A co ile sie chlopaki aktualizuja te zawody sezonowe? Bo ja odkad kupilem GT5, czyli jakies niecale dwa tygodnie mam ciagle te same, z tym, ze wygasly mi ostatnie driftingowe i bodajze na probe czasowa, a nic nowego sie nie dodaje...
W wymaganiach wyścigu macie podane jakimi samochodami jadą wasi przeciwnicy. Ja jak pierwszy raz podejmuje się tego wyzwania to zawsze tuninguję samochód na poziomie przeciwników. Wybieram sobie dostępny model i leciutko podrasowuję go do parametrów przeciwnika. To samo tyczy się opon. A potem, jak sobie upatrzę najlepiej płatny wyścig to go sobie jeżdżę już podrasowanym. Samych Ferrari Enzo mam 4. W tym 2 stuningowane (1 na full, 2 do 700 kucy), a reszta prawie z zerowym przebiegiem w różnych kolorkach
Poprzednio najlepiej płatna była jazda full tuning Elise w Londynie w lekkich brytolach.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Jaki ja jestem nie rozgarniety, przeciez ten wyscig jest na samym poczatku, a ja szukalem gdzies po koncu :mrgreen: Na poczatku jechalem maksymalnie stuningowanym F40 ale tym pieprzonym sloniem sie jezdzic nie da nawet po kompleksowych ustawieniach, po skroceniu skrzyni udawalo sie byc pierwszym (200km/h na dwojce przy stockowej skrzyni z mega turbo dziura... ). Teraz go jade maksymalnie stuningowanym Enzo. Do tego tne pierwsza szykane puszczajac gaz na piasku i zamykam sie w 3:35. Z pewnoscia jest to perfidne pojscie na latwizne, ale ja ten wyscig traktuje tylko i wylacznie jako sposob na latwe siano
Komentarz