Nie powiem ze to był by mój ostateczny wynik bo na manualu to ten samochód całkiem inaczej chodzi.
Gdy bym pokonał wejście do tunelu tak idealnie jak w piątek to rozbujał bym sie do ponad 230km/h na prostej.
Na automacie za cholerę nie mogłem nawet 225km/h zrobić.
Więc taki speed dał by mi przewagę nad swoim cieniem o jakieś 0.3s
Czas obecny nie był by najlepszym jak mi sie wydaje.
Odczucie mam że na tym torze i jeszcze na paru czuje się najpewniej żeby nie powiedzieć że jestem najsilniejszy :wink:
I masz rację. Ja wykręciłem lepszy czas, ale to za mało:
I powiem szczerze, wierzę Tobie, że taki czas, bo raczej jest to możliwe. Ja raz miałem u siebie przewagę 0,3 sekundy, i byłby lepszy, gdyby nie wjazd do tunelu.
I jeszcze powiem jako ciekawostkę, żeby pobić czas thooorna (1:19:836), potrzebowałem aż 20 okrążeń, żeby pobić jego czas(1:19:80, kiedy on potrzebował tylko trzech... Ale to świadczy, że mam do czynienia z elitą na forum, więc następnym razem pięć razy się zastanowię, zanim wyzwę któregoś z Was, lub kogokolwiek na pojedynek.
Imageshak >> Browse
Możesz od razu zanim wyślesz, przeskalować zdjęcie. Niżej masz taką możliwość. Możesz to oczywiście zrobić ręcznie. Polecana wartość to 640x480 dla wiadomości na forum.
Konto jest tylko po to, by zdjęcia nie były usuwane przez serwer (chyba po 30dniach od nieużywania)
3 rundy? Bo jesli chcesz, to możemy je zrobić. Powiedzmy, że to była runda numer 1 i wygrałeś uczciwie. Jedziemy dalej? Tylko, że pamiętaj, siedem tras mam do wyboru. Nie więcej, zresztą ten problem opisałem wcześniej...
No to 2-0 jaka jest następna trasa zaproponuj coś. Dobrze by było jak byś miał dostęp do wszystkich tras.
EDIT:
Ok to mam już propozycję wraz z wstępnym czasem :wink:
Pokaż na co cie stać!
I tu masz szansę naprawdę udowodnić iż dobrze sobie radzisz bo ta trasa ci cie pomoże (mam na myśli jeżdżenie po ścianie) gdyż tym autem i tymi ścianami nic sobie nie ułatwisz każdy hit kończy się muleniem wozu nawet na manual :wink:
Komentarz