Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Zawody sezonowe - wyścigi

Od wczoraj w sezonowych króluje Lambo i jest całkiem nieźle płatne, bo oscyluje między 130-140 tysięcy credytów (plus minus, nie pamietam dokładnych kwot). Dla mnie bomba, żeby podreperować budżet. Tylko że narazie wydałem sporo żeby pojeździć kilkoma Lambo, ale to sie szybko zwróci
    ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Zamieszczone przez pidzem
      co do expa to juz niestety nie te czasy że dostawło się po 1 lvlu za dość prosty wyścig

jak dla mnie to mogliby zrobić serie wyścigów z wysokim expem aktualizowanych co miesiąc. po 1 wyścigu na miesiąc za pół paska expa nie było by ani za łatwo ani za trudno. Maniacy i tak juz dobili ten swój magiczny lvl 40 a spec, hardkory którzy chcą przejść bez ułatwień olali by te wyścigi a niedzielni gracze korzystali by na tym napewno w większym stopniu ale przynajmniej uczciwie a nie poprzez wykorzystywanie bugów na torach
      Gdyby te wyścigi miały jeszcze jakieś rozsądne ograniczenia co do mocy, wagi i rodzaju opon samochodu to bym się z tym zgodził. Bo teraz można sobie podrasować samochód i mieć go dużo lepszym niż paczka przeciwników.

Po za tym nie lubię wyścigów z biegu. Wolę ze startu zatrzymanego. Tak samo nie podoba mi się to, że startujemy w tych wyścigach zawsze z końca i z jakimś dużym handicap'em czasowym. Ja bym tego wyścigiem nie nazwał, bardziej takie coś przypomina i pasuje na test do licencji albo jakiś challenge.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Na bezrybiu i rak ryba

Komentarz

oczywiście że z rozsądnymi ograniczeniami te wyścigi za pół paska

start lotny jest o tyle dobry że zawsze to jakieś utrudnienie, a tych utrudnien ostatnio nie ma za wiele bo jak większość zauważyla, nasze auta można mocno dopakować i nie ma zbyt wielkiego wyzwania na trasie.

Komentarz

Start lotny to jest utrudnienie? Raczej ułatwienie. Wciskasz gaz do dechy i jedziesz. Start zatrzymany to utrudnienie ale dzięki niemu można zyskać przewagę w multi ( w singlu AI raczej potrafi ruszać bez palenia gumy)

Capering Outside x5 127 100 Cr.
            Madrid City Course x5 137 000 Cr.
            Trial Mountain x5 143 900 Cr.
            Nürburgring GP x5 159 800 Cr.
            Toscana (Tarmac) 103A x5 141 700 Cr.

Dzięki tym zawodom wreszcie kupię wszystkie Lambo ! Czasy grindowania w X1 na Indianapolis uważam za zakończone :-)

Komentarz

Kolejne sezonówki gdzie można za dobrą kasę uzbierać sobie na kolejne, droższe auta Tydzień temu auta z Francuskiej stajni, teraz Supercar Festival, gdzie można flotą aut pojeździć - jeśli oczywiście ktoś zbiera auta w garażu, a nie trzyma tylko potrzebne lub ulubione. Troszkę męczą powtarzające się w kolejnych sezonówkach trasy, ale przynajmniej jak już wspomniałem, można pobawić się setką różnych aut... I nie zawsze wygrać, jeśli źle ocenimy proporcje rozsądnego, odpowiedniego do klasy przeciwników, podrasowania naszych aut
              ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

1. Tokyo R246 / 5 Laps
                Cr. 148,300
                17,800 XP

2. Tsukuba Circuit / 8 Laps
                Cr. 141,000
                16,700 XP

3. Trial Mountain / 5 Laps
                Cr. 143,900
                17,700 XP

4. SS Route 5 / 5 Laps
                Cr. 149,200
                17,500 XP

5. Eifel (Circuit) 104A / 5 Laps
                Cr. 163,500
                19,800 XP

Te nowe zawody są nieźle płatne, zważywszy na fakt, że samochody są do 700 PO. Czasy okrążeń powinny na niektórych torach schodzić poniżej 1 minuty.
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                  Te nowe zawody są nieźle płatne, zważywszy na fakt, że samochody są do 700 PO. Czasy okrążeń powinny na niektórych torach schodzić poniżej 1 minuty.
                  Faktycznie, to dobra wiadomość. Czyżby powrót do zasad nagradzania za sezonówki sprzed paru miesięcy, gdzie wygrane były naprawdę konkretne?

Komentarz

Chyba nie będą aż tak rozrzutni jak wcześniej, gdzie to za kilka kółek dostawaliśmy nawet 1 500 000 cr i 500 000 exp ale jednorazowo.
                    Teraz jest lepiej, bo możemy bawić się różnymi autami dostając za to kasę.

Komentarz

• Re: Zawody sezonowe - wyÅ›cigi

Ten wyścig na Eifel to łatwizna. Polecam pojechać Corvettą ZR1 RM . Cały wyścig przejechałem w 5 minut 40 sekund.

Komentarz

Samochodem z modyfikacjami wyścigowymi wygrałeś ze zwykłymi autami drogowymi. Gratulacje. Ale idąc tym tropem trzeba było wziąć Minoltę albo Formułę GT.

Pytanie do tych, którzy jeździli "zwykłymi" wozami: jakimi furami udało wam się wyprzedzić Nissana R390 Road Car i Volkswagen W12 Nardo Concept używając opon sportowych miękkich (tor Eifel) ?
                        Dla mnie jest to spore wyzwanie. Na razie udało mi się SLSem i GT-Rem no i oczywiście Zondą. Jaki jest Wasz ulubiony supersamochód?

Komentarz

Ci ktorzy narzekaja na mala ilosc kredytow polecam brac udzial az sie nie znudzi "Puchar Lekkich K-Carów". Do tych wyscigow polecam Suzuki Cappuccino (EA21R) '95, delikatnie go podrasowac i grindowac Circuito De Madrid Mini. Jest to najmniej skomplikowany ze wszystkich torow i jest bardzo dobrze platny. Wyscig lacznei trwa niecale 3,5 min a do kasy wpada 287k kredytow i przyzwoita ilosc expa. Polecam goraco, dzieki tym wyscigom w pare dni zarobilem na Jaga za 20kk kredytow, teraz czas na X2010 .

Komentarz

po co bedziesz kupywal X2010? wystarczy w special zrobic wyzwanie vettela na braz i wpadnie

EDIT: pytanie... ile bede musial zaplacic za Nissana R390 GT1 Road Car badz Honde NSX-R Prototype LM Road Car? bo nie moge przejechac tego wyzwania na czas na Indianapolis...

Komentarz

Zamieszczone przez osa54
                              po co bedziesz kupywal X2010? wystarczy w special zrobic wyzwanie vettela na braz i wpadnie
                              Żeby kupić RB trzeba mieć 40 poziom, szybciej dostanie go za darmo jak wskoczy mu 35 lvl w B-spec. I to jest najłatwiejszy sposób na Czerwonego Byka

Komentarz

Zamieszczone przez osa54
                                ile bede musial zaplacic za Nissana R390 GT1 Road Car badz Honde NSX-R Prototype LM Road Car? bo nie moge przejechac tego wyzwania na czas na Indianapolis...

Za Hondę 489,000 Cr za Nissana 1,000,000 Cr. Trochę się spóźniłeś, bo w zeszłym tygodniu były w salonie kolekcjonerskim z przebiegiem 0 km za pół ceny :-)

Komentarz

PracujÄ™...
                                X