Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej VERSUS] ONE on ONE (Pojedynki Graczy)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pojedynki graczy

Jak nie napisał nic to raczej nie będzie jechał.

Co do naszej potyczki to chyba sobie damy spokój, bo cholera, nie mam kiedy spokojnie usiąść do tego. Teraz to ciągle jakieś kartkówki i sprawdziany. NA OKRĄGŁO. Hyzia idzie dostać. Ani chwili odpoczynku. Więc chyba sobie damy spokój. Gdybyśmy jeździli w wakacje, albo inne przerwy to mógłbym spokojnie usiąść i popróbować. W szkołę, szczególnie w okresie zabójczego natężenia kartkówek, niestety nie jest to możliwe.

Komentarz

W viperze na LS mój najlepszy czas to 1.12.500, także rekordu niema Więc też nic nie pisałem bo i po co...
      Właśnie przeczytałeś mój opis

Komentarz

No nie wiem czy naprawdę taki czas zrobiłeś nie mogłeś zejść po niżej 1.15 a tu nagle 1.12.500??? pokaż foto bo na słowo to się nie da

Komentarz

Nie mam screena z tym czasem (((( Wtedy anie nie zapisłem gry, ani tez nie zrobiłem screena, mam tylko z takim Musiałem wtedy nagle wyjsc i po prostu wyłaczylem kompa, tego screena dodaje tylko po to, zebys nie mowil ze nie mam szans na ten czas. BTW, na twoich nie widac samochodu, jak mamy ci wierzyc? Pokaż screena

Komentarz

no to trzeba było z nami grać od począdku ja robie takie foty żeby było widać dobrze czas. zrobiłem chyba dwie takie foty. bo ja nie gram na kompie tak jak ty tylko na szarym pleju i foty musze robić foty robić na gównianym telefonie. wiec mi tu nie sap bo wystarczył tobie wkleić czas nic więcej. ja musze robić z bliska te foty żeby czas był widoczny. Jedno zdjęcie mi wyszło jak psu z dupy cofnij się trochę jak nie widziałeś Ogólnie jak się robi wszystko w pośpiechu to wychodzi najgorzej Jak nie możesz sobie dać rady z VIPEREM to się nie męcz tylko weź wsiądź do ESCUDO i spróbuj pobić tamten mój czas wstępny :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
              Jak nie możesz sobie dać rady z VIPEREM to się nie męcz tylko weź wsiądź do ESCUDO i spróbuj pobić tamten mój czas wstępny :mrgreen:
              To nie jest żaden problem.

Komentarz

Jisław, ja nie sapie, normalnie oddycham Tylko się śmieje, jak ktoś ma szacunek dla siebie i innych graczy, to nigdy nie bedzie oszukiwał. A z escudo spróbuje wkrótce...

Komentarz

20 minut grania... Pod wieczór prawdopodobnie bede miał wiecej czasu, to zejde poniżej minuty może...

Komentarz

Widzę że ci ulżyło jak wsiadłeś do ESCUDO Pamiętaj synku ja nigdy nie oszukiwałem jeżeli ci o to chodzi.
                    Zamieszczone przez nismoman
                    Jisław, ja nie sapie, normalnie oddycham Tylko się śmieje, jak ktoś ma szacunek dla siebie i innych graczy, to nigdy nie bedzie oszukiwał. A z escudo spróbuje wkrótce...

Komentarz

Powiem ci że może ty oszukujesz na kompie bo tak to każdy może, ciekawe jak ja mam oszukiwać na moim starym szaraku Ty sobie hybryde zrobisz i masz 2 razy więcej mocy i robisz okrążenia jak ci się podoba. Ja gram na Szaraku bo lepiej foty widać bo jak starałem się zrobić z PSP to nic nie było widać nawet TOYO ci może powiedzieć jakie te foty były koszmarne. Staram się robić foty jak najlepiej żeby nie być oskarżonym o jakieś oszustwa

Komentarz

yyy... LoL? A na PSX to nie mozna oszukiwac? W ogole dziwny caly ten post JISAW... Nie oskarzaj innych skoro nic na to nie wskazuje. Czas 1:00 to nie jakis wyczyn. Pohamuj sie troche...

Komentarz

Dobra ja pierwszy nie zaczołem gościu mi będzie zarzucał że ja oszukuje. thooorn Nie chodzi tu o czas a jak nie wiesz o co chodzi to się nie wp****alaj. Ja w twoje sprawy się nie wciskam. Przepraszam za to słownictwo ale w****ia mnie coś takiego że ktoś mnie osądza że oszukuje.

EDIT:
                          Oczywiście za powyższe słowa nie pozostaje nic innego jak ostrzeżenie. Nawet ich nie ocenzurowałeś.

Moderator Serwer

Komentarz

nismoman nigdzie nie napisal ze oszukujesz. Pohamuj sie troche w swoich osądach. Strasznie nerwowy jestes :wink:

Na niektorych twoich zdjeciach nie widac samochodu wiec...? To logiczne ze ktos mogl sobie w ten sposob pomyslec.

Komentarz

Proponuję uspokoić swoje emocje i wrócić do tematu :wink:

Komentarz

Drodzy koledzy po fachu przepraszam za mój wybuch gniewu ale ja nie mogę czasem zrobić super foty jak wy na kompach. Mam za cienkiego kompa żeby grać w GT2 i robić dobre foty. A zrobiłem dwie dupne foty jak się nie mylę w pośpiechu tak mnie wzieło rywalizowanie z TOYO. Sorry jeszcze raz

Komentarz

Pracuję...
                                X