Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej VERSUS] ONE on ONE (Pojedynki Graczy)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pojedynki graczy

A no to jest pewne, że miałbym problem gdybym ścigał się z Tobą i GT-One (thooorn), ale gracz CPU nie miał szans na żadnej trasie mam jeszcze zapisane replay'e z kilku najtrudniejszych tras
    Może zrobie tak: przejade wszystkie trasy R390-tką z silnikiem 356Hp i podam jakie czasy i V-Max uzyskałem:]
    Też jes trochę dziwne to, że w garażu moc jest mniejsza o kilka KM niż w ustawieniach samochodu ...??

Komentarz

Oto wspomniany Nissan.

Niestety, ale na Red Rock nie dał rady żadnemu rywalowi. Po piewrszym okrążeniu strata wynosiła niemal 6 sekund, co mi się nieczęsto zdarza
      Nadmieniam, że jechałem na standardowych ustawieniach.

Komentarz

Powiedz mi jakie masz przyspieszenie na 1/4 mili albo na 1000m bo u mnie tj. 11.077 i 20.067, chociaż o te pół sekundy nie chodzi. Najważniejsze żeby ustawić chamulce. Bierzesz przód na minimum, a tył na max i wtedy możesz chamować nie przed zakrętami ale nawet na zakrętach. W tym modelu nie można ustawić zawieszenia ani siły docisku dlatego wystaczy pobawić się skrzynią biegów. Fabryczne ustawienia zawieszenia (jak dla mnie) są rewelacyjne. Troche pojeździsz i zobaczysz co to potrafi

Komentarz

Mam już czasy czterech tras. Widać, że nawet na Super Speedway V-Max nie przekracza 280Km/h
          Aha.. thooorn jakbyś mógł zrób czasówki GT-One. Porównamy z ciekawości, czy większa moc znacząco przekłada się
          na uzyskany czas.

Komentarz

Manual Transmission?

Komentarz

I jeszcze jednen wynik na Lagunie
              Z tymi czasami wygrałem wszystkie GT All Stars

Komentarz

Jutro mija termin z escudo... Mój czas nie jest najlepszy i jest do pobicia, wiem ze idzie tam wykręcić równe 59 sekud, bo prawie mi sie to udalo a z miedzy czasów to wychodziło mi nawet 58.500 ale to najlepsze miedzyczasy z kilku okrążeń. Także do boju i good luck!
                Właśnie przeczytałeś mój opis

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  Manual Transmission?
                  Ja brykam na automatiku. Na manualu wyniki mogłyby być lepsze,
                  ale za dużo zabawy jak dla mnie z przełączaniem biegów.

Komentarz

Komentarz

byłbym zapomniał podać mój czas

Komentarz

Komentarz

No no Niezłe czasy ja tu widzę :mrgreen: Jaka szkoda że sobie nie mogę po jeździć teraz by było co robić. nismoman Jeszcze trochę i zejdziesz do mojego rekordu życiowego :mrgreen:

Komentarz

A jaki dokładnie był to czas?

EDIT:
                            Jescze trochę i mnie coś strzeli na tej trasie z tym samochodem, stać mnie na lepszy czas, ale jakoś brakuje mi farta

Komentarz

Ja po pierwsze niezbyt lubię jeździć Escudo (jeżdżę, gdy muszę), a po drugie czas nie pozwala. Może innym razem, zważywszy, że teraz przerwa świąteczna, to będzie można spokojnie usiąść, dostroić wózek i jedziemy :mrgreen:

Komentarz

Było to jakiś 0:58:5??? i tu jest mały problem tam była końcówka 33 albo 66 nie pamiętam dokładnie :mrgreen: ale coś w tym przedziale

Komentarz

Pracuję...
                                X