ta stara Supra jedzie.

Komentarz

Mazde jechałem RX-7 Type R Bathurst R (FD) ‘01 :mrgreen:

Komentarz

Witam! Mam pytanie czy ktos widzial nowe sezonowe zawody ?? Jest tam ciekawy wyscig za spora gotowke i spory exp... tylko pytanie czy ktos juz go jechal 5 okrazen po Romie w C4 wrc i mozliwy tunning... ktos moze to jechal? Bo nie wiem czy inwestowac w ten wyscig

Komentarz

Śmigałem wczoraj Powiem ogólnie że dla samego EXP warto przejechać. Poza tym wyścig jest banalnie prosty (jedynie z Nascar'em na Nurburgring miałem mały problem) i jak najbardziej ze swojej strony polecam. C4 nie jest chyba drogi?

Komentarz

C4 WRC wygrywa się za wyzwanie S.Loeba, a wyścig sezonowy z nią jest banalny.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Przejechalem bez najmniejszego problemu kupilem co prawda za 850 tysi ale mowi sie trudno a exp byl mi do 23 poziomu potrzebny

Komentarz

Pracuję...
                                X