Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

To już nie chodzi o tą opcję, tylko po prostu wizytę bez logowania. Ja sam jestem na forum bardzo często, jednak czasem jestem na forum po prostu jako gość i dopiero jak coś chcę napisać, to się loguję.

Niemniej jednak częściej jak jestem, to zalogowany.

Komentarz

Nie chce zaczynać kojenej kłótni, ale zauważyłem, że na forum jest tylko pare osób, którym wiecznie coś przeszkadza... A teraz czepiają się pana, bez którego nie byłoby tej strony... Wg mnie troche nie sprawiedliwe
      Zamieszczone przez Dreadlock89
      Już mówiłem,jak wszystko pójdzie dobrze to Piotr pojawi się w odpowiednim czasie.
      Czy Ty coś wiesz, czego my nie wiemy? A może to Ty jesteś Piotr, co?

Komentarz

Jeszcze się okaże, że rzeczywiście Biesiad jest "nieoznakowanym" adminem

Ja generalnie do Piotra nic nie mam. Fakt faktem, że mógłby częściej się ujawniać, ale możemy akurat nie wiedzieć, że akurat jest na forum (może być po prostu nie zalogowany). Mi jest na forum ogólnie dobrze, większych powodów do narzekania nie mam.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
          Już mówiłem,jak wszystko pójdzie dobrze to Piotr pojawi się w odpowiednim czasie.
          Czy Ty coś wiesz, czego my nie wiemy? A może to Ty jesteś Piotr, co?
          Być może. Rozkminiaj :mrgreen:
          Zamieszczone przez Toyo
          Jeszcze się okaże, że rzeczywiście Biesiad jest "nieoznakowanym" adminem
          Niema opcji już mu przyrysowałem dupsko :mrgreen:

Tak wiem wiem "a wpierol nie chcesz"?

Komentarz

Admin bankowo o nas nie zapomniał, bo w końcu kto za domenę .pl płaci :wink:

Komentarz

No dobra...

To ja jestem Iron Manem.... :mrgreen: Tfu... k*rwa... nie ta kwestia... :mrgreen:
              To ja jestem Adminem...

He he... Fajnie by było

A tak na serio... Co to ku*wa jakaś rewolucja... Obalanie władzy itp Jak już wyżej pisali, jesteście tutaj tylko dla tego że Piotr płaci za serwer... A wy %#$%^#!!$ nawet grosza do tego nie dokładacie a cały czas marudzicie że jest źle... SB Czateria jest od zawsze i jakoś forum żyje... Tak to jest... Daj palec a zaraz będą chcieli całą rękę... Chcieliście wyczyszczenia Czaterii... Dostaliście... To siedzieć na razie cicho i cieszyć się z tego co macie... Jak Piotr zacznie coś gmerać przy forum z większymi zmianami wszystko może się posypać i tyle będzie z waszych zmian... Wygląd forum ... No proszę was... Najlepiej zrobić jeszcze wszystkie ikony we flashu żeby się ruszały i wydawały dźwięk, a przy wchodzeniu na forum damski głos mówił "Witaj Panie..." Jest jeden Admin i tyle... Mam pytanie... Jak wybierany był by np Jr.Admin ... W głosowaniu Bez sensu ... A później będzie "bo oni go bardziej lubią", "a bo..." itp itd... Wiem że fajnie by było zrobić forum pod siebie ale skoro komuś coś nie pasuje to nikt go tu siłą nie trzyma... Forum działa poprawnie i bez problemów, więc jakiekolwiek zmiany są zbędne...

Ciao...

Komentarz

Brawa dla tego pana

Komentarz

Taaaaaak Biesio zawsze lubił Emotki...

BTW
                  Najlepiej co by przeczyścić forum z "tych" tematów bo jak Piotr zobaczy to na wydziedziczy. :wink:

Komentarz

Taaaaaak Biesio zawsze lubił Emotki...
                    Sam jesteÅ› EMO ! :mrgreen:

Najlepiej co by przeczyścić forum z "tych" tematów bo jak Piotr zobaczy to na wydziedziczy. :wink:
                    Kogo wydziedziczy tego wydziedziczy

Komentarz

Sory panowie, ale piszmy tu czego nam potrzeba na forum.

Jeśli Biesiad jest emo i chce o tym porozmawiać, to chodźmy do "Czaterii" :mrgreen:

Komentarz

Potrzebne jest wpisanie kodu podczas rejestracji, boty nie będą wchodzić

Komentarz

Właśnie dopiero się dziś połapałem, że ten wczoraj to spam-bot. Nie radzę wchodzić w te jego linki, bo nie wiadomo, co tam może być.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                            Właśnie dopiero się dziś połapałem, że ten wczoraj to spam-bot. Nie radzę wchodzić w te jego linki, bo nie wiadomo, co tam może być.
                            Thank You Captain Obvious!

Komentarz

Regulamin działu
                              System turniejów jest chwilowo wyłączony z powodu niekompatybilności z najnowszym oprogramowaniem forum. W przyszłości ta usterka zostanie naprawiona i system turniejów wznowi swoją działalność.

Regulamin działu
                              Wkrótce ruszy system photo-mode więc proszę przygotować swoją galerie zdjęć do ponownego wgrania na serwer granturismo.pl.

Jedno slowo. Kiedy

Komentarz

"W przyszłości" - czyli może być nawet za kilka lat
                                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X