Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Zawody sezonowe - wyścigi

kurde... ja to mam pecha... zawsze mnie omina najlepsze fury :/

Komentarz

Teraz na sezonówkach można nabijać w 4 minuty bodajże 502.000 Cr. Jedno kółko na Circut De La Sarthe. Zawody La Festa Cavallino.

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
        Teraz na sezonówkach można nabijać w 4 minuty bodajże 502.000 Cr. Jedno kółko na Circut De La Sarthe. Zawody La Festa Cavallino.
        Ferrari Enzo full tuning, custom set i da się w 3:35.xxx, albo 3:25.xxx z cięciem toru.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Przy ścinaniu mam podobny czas ale w normalnej jeździe mam trochę poniżej 3:40. Bez systemów jeździsz?
          Co do kasy to nie mam co z nią robić
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
            Przy ścinaniu mam podobny czas ale w normalnej jeździe mam trochę poniżej 3:40. Bez systemów jeździsz?
            Co do kasy to nie mam co z nią robić
            Tak wszystko wyłączone zawsze mam. W salonie premium jest sporo drogich samochodów. Na nie można tą kaskę wydać. Ostatnio sobie Miure kupiłem.

Setup na którym jade Enzo na La Sarthe:
            - Pełny tuning (wszystkie części) w tym wyścigowe miękkie,
            - Zawieszenie:
            przód: -18 / tył: -18
            14.8 / 15.0
            7 / 7
            6 / 6
            5 / 6
            Kamber:
            2.0 / 1.8
            -0.04 / 0.22
            Hamulce:
            7 / 6
            LSD:
            tył:
            26
            32
            24
            Skrzynia biegów do 410.

Komentarz

Którymi modelami Ferrari poza Enzo udało wam się wygrać ten wyścig? Bez tuningu to raczej niemożliwe, a tuningowanie ferrari to świętokradztwo...

Komentarz

To muszę spróbować na takich ustawieniach
                Zamieszczone przez Sasek
                W salonie premium jest sporo drogich samochodów. Na nie można tą kaskę wydać. Ostatnio sobie Miure kupiłem.
                Mam od dawna wszystkie auta z salonu mam nawet X2010 w każdym kolorze teraz kupuję bolidy w innych malowaniach.
                A-Spec- 40 lvl
                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

A co ile sie chlopaki aktualizuja te zawody sezonowe? Bo ja odkad kupilem GT5, czyli jakies niecale dwa tygodnie mam ciagle te same, z tym, ze wygasly mi ostatnie driftingowe i bodajze na probe czasowa, a nic nowego sie nie dodaje...

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                    Którymi modelami Ferrari poza Enzo udało wam się wygrać ten wyścig? Bez tuningu to raczej niemożliwe, a tuningowanie ferrari to świętokradztwo...
                    Ja przejechałem to bez problemu Ferrari 458 italia na oponach sportowych miękkich, więc enzo na wyścigowych to powinno na miękko się udać.

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                      Zamieszczone przez kmieciu4ever
                      Ja przejechałem to bez problemu Ferrari 458 italia na oponach sportowych miękkich, więc enzo na wyścigowych to powinno na miękko się udać.

Można jeszcze jechać Ferrari 430 Scuderia na full tuningu :wink:

Garaż- http://www.mygranturismo.net/33020

Komentarz

ja w 599 full tunie na oponach WM i tez czas okolo 3.2x.xxx
                        dobry ten wyscig, 7 minut i milion wpada do kasy xD

Komentarz

W wymaganiach wyścigu macie podane jakimi samochodami jadą wasi przeciwnicy. Ja jak pierwszy raz podejmuje się tego wyzwania to zawsze tuninguję samochód na poziomie przeciwników. Wybieram sobie dostępny model i leciutko podrasowuję go do parametrów przeciwnika. To samo tyczy się opon. A potem, jak sobie upatrzę najlepiej płatny wyścig to go sobie jeżdżę już podrasowanym. Samych Ferrari Enzo mam 4. W tym 2 stuningowane (1 na full, 2 do 700 kucy), a reszta prawie z zerowym przebiegiem w różnych kolorkach
                          Poprzednio najlepiej płatna była jazda full tuning Elise w Londynie w lekkich brytolach.

Komentarz

Jaki ja jestem nie rozgarniety, przeciez ten wyscig jest na samym poczatku, a ja szukalem gdzies po koncu :mrgreen: Na poczatku jechalem maksymalnie stuningowanym F40 ale tym pieprzonym sloniem sie jezdzic nie da nawet po kompleksowych ustawieniach, po skroceniu skrzyni udawalo sie byc pierwszym (200km/h na dwojce przy stockowej skrzyni z mega turbo dziura... ). Teraz go jade maksymalnie stuningowanym Enzo. Do tego tne pierwsza szykane puszczajac gaz na piasku i zamykam sie w 3:35. Z pewnoscia jest to perfidne pojscie na latwizne, ale ja ten wyscig traktuje tylko i wylacznie jako sposob na latwe siano

Komentarz

Zamieszczone przez Hachiroku
                              ja ten wyscig traktuje tylko i wylacznie jako sposob na latwe siano
                              A kto by nie traktował

Komentarz

Zamieszczone przez Hachiroku
                                Do tego tne pierwsza szykane
                                teraz tez tak robie... zreszta druga i ostatnia tez tak tne xD

Komentarz

Pracuję...
                                X