Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zamieszczone przez Biesiadnik
    THOOORN
    Długość: 3
    Kąt wychylenia: 2
    Prędkość: 3
    Fun: 1
    Poziom ogólny: 4
    SUMA= 13p

THN: Owszem poziom ogólny dobry, jednak prawie zerowy kąt no i poślizgi też nie najdłuższe... Jak dla mnie powinieneś zmienić samochód na tylnonapędowy... Ale jak kto lubi...

Thooorn jeździ samochodem z napędem FR. To jest inna odmiana Skylina.

Druga sprawa
    Wniosek

Składam wniosek do was czy mógł bym zmienić samochód a zarazem wykorzystać tą jedną możliwość zmiany.
    Powód: Potrzebuje trochę mocy w samochodzie i lepszego prowadzenia. Mam juz upatrzony wozik i teraz czkam za wszą zgodą :mrgreen:

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku :mrgreen:

Z powarzaniem JISAW :mrgreen:

PS. Ale formalność nie?

Komentarz

Nie mam nic przeciwko.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
        Nie mam nic przeciwko.
        Też.

Komentarz

Tommy Kaira M30 GTS-R '91 556hp

Brawo, czyli moja ocena zostala zanizona przez niewiedze sedziego Na filmiku jest podana nazwa samochodu. Wystarczy sprawdzic auto na googlach lub GT2 car list, jesli nie jest sie na bierzaco z GT2.

Uwazam, ze zostalem nieslusznie oceniony. Stracilem przez to sporo punktow.

Jisaw, zgadzam sie. Pamietaj, wybierz madrze :wink:

Komentarz

A co za różnica, czym zawodnik jeździ? Mnie obchodzi tylko, żeby było szybko, pod dużym katem, długo, fajnie i ciekawie. A czy robi to 4WD, FR, ATTESA-ETS, MR czy nawet FF to mnie to szczerze wali...

Komentarz

Thooorn spoko to jest początek ja też miałem małe odczucie że byłem nie słusznie oceniony w rundzie 1 bo niektórzy sędziowie dobre oceny dawali a drudzy nie. To można jeszcze odrobić.

PS. oto mój nowy samochód dostrojony prawie w 70%
              PS2 Thooorn nie gniewaj się ale wczoraj wieczorem zakradłem ci się do garażu i pocichu jak spałeś wyprowadziłem twój samochód. Mam nadzieję że nie obrazisz się jak se pożyczę :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink:

Komentarz

thooorn, zachowujesz się jak małe dziecko... Czy ja napisałem że obniżam Ci ocenę za samochód ? Weź mnie nie wk***iaj... Pojechałeś tak jak pojechałeś i tyle... I oceniam przejazd a nie samochód... Weź wyluzuj i postaraj się może na drugi raz bardziej ? A nie szukasz winy wszędzie tylko nie u siebie...

Komentarz

Sorry, ale po pierwsze myslales, ze jade samochodem 4WD, wiec pewnie bylo mi latwiej. "Co to za drift czterolapem? 3letnie dziecko potrafi." Po drugie, moj przejazd oceniles nizej niz Mychy, ktora popelnila sporo bledow. Moj przejazd byl czysty. Badz bardziej obiektywny w swoich ocenach, a nie kieruj sie uprzedzeniami.

Jisaw, mowiac "wybierz madrze" nie mialem na mysli "podwin mi auto z garazu" :mrgreen:

Komentarz

thoorn - "subiektywnie" - trudne słowo - oznacza "ocenę wobec mojego widzimisię". Chodziło Ci raczej o "obiektywnie"...

Komentarz

Pardon. Mysle jedno, pisze drugie. Oczywiscie, ze chodzi mi o bezstronniczosc.

Komentarz

Nie, nie biorę pod uwagę samochodu... Panie jasnowidzu... Dostałeś 4 za poziom ogólny... To chyba wysoka ocena no nie ? A że reszta tak a nie inaczej, wina przejazdu...

Po prostu postaraj się bardziej na drugi raz... :wink:

Komentarz

Ja ze swojej strony od następnej rundy będę pisał uzasadnienia moich ocen - Uważam, że tak będzie lepiej.

JISAW - Myślę również, że fajnie byłoby wrzucać tutaj oceny poszczególnych sędziów, ich uzasadnienia + to co wrzucasz, czyli sumę punktów.

thooor - Spokojnie...myślę, że kiedy oceniał - Bez względu na to czy wiedział jaki rodzaj napędu wykorzystuje Twój samochód...ocenił dobrze. Widocznie coś innego jednemu się podoba, coś innego drugiemu. Biesiadnik nie jest durniem - I ze swojej strony mogę poświadczyć, że nie oceniałby "człowieka", czy też wykorzystywał jakieś wcześniejsze spory/kłótnie z danym użytkownikiem. Myślę, że Twoje spostrzeżenie jest bardziej wywołane tym, że "według Ciebie zostałeś niesłusznie oceniony", a w rzeczywistości to po prostu różne gusta nas-sędziów. Jedni lubią długie szybkie zakręty...inni ciasne, szerokie kąty...jeszcze inni jazdę na granicy gripu. :wink:

Także chłopaki - Umówmy się, że od tej rundy każdy pisze uzasadnienie oceny - a Ji mam nadzieję je tutaj zamieści.

Pozdrawiam!

Komentarz

Lukas oni i tak widzą wszystko co mi na Priw. wysyłacie! Bo ja to ładnie przerabiam w Wątku [Turniej] GTDC podaje link z ocenami od każdego z was wersji Word Pad. Klikasz i juz jest bo to dużo nie waży. Wszystko co mi pisaliście jest w jednym miejscu :wink:

A na forum na walić tyle tego to by się syf tylko zrobiło :wink:

Komentarz

Co do pisania uzasadnień, to uważam, że to dobry pomysł. Przynajmniej uczestnik będzie wiedział, co konkretnie zrobił źle.

Komentarz

Tylko potem nie drzyjcie się, że "Sędzia X inaczej rozumie jakąś tam kategorię od Sędziego Y, i ocenia inne aspekty przejazdu, bo bardziej mu się podoba taki styl driftu, a nie inny". Bo tego nie zdzierżę.

Komentarz

Pracuję...
                                X