Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej VERSUS] ONE on ONE (Pojedynki Graczy)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pojedynki graczy

mi bardziej lezy tradycyjnie czyli screen za screenem :wink:

Nie żebym był nadętym dupkiem co mysli że jest najlepszy jak to tu kiedyś jeden kozak mi zarzucił ale Olo bedziesz musiał się ostro postarać i wydaje mi się że bedzie ci łatwiej walczyć z czymś co widzisz a nie z tym co możesz się domyslać.

Komentarz

Tzn. wiesz, ja nie uważam się za takiego, co tu przyszedł i rewolucje zrobi. Po prostu chcę sprawdzić siebie, co potrafię, a co jeszcze musze nadrobić. Taki jednorazowy test dla mnie. Bo z pewnością jesteś bardzo dobrym kierowcą, w to nie wątpię. I tak jestem Ci bardzo wdzięczny, że przyjąłęś moje wyzwanie na moich warunkach.

Komentarz

Ok to ja mam

Mam nadziej że zachowasz się fair i nie pojedziesz tym modelem ze swojego garażu :wink:

Proponował bym zrobić z tego takie mini zawody tak jak to z thooornem zrobiliśmy.
        3 rundy zwycięzca podaje trasę i wóz

Komentarz

Tzn. ja też już mam:

Wiem, co teraz sobie myslisz, "wziął sobie z garażu auto, i myśli że mu się upiecze".
          Przysięgam, ja ten czas wykręciłem seryjnym autem, zero tuningu, powaga!
          Jeszcze żeby nie było, robiłem ten czas na konsoli, a ja mam tylko płytę od arcade mode. Mam wersję simulation, ale amerykańską, a arcade europejską, więc są nie kompatybilne ze sobą. Ale uwierz mi, ten czas, tym autem (seryjnym oczywiście) jest do osiągnięcia, można nawet lepszy wyciągnąć.

Komentarz

Eee, 5s szybciej? Chyba żartujesz.

Komentarz

mozliwe bo ja pojechalem od tak.

taki czas moze bym zrobił jak bym sie sprężył ale to pewnie na max

jak zdecydujesz sie na 3 rundy to to wyjdzie w praniu czy jesteś aż tak dobry jak thooorn :wink:

Komentarz

Może i bym się zdecydował na 3 rundy z Tobą, ale jak wcześniej wspomiałem, nie mam simulation mode(europejskiego), a w arcade mam tylko siedem tras. Chyba, że chcesz, to możemy wybierać spośród tych siedmiu tras. Bo fakt mam simulation, ale zbyt długo byś musiał czekać, zanim bym porobił to wszystko, bo tak naprawdę mam tylko 3 licencje zrobione, nic więcej... Także wybór nalezy do Ciebie.

Komentarz

Specjalnie przed chwilą pojechałem, by potwierdzić, że ten czas jest bardzo podejrzany. 1:10.xxx najlepszy, a z międzyczasów wynikało, że nawet zejście poniżej 1:10 graniczyłoby z cudem. Musiałbyś po ścianach latać, by nadrabiać po 0,5s w sektorze.

Także, lepiej przyznaj się od razu.

Komentarz

No dobra, tutaj mnie masz. Na końcowym nawrocie zamiast hamować, jechałem po bandach. Więc raczej JISAW jest zwycięzcą, co nie?

Komentarz

Ok to ja widzę to tak.

Restart

i teraz żeby nie było
                      wóz ten sam i Midfield Raceway.
                      Brak ograniczeń na screeny.

Tym razem żebyś pojechał fair :mrgreen:

Komentarz

Nie oszukuj, bo prędzej czy później to i tak wyjdzie. A oszukujesz głównie siebie, nie Nas...

Edit:

Z ciekawości wsiadłem do tego R34 i oto efekt trzech okrążeń. Strasznie buja.
                        http://img864.imageshack.us/i/44159499oo.jpg/
                        1:19.836

Komentarz

Przespraszam za moje zachowanie, bardzo mi wstyd... Obiecuję, że już tak nie zrobię. A co do pojedynku, zgadzam się na Twoje warunki, tylko do kiedy podajemy czasy?

Komentarz

do niedzieli do godziny załóżmy 21 :wink:

Komentarz

OK, może być. To ja coś zarzucę na początek...

Może czas i nie rewelacyjny, ale postaram się poprawić...

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                                X