Toyo musimy się tu wcisnąć z naszymi wynikami bo nas wyzywają że zaśmiecamy forum Jak któryś z nas osiągnie najlepszy czas to przedstawi swoje ustawienia w tamtym dziale ok??
Uporałem się z problemami. Opony Super Soft i zwiększenie docisku rozwiązały sprawę. Oczywiście czas jeszcze będe "dopieszczał". Teraz Viper prowadzi się naprawdę jak Oreca. Oczywiście jest salonówką, żeby nie było. Z resztą widać na screenie.
Ja dzisiaj wieczorem przy siąde do szarego pleja jak laska i mój synek pójdą spać :wink: A jeszcze nawiązując do twojego porównania że salonówka prowadzi ci się lepiej niż ORECA. Nie porównuj bo jest zajebista różnica bo ORECĄ na tej trasie zrobiłem 1.09.989 Więc różnica jest prawda?
Jak porównuję samochody, to ZAWSZE mam na myśli ustawienia FABRYCZNE. Jak mówię o ustawieniach własnych, to na pewno o nich wspominam. Zatem oczywiste jest, że Oreca po dobrym setupie nie daje szans salonówce.
sorry że się wtrącam między wasz pojedynek, ale zaciekawiłem się tym i sam spróbowałem wykręcić jakiś czas . Bez wysiłku i bez ustawień Vipera miałem taki czas :
Nowy czas. Jednak notorycznie popełniam błąd na fontannie. Nigdy nie mogę tam idealnie przejechać. I zmieniłem Vipera z RT/10 na GTS. GTS nie jest taki "ociężały". Lepiej mi się go prowadzi.
Kolejna poprawa czasu. Pierwszy nawrót pokonuję lekkim driftem, by zyskać czas. Ale niestety jeszcze często zdarza mi się, że uzyskane w ten sposób setne sekundy tracę na fontannie.
Komentarz