Kolega Mleczny nawalił!!!! Kolega Majkel ma usprawiedliwienie i napewno da oceny. Ale nie wiem co z naszym Mlecznym się dzieje pisałem do niego i cisza
Jedźmy runde nr. 2 a oceny i tak muszą być przyznane
Ano sędziowie coś się nie spieszą. A powinni być obecni, bo jak się chce sędziować w takich turniejach jak ten, to trzeba się wywiązywać z powierzonego zadania, trzeba być odpowiedzialnym.
OT: Wiecie co mnie teraz wkurzyło w YouTube? Już od dłuższego czasu stali się nagle "megauczciwi" i blokują oraz usuwają filmy, na które uploader nie ma licencji ani praw autorskich, a wcześniej im to zwisało. Pomijam tutaj już "rasistowski" ruch pt. "film wideo nie jest dostępny w Twoim kraju". Po zablokowaniu przez YT ścieżki z mojego pseudo-driftu otrzymałem maila o treści:
"Film (...) może zawierać treści należące do (...)." (w dalszej części maila znajdowały się instrukcje)
Więc jeśli MOŻE, to po h*ja blokują ścieżkę nie mając 100% pewności? To tak jakby sąd skazał oskarżonego bez jakichkolwiek dowodów. Jakby pisało "Film ZAWIERA (...)" to się zgodzę.
wiecie co zaczynam się po mału wkrzać. Czekam za sedziami do końca przyszłaego tygodnia!
A potem roztrzygniemy co z sędziowaniem.
Jeśli dadzą dupy to co powiecie na ocęnę taką jak w DRIFTING CUP 2009?
Jeśli dadzą dupy to co powiecie na ocęnę taką jak w DRIFTING CUP 2009?
Mleczny się załamie.
No raczej. Ale pisząc sie na role sędziego to powinien jego role spełniac a nie przed ocenianiem znikać.
Z reszta nie wiem co się z nim dzieje to nie będe mu jeździł bo to nie fer z mojej strony by było.
Biedak nie może się teraz wytłumaczyć. Wiec czekajmy
Komentarz