Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zamieszczone przez thooorn
    Najlepiej zostawic. Niech jest jak jest. Wazne, ze szlaHcie sie dobrze zyje. Po co zmiany? Po co tworzyc? Zostawic, niech sie samo toczy. Brawo, brawo, powinszowac.
    Dokładnie.

SzlaHta nakazuje wyjść... :mrgreen:

Komentarz

Najlepiej wprowadzić trylion pi*dylion zmian bo przecież teraźniejszy wygląd forum jest z jak z tyłka wysrany :mrgreen:

Komentarz

Wacpany, dajcie na wstrzymanie...
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Widzę że ktoś miał ostatnio dużo lekcji historii...
          Dla sprostowania... Szlachta - wyższa warstwa społeczna, wywodząca się ze stanu rycerskiego w społeczeństwie feudalnym. Pragnę przypomnieć że mamy rok 2009... No chyba że u Ciebie nadal jest system feudalny...
          Co do zmian... Z całym szacunkiem, ( wiesz że dawno zakopałem topór wojenny ) ale do kur*y nędzy... Po cholerę wszczynasz takie dyskusje wiedząc że nic nie zdziałamy bez Admina... ?! Już było o tym gadane a ty w kółko o tym samym... Jak by nie docierało do Ciebie że na razie nie ma na to szans... Nawet jeśli przytupniesz sobie nóżkami i krzykniesz "Bo ja chcę ! "... Ciesze się że nie jesteś politykiem... Wydaje mi się że dążysz do tego żeby dopasować do swoich potrzeb forum... Wszyscy jakoś sobie radzą... Nikt nie marudzi i forum funkcjonuje, a Ty cały czas o zmianach... Po co ? Żeby forum było na czasie i trendy ? NIE ! Im mniej rzeczy jest zmienionych tym mniej rzeczy może się spier*olić... Jesteś na forum od roku i teraz zaczęło Ci przeszkadzać to i owo ? Za wygodny się zrobiłeś czy co ?
          Nie widzę zaczynania takich dyskusji tym bardziej że były już przeprowadzane... A Ty thooorn zrozum że nawet jeśli będziesz pisał o tym codziennie to nic to nie zmieni prócz atmosfery na forum... A po co istnienie tego tematu ? Moderacja też ma jakąś władze... Poza tym, lepiej spisywać wszystkie pomysły... Nigdy nie wiadomo kiedy mogą zostać wykorzystane...

Tyle z mojej strony...

Komentarz

Throon - co ty właściwie pie***lisz? Wykład z historii? Nie podoba się - trudno, będzie, kiedy będzie.
            1+1=10

Komentarz

Yhym yhym teraz Ja zabiorę głos jeśli można.
              Już na wstępie chcę zaznaczyć że akurat w tym sporze nie stoję po żadnej ze stron,pragnę jedynie wygłosić moją opinię na temat tej awantury i podmiotu o który jest ten raban.

Otóż Thooorn może czasem marudzi. Zrzędzi i dla niektórych może być denerwujący. Czasem ma 1000pomysłów na minutę i ciągle płacze że trzeba odnaleźć i zmusić do pracy admina.A czaterię należy wyyebać...
              Niepotrzebnie ma pretensje do innych że żaden z postulatów nie wchodzi w życie.

Ale...

Właśnie jest ale...pomimo swoich wad (A przecież wszyscy je mamy) bardzo dużo robi dla forum. Nie mówię już o tematach o sportach motorowych (które raczej słabo się trzymają) ale o ogóle pracy włożonej w dział gt2. Pokaźna galeria czy wiadomości o autach a także wszystko inne to dorobek kilku letniej pracy graczy GT2 w tym Thooorna.
              Co więcej gdzie spojrzę na jakiś turniej to Thooorn stara się brać aktywnie udział i namawia innych (fakt czasem mi się nie chcę).

