lepiej byłe przedtem jak trzeba było sie natrudzić żeby przejść
trzeba było zrobić ustawienia samochodu i pobawić się trochę
Teraz wystarczy kupić opony wyścigowe miekkie i nic trudnego ;/
Zupełnie nie wiem w czym widzicie problem? Od dawna wiadomo że GT5 to tytuł mało niszowy, dla każdego coś miłego. Jak chcesz się pomęczyć, to ustaw sobie auto nieco gorszę od komputerowych przeciwników, daj im trochę forów i spróbuj ich dogonić
Zupełnie nie wiem w czym widzicie problem? Od dawna wiadomo że GT5 to tytuł mało niszowy, dla każdego coś miłego. Jak chcesz się pomęczyć, to ustaw sobie auto nieco gorszę od komputerowych przeciwników, daj im trochę forów i spróbuj ich dogonić
Popieram tą wypowiedź, żeby sbie utrudnić sam teraz szukam Volkswagena Golfa I GTI '76 do wyścigu golfów...
Zeby te glupie dzieci z NFSow tez mogly przejsc, bo jeczaly na GTplanet, ze za trudne.
to chyba dobrze obecnie każdy sobie wybiera z jakim tuningiem chce pojechać. Ja jestem zadowolony - jeżdżę sobie seryjnymi i mam mega zabawę ale trzeba pamiętać też o tych mniej sprawnych graczach. Obecnie każdy jest zadowolony
Poza tym świetnie się jeździ i jest genialny EXP. Największe problemy miałem z Priusem kompletnie nie czułem auta.
to chyba dobrze obecnie każdy sobie wybiera z jakim tuningiem chce pojechać. Ja jestem zadowolony - jeżdżę sobie seryjnymi i mam mega zabawę ale trzeba pamiętać też o tych mniej sprawnych graczach. Obecnie każdy jest zadowolony
Poza tym świetnie się jeździ i jest genialny EXP.
Zgadzam się z Tobą, tylko szkoda, że za podnoszenie sobie stopnia trudności nie dają kasy. Aczkolwiek i tak mam frajdę z samej jazdy :mrgreen:
Komentarz