Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Tak, to dobry pomysł, tylko nie wiem czy wszyscy userzy będą się potrafili zastosować.. i trzeba będzie też przykleić topic, żeby nie szedł na dno. W weekend się tym zajmiemy, dzięki.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ew. zamknąć ten stary, bo niektóre oferty są jeszcze aktualne i założyć nóffke. :mrgreen:

Komentarz

A moim zdaniem to rozwiązanie jest troszku lipne - nie będzie się pojawiało na czerwono (nowy post), gdy ktoś założy nową ofertę.
        Mission 20
        Czas: 3.38.602
        Przewaga: 0.03.089

Komentarz

rozumiem, ale nie wydaje Ci się lepiej przejżeć ok 5 stron z ofertami (zawsze widać datę kiedy ostatnioautor zmieniał post więc miej oko na ten szczegół i wszystko powinno grać) niż 30 z czego 1/3 to dywagacje merytoryczne o samochodzie X i offtop?

tak samo myślałem o prezentacji fotek w photo mode, autor mógłby doklejać zdjęcia w pierwszym tytułowym poście, a dalej tylko opinie... bo tak szczerze to sobie wlasnie przegladalem i jest generalnie smietnik, jakbym chciał skomentować wóz z 1 czy 3 sesji które są rozwalone na 3 strony to sam salomon się za głowe złapie bo nie wiedziałby co napisać żeby inni patrzyli na to samo zdjecie

ja wiem że niektórzy nie mogą żyć bez którejś tam rangi i masy nastukanych postów, ale mnie męczy babranina w chaosie

Komentarz

Co do Photo Mode to zostawiamy tak jak jest - nikt po 10 tematach nie chodzi żeby popatrzeć czy do 30 zdjęć w pierwszym poście dodane zostały jakieś 2 nowe... tak jest wbrew pozorom przejrzyściej, a jak ktoś chce skomentować stare sesje to sobie poradzi.

A co do tego tematu z ogłoszeniami.. myślę, że założymy nowy wg. w/w formuły, tylko nadal nie jestem przekonany do końca czy 1 post na osobę nie będzie troche zbyt dużym ograniczeniem, temat po prostu wymrze.. po prostu może zrobimy ograniczenie co do tych postów, że np. jakiś odstęp innych ofert musi być żeby napisać kolejny post, albo odstęp czasu?
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witek - Złoty środek. Nawet mi coś takiego do głowy nie przyszło.
              Mission 20
              Czas: 3.38.602
              Przewaga: 0.03.089

Komentarz

z doswiadczenia wiem, ze taki temat miałby ręce i nogi - jestem członkiem forum, na ktorym e-handel odbywa sie własnie w taki sposób i nikt nie ma zastrzeżeń

jesli czegos szukasz to patrzysz po postach czy ktos coś zaoferował + ew data update'u posta

Komentarz

Jestem za jednym postem i edycja. Nawet użytkownik może dopisywać datę modyfikacji, jeśli forumowe nie wystarczy.

Komentarz

Zauważyłem jedną małą rzecz, która nie pasuje. Mianowicie - pod napisem Gran Turismo 5, na stronie głównej jest napisane "Dział poświęcony nadchodzącej części GT"

Drobna uwaga. :wink:

Komentarz

a fajnie było by zrobić shout box'a aby na szybko wrzucac linki albo pisac z kims...
                      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                      B Spec - 40 level
                      60 x Gold
                      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

SB nie będzie, bynajmniej w najbliższym czasie. Nasze forum będzie orginalne. :mrgreen:

Komentarz

Jest czateria.
                          1+1=10

Komentarz

Zauważyłem że na górze zamiast Rejestracja pisze"Rejestracjia".Tam pod samochodzikiem.

Komentarz

Stary problem, który nie został usunięty. :wink:

Komentarz

Od jakiegoś czasu widzę, że jest problem przy pisaniu nowych lub edycji dużych postów. Często wywala stronę i pojawia się błąd 500cośtam. Co prawda, zmiany zachodzą, ale tez i nie zawsze.

Komentarz

Pracuję...
                                X