Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Zawody sezonowe - wyścigi

To chyba gram w co innego - teraz się pojawiły proste i słabo płatne wyścigi klasyków (do '69) z ograniczeniem PO do 550

Komentarz

Markiz93 zapewne mówił o tych poprzednich.
      Jeśli słabo płatne to szkoda tracić na nie czas.
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Jak bym grał w GT5 dla kasy i levlu to bym nigdy nie wyjechał z Indianapolis moim X2010 :-)
        Ja natomiast znajduję przyjemność w wypróbowywaniu coraz to nowych wozów, a klasykami mało do tej pory jeździłem. 60 000 za wyścig to też nie w kij dmuchał...

Polecam wam przejechać się Alfa Romeo GIULIA TZ2 carrozzata da ZAGATO CN.AR750106 '65. Dźwięk silnika jest ZA-JE-FAJNY. Tylko opony trzeba gorsze kupić, bo na wyścigowych jest za łatwo.

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
          Jak bym grał w GT5 dla kasy i levlu to bym nigdy nie wyjechał z Indianapolis moim X2010 :-)
          Ja natomiast znajduję przyjemność w wypróbowywaniu coraz to nowych wozów, a klasykami mało do tej pory jeździłem. 60 000 za wyścig to też nie w kij dmuchał...

Polecam wam przejechać się Alfa Romeo GIULIA TZ2 carrozzata da ZAGATO CN.AR750106 '65. Dźwięk silnika jest ZA-JE-FAJNY. Tylko opony trzeba gorsze kupić, bo na wyścigowych jest za łatwo.
          Wszystko zależy od tego jaki masz w danym czasie priorytet. Obecnie zbieram auta więc nie skupiam się na grze tylko odpalam B-spec i jeździ Maniek cały czas
          Skoro tak polecasz Alfę to z chęcią ją jutro wypróbuje
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

moim zdaniem te sezonowe wyścigi klasyków to wypas :mrgreen: może i nie są dobrze płatne, ale zabawa jest przednia. przejechałem je chyba wszystkimi starymi samochodami jakie mam, prócz oczywiście tych co mają po 50 koni :wink:

najlepszą zabawą było dla mnie tak ustawić samochód, by bez zwiększania mocy i bez używania wyścigowych opon wycisnąć z aut jak najwięcej

teraz udostępniam kilka starych samochodów(alfa tz2, corvette '54, karmann, bluebird rally car, shelby gt350, toyota 2000gt), więc jak ktoś nie ma a chce się pobawić to niech doda mnie do znajomych

A-spec: 32 B-spec: 32 60 x GOLD

Komentarz

Polecam Ginettę G4 - 90parę kucy a można skopać tyłki 200 konnym wozom.

http://www.youtube.com/watch?v=nfxZbB0PIZg

Komentarz

Kupiłem sobie ferrari te za 10 baniek no i właśnie wygrałem wszystkie na złoto sezonowe dla ferrari.
                Ale najciekawsze to że chciałem sobie jeszcze w A specu i b specu tą fajną bryką pojechać a tu dupa blada
                Chyba przed zakupem powinno być info że wózek na stałe zagości w garażu jeśli nie masz neta.

Komentarz

Zapomniałem dodać,ze formuła GT to przy tym ferrari wymięka

Komentarz

Ferrari jest o wiele wolniejsze na prostych i łatwiejsze do opanowania na zakrętach od formuły GT. FGT ma 900 PO i 936 KM a F10 871 PO i 704 KM. Ja również przeszedłem zawody sezonowe pożyczonym Ferrari, a mistrzostw FGT na razie nie potrafię. Ferrari ma zapewne mocniejszy docisk aerodynamiczny, bo niemal nie da się zerwać przyczepności na zakręcie.

Komentarz

Co sądzicie o najnowszych wyścigach pickupów? 111 900 za jedno okrążenie na Nurburgring - dla mnie bomba!
                      W opisie zawodów możemy przeczytać, że przeciwnicy jadą na oponach komfortowych, ale to nieprawda - na powtórce widać że wszyscy mają sportowe twarde. Ponadto pickupy mają napęd na tył ( z wyjątkiem Dodga RAM - 4x4) i dają dużo satysfakcji z prowadzenia. Toyota Tacoma X-Runner to prawdziwy driftowóz.

Komentarz

szczerze mówiąc to spodziewałem się czegoś więcej niż jednych zawodów i przedłużenia "daty ważności" pozostałych.

od pickupów wolałbym cokolwiek innego bo te furgonetki to średnia przyjemność. Nawet śmigać subaru 360 albo midgetami

Komentarz

Zamieszczone przez pidzem
                          szczerze mówiąc to spodziewałem się czegoś więcej niż jednych zawodów i przedłużenia "daty ważności" pozostałych.
                          Dokładnie. Ostatnie zawody specjalne nie powalają. Może i wyścigi są ciekawe ale jest ich za mało.
                          A-Spec- 40 lvl
                          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Turnieje organizowane na naszym forum przez naszych kolegów są o niebo ciekawsze od tego co daje nam PG

Komentarz

Nie ma co ukrywać, jazda po Nurburgring w nocy jest po prostu czymś niepowtarzalnym Oczywiście z kolegą Angello_PL Szkoda że nie ma więcej chętnych bo byłoby jeszcze ciekawiej.
                              Co do zawodów sezonowych to kończę je jedynie jak mi potrzeba kasy bądź EXP. Być może jest to spowodowane słabą AI przeciwników (bądź co bądź uwielbiam wyzwania) i ściganie się nawet słabszym autem z żywym graczem daje mi dużo więcej satysfakcji niż z kierowcami ze sztuczną "inteligencją".

Komentarz

co do expa to juz niestety nie te czasy że dostawło się po 1 lvlu za dość prosty wyścig

jak dla mnie to mogliby zrobić serie wyścigów z wysokim expem aktualizowanych co miesiąc. po 1 wyścigu na miesiąc za pół paska expa nie było by ani za łatwo ani za trudno. Maniacy i tak juz dobili ten swój magiczny lvl 40 a spec, hardkory którzy chcą przejść bez ułatwień olali by te wyścigi a niedzielni gracze korzystali by na tym napewno w większym stopniu ale przynajmniej uczciwie a nie poprzez wykorzystywanie bugów na torach

Komentarz

Pracuję...
                                X