Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej VERSUS] ONE on ONE (Pojedynki Graczy)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pojedynki graczy

Nie dokładnie czytasz moje posty i nie pamiętasz swoich chyba. Napisałeś posta z wielkim zdziwieniem na mój czas z viperem, tak jakbyś coś podejrzewał... Więc ja w odwecie napisałem (do żartów) że na twoich nie widac samochodu w wstawiłem taka oto buzkę ---> I dodam tylko tyle, że nigdy w żadnej grze nie cheatowałem i w gt 2 też tego nie robię. Mam szacunek do innych graczy i trochę dystansu do siebie a ty bierzesz wszystko nazbyt poważnie.

ps. nawet nie wiem jak sie robi "hybrydy" i nie interesuje mnie to cokolwiek to jest... Móje czasy są prawdziwe i nawet jak chcesz to ci mogę savy wysłać to sobie dokładnie przeglądniesz.
    Właśnie przeczytałeś mój opis

Komentarz

No ja ci tylko napisałem że 1.12.500 bez foty to może być twój wymysł. To tak jak bym ja napisał że przejechałem SUZUKI ESCUDO całą lagune w 10 sekund!? i nie mam foty żeby to udowodnić :wink: Jak ty mi żeś napisał że ściemniam to się lekko wkur.... więc sorry

Komentarz

Dobra już looz, jedziemy dalej...

Komentarz

JISAW. Tyle ze jego czas jest realny... Nie jest to jakis czas z ksiezyca.

Komentarz

Muszę małą przerwę zrobić bo wczoraj moja staruszka dostała zawału (chodzi tu o moją konsole psx) chyba zajeżdża się na śmierć nie wiem jak długo wytrzymie. Muszę jak najszybciej ją reanimować jak poprzednim razem. Z tym ESCUDO możemy przełożyć termin do 15 grudnia?? Bo na PSP to foty będą takie słabo widoczne

Komentarz

Może być, nie mam nic przeciwko, możemy jescze dołożyć jakiś samochód i jakąś trase żeby w kółko escudo nie jezdzic...

Komentarz

Więc jest nowy czas Od tego czasu urwe jeszcze około pół sekundy, a dalej to nie wiem :/

Komentarz

Przykro mi bardzo ale ja już nie pokarze na co mnie stać Mój szaraczek odszedł z tego świata Próbowałem z nim coś zrobić ale nie dało rady Nawet sobie oryginalne GT2 sprawiłem na nasze zmagania dwa dni później moja myszka dostała zawału. To był koniec Na PSP to nie to samo zarżnąć się idzie :wink: teraz czekam za nowym kompem. Może na kompie mi pójdzie. No i tu moje pytanie do wszystkich którzy grają w Gran Turismo 2 na PC. Jakie minimalne wymagania bym musiał spełnić mój komp żeby uciągnąć tą grę? Na obecnym Laptopie z którego do was pisze się nie uciągnie takiej gry. Więc jak to nikomu nie sprawi problemu niech mi poda jaki procek i takie tam.

Komentarz

Athlon 64 2800+ 1,81ghz + Arctic Cooling Freezer 64 Pro PWM
                    Epox 8kda3i nForce3 250 s.754 Award Phoenix
                    GF 7600GT 256MB/128bit AGP 8x
                    1GB DDR 400
                    HDD WDC WD800JB 74GB
                    LG DVD
                    350W

Wydatek rzedu 800zl.

Komentarz

• Re: Pojedynki graczy

wielkie dzięki Rozumiem że to absolutne minimum?

Komentarz

minimum jest jescze bardziej minimalne Własciwie wystarczy ci cos z karta graficzna 128mb i tak z 512 ramu.

Komentarz

Ja mam tak:

Intel Pentium Dual CPU 1.80 GHz 1.80 GHz
                          1024 MB RAM
                          Windows Vista Home Premium

GT2 chodzi jak burza.

Komentarz

vista? neeever... szczegolnie przy tejilosci ramu.

Lepiej niech ktoś jakiś czas wykręci, bo tak to grać mi sie nie chce

Komentarz

Ja tam na Viste nie narzekam. Jedyne co mnie wkurza jest to, że się o wszystko pyta. Nawet jak chcę usunąć jakiś nic nie znaczący folder to się pyta dwa razy "czy napewno" i jeszcze na dokładkę "musisz potwierdzić tę operację". To potrafi napsuć nerwów, jeśli musisz pokopiować/pousuwać dużo folderów i plików pojedynczo.

szczegolnie przy tej ilosci ramu.
                              Co ma do tego RAM?
                              ---------
                              Wróćmy do tematu.

Komentarz

że np u mnie kiedys nfs carbon sie ciął na przy 1 gb ramu na viscie, a na xp latał bez problemu

Komentarz

Pracuję...
                                X