Nawet w obecnym Turnieju i jego przygotowaniu bardzo dużo mi pomógł. (Oczywiście innym też bardzo dziękuje)
              Podczas gdy większość graczy z np.Gt4 (bez obrazy) wykłada jaja i właściwie nic nie robią oprócz od czasu do czasu rzuceniem kilkoma fotami z PT.Już dawno nie widziałem ruchu w tak dobrych tematach jak Lukasowski Nurb...chyba ze się mylę.
              Więc nie można powiedzieć że to tylko mąciwoda który płacze kiedy nie dostanie tego co chce.

Prawdą jest to że chciałby wszystko naraz i to od zaraz. Ale chęć zmiany i poprawy to nic złego.
              Wiem, lepsze jest wrogiem dobrego ale nie sztuką jest założyć nogę na nogę i czekać. Przydało by się kilka zmian i poprawek na forum i chyba większość się zgodzi. Nie mówimy przecież o zupełniej rewolucji lub gruntownej przebudowie.
              Ale niektóre zmiany mogły by ułatwić życie na forum a z tego co wiem to nie jest to aż tak wymagające ściągnięcie i zainstalowanie kilku modów to chyba nie jest karkołomny wyczyn.

Nie chcę byście mnie źle zrozumieli. Ja jestem za delikatnymi zmianami i dobrze gdyby doszły do skutku. Ale jakoś silnego parcia na szkło nie mam i nie czuję "must have".
              Z tego co wiem to planowane jest małe grzebanko w forum ale czy to się potwierdzi? Nie wiem i nie chcę obiecywać.

Wolałbym żeby emocje opadły :wink:

Komentarz

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Proponuję obywatelowi T założyć forum, oczywiście plus multum opcji i duża popularność nie jest gwarancją. Dla mnie jest plusem przejrzystość i klarowność tego forum. jego głównym celem jest dzielenie się informacji na temat serii GT ze szczyptą offtopowych tematów. A że jest jeden krzykacz który kręci nosem i wiecznie jest nie zadowolony? Fuck that, nie karmić trolli.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89

Otóż Thooorn może czasem marudzi. Zrzędzi i dla niektórych może być denerwujący. Czasem ma 1000pomysłów na minutę i ciągle płacze że trzeba odnaleźć i zmusić do pracy admina.A czaterię należy wyyebać...
                  Niepotrzebnie ma pretensje do innych że żaden z postulatów nie wchodzi w życie.

Ale...

Właśnie jest ale...pomimo swoich wad (A przecież wszyscy je mamy) bardzo dużo robi dla forum. Nie mówię już o tematach o sportach motorowych (które raczej słabo się trzymają) ale o ogóle pracy włożonej w dział gt2. Pokaźna galeria czy wiadomości o autach a także wszystko inne to dorobek kilku letniej pracy graczy GT2 w tym Thooorna.
                  Co więcej gdzie spojrzę na jakiś turniej to Thooorn stara się brać aktywnie udział i namawia innych (fakt czasem mi się nie chcę).

Nawet w obecnym Turnieju i jego przygotowaniu bardzo dużo mi pomógł. (Oczywiście innym też bardzo dziękuje)
                  Podczas gdy większość graczy z np.Gt4 (bez obrazy) wykłada jaja i właściwie nic nie robią oprócz od czasu do czasu rzuceniem kilkoma fotami z PT.Już dawno nie widziałem ruchu w tak dobrych tematach jak Lukasowski Nurb...chyba ze się mylę.
                  Więc nie można powiedzieć że to tylko mąciwoda który płacze kiedy nie dostanie tego co chce.
                  Dobra Dredziunio... Zgadzam się z tym w 100%... Ale przecież nikt nie zarzucił Thooornowi że jest bezużytecznym spamerem, który robi tylko zamieszanie... Więc nie wiem po co ten wywód... :wink: Każdy widzi że Thooorn wkłada dużo pracy w dział Gt2 i chwała mu za to... Dyskutujemy tutaj o jego planach co do przebudowy forum...

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Ale niektóre zmiany mogły by ułatwić życie na forum a z tego co wiem to nie jest to aż tak wymagające ściągnięcie i zainstalowanie kilku modów to chyba nie jest karkołomny wyczyn.

