Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej VERSUS] ONE on ONE (Pojedynki Graczy)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pojedynki graczy

Możliwe że nie będe mógł dodawać swoich czasów na stronke :/ Powód: internet mi szwamkuje Póki co jescze jakoś działa, ale nie wiem jak będzie dalej, więc gdybym się nie odzywał, to już wiecie why.
    Właśnie przeczytałeś mój opis

Komentarz

W porządku. Zapamiętam.

Ja przez najbliższy czas nie będe również wrzucał czasów, ponieważ będe robił format dysku i nie będe miał jak kręcić czasów. Ale bez obawy: wrócę.

Komentarz

Moj czas to 1:08.xxx. Moje Nissany jakos nie chca jechac. Od zawsze mialem z nimi problem. Podskakuja, krztusza sie (obroty nie wchodza plynnie tylko skacza albo zawieszaja sie na pewnym zakresie np 6000-6500)... Zadne ustawienia nie pomagaja. Nie wiem w czym problem.

Komentarz

Pokombinuj ze skrzynią biegów. Zmniejsz nieco auto setup, pobaw się przełożeniami. Powinieneś znaleźć lekarstwo. Ja tak zrobiłem.

Komentarz

Długo nad tym siedziałem i jest czas :wink: Toyo, musisz sie bardziej postarac

EDIT:
            Już jest poprawiony

Komentarz

Panowie!!! mam już lekarstwo na dobre foty!! Przed wczoraj lajsnołem sobie aparacik SONY CYBER - SHOTA. Sorry że tak się przechwalam ale już nie będzie tak że nie widać samochodu albo coś w tym stylu i że jakieś ściemy robię sami popatrzcie A co do czasu to zaczynam się przyzwyczajać do psp a nie jazdy na padzie. Tylko jak narazie robię szkolne błędy bo przejadę prawie całą trasę na bardzo dobry czas i na ostatnim zakręcie za bardzo się rozluziniam i daje ciała. Ustawiłem sobie autko tak że asfalt się zwija pod kołami samochodu ale te moje błędy

Komentarz

No na tej trasie to niestety nie jest łatwo, całośc idzie idealnie a zawsze da się coś spieprzyć niestety :wink:

Komentarz

Na Grindelwald najtrudniejszy jest pierwszy sektor, pierwsza sekcja toru. Te kręte wiraże. Po wyjeździe na tylną długą prostą już jest prościzna. Szczególnie ostatnie trzy zakręty. No, może jeszcze nawrót. Fajnie się go przejeżdża.

Komentarz

Gdy bym miał szarego pleja do nie było by problemu i 1:05 też bym pobił Na PSP muszę się męczyć z trzymaniem konsoli po prostu nie leży mi dobrze w rękach jak chodzi o GT Na padzie jest inaczej łatwiej o wiele Mój kumpel Ma PS2 jak mi pożyczy to sobie pykne w moje gt2 mam oryginała kupionego na ALLEGRO ale długo nie po grałem bo szarak wysiadł

Komentarz

Już kiedyś zauważyłem że skyline chowa sie przed FTO, a tutaj najlepszy dowód na to, przejechałem sobie 2 okrążenia i bez wysiłku pobiłem skyline`a

Komentarz

Nic dziwnego skoro FTO jest o jakies 200kg lzejsze.

Komentarz

No właśnie, ale myślałem w w skylinie większa moc nadrobi to, ale jednak nie...

Komentarz

Nie wszystko da sie nadrobić mocą. Niektóre wózki nie wykorzystują swojej mocy. Na dodatek Skyline'y trochę ważą.

Komentarz

Gdyby na Grindelwald byla ogromna prosta to pewnie czasy bylyby inne... na korzysc Skyline. Na tak kretym torze najwazniejsze jest przyspieszenie na krotkich "prostych" i niewielka waga w zakretach.

Ps. Zapraszam do Turnieju BMW 320ci :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                                Nie wiem czy R390 z 350hp jest w stanie wygrac w fair walce z GT-One... ale warto sprobowac.
                                No to teraz zaskoczę Cię jeszcze bardziej i chyba nie tylko Ciebie
                                Właśnie wygrałem RRV z GT-One i GT 40 autem o mocy hehe 262Hp
                                Nie mówię że było lekko bo musiałem dosłownie walczyć i blokować przeciwnika, ale jednak da się wygrać :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X