Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zamieszczone przez spychu1920
    Pany, pilnie potrzebuję Chapprala. Byłby ktoś tak szczodry??
    Do czego ci potrzebny?

Komentarz

Prośba o pozyczkę chaparala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      daro1983q pozdrawiam

Komentarz

witam
        zawody sezonowe / czasówka nr 12 / szukam wszystkich ustawień do lamborghini, i jakiego lambo Wy używacie do tej jazdy. ja na lekko zbieżnych czterech kołach też lekko pochylonych do wewnątrz robię to w 2m5s a i jestem chyba na 6000 miejscu a pierwsze miejsce ma gracz który robi to w 1m45s a to już 20s różnicy a auta te same, jak oni to robią.
        i prośba do moderatora tego tematu o możliwość zrobienia porządku (bo tu mowa o oponach i pożyczaniu aut)
        pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
          Ja polecam do zaliczenia: puchar samochodów historycznych ,super auto BUICK Specjal62r. pewnie kazdy go ma ale jest trudny w prowadzeniu zwłaszcza jak ma 870KM i robi 3 sek. do 100km/h. (nie stety bez trakcji na 1 ,nie da się jezdzić)ja się męczyłem z ustawieniami ale się udało i wygrałem te 2 wyścigi...
          Ps. jak by ktoś potrzebował i chciał spróbować to mogę pożyczyć :wink:
          jak tego dokonałeś, klęknołeś przed konsolą i prosiłeś żeby ci pozwoliła wystąpić w tych wyścigach tym autem, bo jakoś nie mogą mnie tam tym autem wpuścić, i skąd te 870Km jak można tylko 802Km

Komentarz

Zamieszczone przez daro1983
            Prośba o pozyczkę chaparala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            daro1983q pozdrawiam
            Słuchajcie o co wam chodzi z tym chapparalem? Wszyscy o niego zabiegają, ja go nie mam, nie miałem i nie zamierzam kupować tego zabytku za ponad 14 mln cr. Napiszcie do czego wam potrzebny, a powiem czym i jak ja przejechałem ten wyścig, może inni też coś doradzą, bo ten cały chapparal jest bardzo rzadkim okazem, a moim zdaniem do niczego niepotrzebny

Komentarz

witam.
              we środę dam pagandi zonde(premium)
              A-spec 27
              B-spec 2(nie gram w to)

Komentarz

Zamieszczone przez bionic2000
                witam.
                we środę dam pagandi zonde(premium)
                A mógłbyś jaśniej o co ci chodzi z Pagani Zonda ? Do czego odnosi się twój post ?

Komentarz

Siemanko! Podajcie dobre ustawienia do Zondy, żeby przejechać oba wyścigi Like The Wind, pozdro!

Komentarz

Ja polecam zrobić te wyścigi Mazdą Furai, którą dostajesz po wygraniu jakiegoś z łatwych wyścigów w B-Spec. Są emocje!
                    A-Spec Level: 33
                    B-Spec Level: 38
                    Postęp: |||||||||| 96%

Komentarz

Zamieszczone przez dapitson
                      Siemanko! Podajcie dobre ustawienia do Zondy, żeby przejechać oba wyścigi Like The Wind, pozdro!
                      A w Google lub na YouTube kolega szukał Ja bez problemu znalazłem dobre ustawienia w ciągu kilku sekund

Komentarz

Pozyczy mi ktos Chapprala?? Potrzebuje do 2 wyscigu z serii American Cars w B-Spec. Z gory dziekuje.

Komentarz

Czym przejechać tskuba 9h , chciałbym mieć niewielką przewagę nad najlepszym autem .

Komentarz

Zamieszczone przez Biszopo
                            Czym przejechać tskuba 9h , chciałbym mieć niewielką przewagę nad najlepszym autem .
                            To chyba proste, bo możesz przed wyścigiem zobaczyć jakimi autami jadą przeciwnicy i ile PO mają ich auta.

Komentarz

Witam.
                              Jestem nowy na tej stronie,ale w GT gram już dość długo.
                              Mam następujący problem - czym wygrać zawody Supersamochodów w klasie 3 (profesjonalna bodajże),a konkretnie na Daytona SuperSpeedway?
                              Mam Dogde Vipera (tego przedostatniego z salonu) który ma ponad 940 koni,ale nie wyciąga powyżej 294km/h...
                              Czym to wygrać? Nie spieszy mi się,mogę ew. troszkę pofarmić (mam aktualnie 14 poziom).

Komentarz

Kup skrzynie tą za 15k i zmień VMAX na 420. Objedziesz ich bez problemu.

Komentarz

Pracuję...
                                X