że np u mnie kiedys nfs carbon sie ciął na przy 1 gb ramu na viscie, a na xp latał bez problemu
Głównie z tego powodu że Carbon nie jest pod Viste mi Gothic 1 nie chce działać a Gothic 2 się tnie chociaż mam 2GB ram itd ale po prostu nie jest pod Viste
Może i masz racje, ale fakt faktem vista zżerała mi za dużo ramu i sie wszystko muliło... Plus jescze wszystki programy które mam w trayu to była tragedia
Athlon 64 2800+ 1,81ghz + Arctic Cooling Freezer 64 Pro PWM
Epox 8kda3i nForce3 250 s.754 Award Phoenix
GF 7600GT 256MB/128bit AGP 8x
1GB DDR 400
HDD WDC WD800JB 74GB
LG DVD
350W
Wydatek rzedu 800zl.
Na tym sprzecie GT2 jak i inne gry emulowane na ePSXe 1.7.0 chodza bardzo dobrze. Warto jest dokleic lepsze pluginy bo na tych standardowych slabo to wyglada. JISAW mozesz sprobowac na czyms nieco slabszym ale jaki to sens kupowac jakiegos grata? :wink:
Słuchajcie Serwer ma trochę racji. Co do Jazdy Escudo po lagunie to ja oddaje walkowera bo nie mam na czym grać a na PSP się męczyć nie będę bo to bez sensu. I foty też będą do kitu. TOYO nie wiem czy ty męczysz Escudo na Lagunie? Jak tak to daj naszemu koledze małą szkołę szybkości na trasie jak by co to za nie też się postaraj bo ja nie mogę :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Właśnie skończyłem wyścig endurance 90 laps na Laguna Seca. Jechałem Arta Zexelem, więc troszkę mi to zajęło. Aktualnie robię sobie małą przerwę w GT2, żeby dać palcom odpocząć :wink:
Dalej toyo, daj mi szkołę i wykręć jakiś czas, bo normalnie nie chce mi sie grać pobijając w kólko swój czas :/ Nie wiem jaki czas osiągniesz, ale wiem że stać mnie na nieco lepszy czas
Komentarz