Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Wyeliminowanie ton spamu w niczym nie przeszkadza aby upiększyć to forum nową szatą graficzną
    Jedni niech zajmą się spamem a drudzy niech myślą nad ładnym wyglądem forum

Komentarz

Przyznam się szczerze że przydała by się możliwość zmiany nicu na forum bo mój obecny jest nie aktualny od bardzo dawna.

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
        przydała by się możliwość zmiany nicu na forum
        Kurde trafiłeś w 200%. Ja rejestrując się na tym form chciałem wpisać inny nick ale wywalało mi jakiś błąd i inne komedie przez co byłem zmuszony wybrać inny nick, z którego nie do końca jestem zadowolony. Wiem, że jest taka możliwość ale tego dokonać może tylko Piotr

Wku*wia mnie też to, że po napisaniu posta jak nacisnę WYŚLIJ to mijają wieki zanim post pokaże się na forum To jest marnotrawstwo naszego czasu.

Zegar też jest do dupy bo pokazuje czas z innej galaktyki

Komentarz

eee co do nicków to jestem przeciw, jakby była taka możliwość to by sobie niektórzy co tydzień zmieniali.. wystarczy napisać do admina, chociaż fakt - działanie z jego strony nie jest takie proste do uzyskania.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja osobiście miałem na myśli zmianę nicku tylko i wyłącznie za pomocą admina

Komentarz

Taa wystarczyła by taka opcja i wpisanie nowego nicku oraz wciśnięcie "wyślij" skutkowało by wysłaniem "prośby" do admina

Co do działania forum,to jest trochę kiepsko.Pierwsze lepsze darmowe forum wstawia posty w kilka sekund.Tutaj po wciśnięciu "Wyślij" można iść spokojnie zaparzyć herbatę.Co do grafiki też można sobie zrobić w kilka minut,aczkolwiek może to gorzej wyglądać.Zresztą pomijając nawet ten zegar jest wiele wad których nie zobaczymy na darmowych

Komentarz

co do samego skryptu forum raczej jest ok raczej baz sql szwankuje dlatego tak wolno to działa, może hosting z bani.

Komentarz

Akurat post pojawia się odrazu, ale na komunikat, że post się pojawił trzeba długo czekać.
                  1+1=10

Komentarz

Świetnie, że forum znów działa poprawnie. Zauważyłem jednak parę błędów:

1) Na górze obok "Zobacz nowe posty" jest "{ Search_Unread }", co daje takie same rezultaty.

2) W panelu moderacji w zakładce zgłoszone posty pod "Otwarte zgłoszenia" i "Zamknięte zgłoszenia" są również ich anglojęzyczne odpowiedniki.

3) "Rejestracjia" :mrgreen:

Po za tym wg mnie:
                    1) Zamiast ikony "Forum" powinna być "Portal"

Komentarz

Forum miało update do 3.0.8 i pewnie polskie tłumaczenie jest niekompletne . A rejestracjia nawiązuje do utraconych Polskich kresów .
                      1+1=10

Komentarz

Ktos wczesniej wspomnial ze forum wolono chodzi... U mnie szybko wszystko dziala... A u was jak jest?

Komentarz

U mnie normalnie^^
                          Wiadomo jak by było forum zawalone jakimiś dodatkowymi ozdobami to by szło wolno.
                          Są czasem jakieś zacięcia ale to chyba wina łącza jakim dysponuje dany user

Komentarz

Chyba działa szybciej niż wcześniej.Przede wszystkim posty się szybko wrzucają

Komentarz

Dodam jeszcze, że okno, gdzie odczytujemy prywatną wiadomość, jest jakieś zachwiane i poprzesuwane.

Z prędkością działania nigdy nie miałem problemów.

Komentarz

Działa szybko poprzednio po wysłaniu posta trzeba było wieki czekać.

Komentarz

Pracuję...
                                X