Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi
witam
zawody sezonowe / czasówka nr 12 / szukam wszystkich ustawień do lamborghini, i jakiego lambo Wy używacie do tej jazdy. ja na lekko zbieżnych czterech kołach też lekko pochylonych do wewnątrz robię to w 2m5s a i jestem chyba na 6000 miejscu a pierwsze miejsce ma gracz który robi to w 1m45s a to już 20s różnicy a auta te same, jak oni to robią.
i prośba do moderatora tego tematu o możliwość zrobienia porządku (bo tu mowa o oponach i pożyczaniu aut)
pozdrawiam
Zamieszczone przez cobajerol
Ja polecam do zaliczenia: puchar samochodów historycznych ,super auto BUICK Specjal62r. pewnie kazdy go ma ale jest trudny w prowadzeniu zwłaszcza jak ma 870KM i robi 3 sek. do 100km/h. (nie stety bez trakcji na 1 ,nie da się jezdzić)ja się męczyłem z ustawieniami ale się udało i wygrałem te 2 wyścigi...
Ps. jak by ktoś potrzebował i chciał spróbować to mogę pożyczyć :wink:
jak tego dokonałeś, klęknołeś przed konsolą i prosiłeś żeby ci pozwoliła wystąpić w tych wyścigach tym autem, bo jakoś nie mogą mnie tam tym autem wpuścić, i skąd te 870Km jak można tylko 802Km
Zamieszczone przez daro1983
Prośba o pozyczkę chaparala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daro1983q pozdrawiam
Słuchajcie o co wam chodzi z tym chapparalem? Wszyscy o niego zabiegają, ja go nie mam, nie miałem i nie zamierzam kupować tego zabytku za ponad 14 mln cr. Napiszcie do czego wam potrzebny, a powiem czym i jak ja przejechałem ten wyścig, może inni też coś doradzą, bo ten cały chapparal jest bardzo rzadkim okazem, a moim zdaniem do niczego niepotrzebny
Witam.
Jestem nowy na tej stronie,ale w GT gram już dość długo.
Mam następujący problem - czym wygrać zawody Supersamochodów w klasie 3 (profesjonalna bodajże),a konkretnie na Daytona SuperSpeedway?
Mam Dogde Vipera (tego przedostatniego z salonu) który ma ponad 940 koni,ale nie wyciąga powyżej 294km/h...
Czym to wygrać? Nie spieszy mi się,mogę ew. troszkę pofarmić (mam aktualnie 14 poziom).
Komentarz