Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!
A ja wam powiem, że ostatnio wpadł mi do głowy pomysł, by w każdym dziale zrobić poddział "Archiwum" i umieszczać w nich stare, wyczerpane, zamknięte tematy. Dzięki temu działy byłyby bardziej przejrzyste, a jednocześnie zamknięte tematy, które są pomocne byłyby nadal dostępne. Jak dotąd to w działach jest bardzo dużo nieaktywnych od bardzo długiego czasu tematów.
Te najbardziej potrzebne, typu "Prize List" byłyby po prostu przyklejane, by nie zaginęły w gąszczu pozostałych tematów.
Zamieszczone przez Toyo
A ja wam powiem, że ostatnio wpadł mi do głowy pomysł, by w każdym dziale zrobić poddział "Archiwum" i umieszczać w nich stare, wyczerpane, zamknięte tematy. Dzięki temu działy byłyby bardziej przejrzyste, a jednocześnie zamknięte tematy, które są pomocne byłyby nadal dostępne. Jak dotąd to w działach jest bardzo dużo nieaktywnych od bardzo długiego czasu tematów.
Te najbardziej potrzebne, typu "Prize List" byłyby po prostu przyklejane, by nie zaginęły w gąszczu pozostałych tematów.
Co o tym myślcie?
Jestem przeciw temu - te zakończone są zamykane i widać je po ikonce, a resztę może ktoś odkopać jak będzie potrzebował.
SHOUTbox... zeby raz na zawsze zakonczyc spamowanie w tematach.
Ale to i tak jest pusta gadanina. Admina i tak nie ma. Moze za rok zaszczyci Nas swoja obecnoscia. Sprawdzi, ktora godzina i pojdzie. Nie wiem od ilu juz lat ludzie na tym forum domagaja sie shoutboxa. Widac, ze Nasze potrzeby nie sa dla Pana wazne.
Póki co to on nas tu utrzymuje. Więc chyba nie warto gryźć ręki która nas karmi.
Już mówiłem,jak wszystko pójdzie dobrze to Piotr pojawi się w odpowiednim czasie.
A ja wam tak nawiasem powiem, że Admin chyba jest na forum częściej niż wam się wydaje (niekoniecznie zalogowany). Jak jakiś czas temu miałem problem z forum, to napisałem do niego na maila i odpowiedź otrzymałem bardzo szybko (w tym samym dniu).
Toyo dobrze gada... podczas logowania jest opcja "Ukryj mnie w tej sesji" więc możliwe jest, że z takiej opcji korzysta właśnie Piotr i dlatego nam się wydaje, że rzadko co jest na forum..
Komentarz