Nie chcę byście mnie źle zrozumieli. Ja jestem za delikatnymi zmianami i dobrze gdyby doszły do skutku. Ale jakoś silnego parcia na szkło nie mam i nie czuję "must have".
                  I wracamy do punktu wyjścia dyskusji z przed paru tygodni... :wink: Właśnie o to mi chodzi że niepotrzebnie na nowo zaczynał te dyskusje... :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                    Dobra Dredziunio... Zgadzam się z tym w 100%... Ale przecież nikt nie zarzucił Thooornowi że jest bezużytecznym spamerem, który robi tylko zamieszanie... Więc nie wiem po co ten wywód... :wink: Każdy widzi że Thooorn wkłada dużo pracy w dział Gt2 i chwała mu za to... Dyskutujemy tutaj o jego planach co do przebudowy forum...
                    Wiem ale wyszło tak jakby poza brynczeniem nic innego na forum nie robił. Więc napisałem co uważam :wink: Tym bardziej że wyganianie go dlatego że chce coś zmienić nie jest całkiem ok.
                    Zamieszczone przez Biesiadnik
                    I wracamy do punktu wyjścia dyskusji z przed paru tygodni... :wink: Właśnie o to mi chodzi że niepotrzebnie na nowo zaczynał te dyskusje... :wink:
                    Dokładnie,myślę że sprawa została omówiona a pomysły ujawnione. Jak znajdzie się ktoś kto się tym zajmie to fajnie jak nie to świat się nie zawali. Wszak jesteśmy tu tylko gośćmi a linczowanie admina który i tak z własnej kasy utrzymuje nasz plac zabaw nie jest fajne.

Komentarz

Przydatny gadzet. Przy kazdym z avatarow lub w innym widocznym miejscu na polu danego uzytkownika powinien widniec napis, logo, lampka lub cos innego, co jednoznacznie informowaloby, w ktora czesc GT uzytkownik gra lub ktore czesci GT uzytkownik posiada.

Czasem nie wiadomo, do kogo zwrocic sie z pytaniem lub komu przeslac informacje dotyczace ktores z czesci GT.

Komentarz

Ciekawy pomysł, jestem za

Komentarz

No ja też jestem za, ale temat powinien zakończyć się po zdaniu, że forum trzeba aktywnego administratora który wykonywałby nasze sugestie, wypowiadał się na ich temat itp.

Komentarz

Mogloby to tak wygladac. Oczywiscie to jest troche za duze Wiadomo, to jest bardzo uproszczona wersja. Strona graiczna moglby zajac sie ktos bardziej utalentowany. Moze jakies mniejsze loga, ktore oczywiscie jednoznacznie informowalyby, o ktorej czesci mowa. Nie musi to swiecic, blyskac, grac ulubiona melodyjke i skakac po ekranie. Wazne jest szybkie i przejrzyste przekazanie informacji.

Wszystko znajdowaloby sie w widocznym miejscu, gdzies kolo nazwy uzytkownika, avataru lub ponizej. Kazdy uzytkownik w panelu sterowania kontem moglby wybrac "swoja" czesc GT. Mogloby tez sie znalezc podczas rejestracji nowego konta. Zaznaczasz odpowiednia rubryke i juz informacja dla innych uzytkownikow dziala.

Komentarz

Takie coś wystarczy w zupełności :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

No niezły pomysł, ale nie wszyscy są przywiązani tylko do 1 części... niektórzy z powodzeniem grają w przynajmniej dwie na raz i znają sie na praktycznie wszystkich częściach ; P
                                Drugie zastrzeżenie mam do samej formy graficznej - niektórym może byc ciężko sie połapac, który obrazek odpowiada której części, bo wszystkie są bardzo podobne ; P Trzeba by dodac większy numerek, tak dla przejrzystości - zwłaszcza jeśli te loga mają byc mniejsze

Tak jeszcze pisząc tego posta wpadłem na to, żeby umieszczac te wszystkie symbole oznaczające każdą z 5 części wraz z tymi światłami od sygnalizacji ; P Czyli po prostu jak ktoś gra w GT2 i GT5, to miałby zielone światło pod GT2 i GT5, a pod resztą czerwone ; P
                                hmm a może taki był od początku zamysł, tylko nie skminiłem? :mrgreen:
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X